Lex Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Jao odigrah do pola na Xboxu... Al saću od početka i na PCu... Miš keva. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pf, skinuh malopre, udjem u igru i onda trip sa teksturama, nestaju tj. pojavljuju se one kockice :s Crkla ti memorija na grafickoj. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Nigde drugde mi se ne pojavljuje, jel i dalje stoji ta konstatacija, vec sam nameravao da zamenim grafu, ali eto, mozda ce me ovo naterati da zaista to uradim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Meni puklo posle sat vremena igranja i ukapiram da nema autosave ili ga bar nije bilo za tih sat vremena igranja i smorim se kao strumf. ME2 me razmazio :( Sat vremena igraš i ne stisneš save ni jednom, i to sve sa pirackom igrom, ccccc....... Mada su taj save sistem u ME2 odradili stvarno majstorski. Meni fino radi u mnogo puta mnogo rezoluciji, dobro je optimizovano (izgleda da je vreme za UT4 engine :)), grafika je detaljnija nego u kecu, al mi sve izgleda kao nekakav Bioshock 1.5, previše je slično originalu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Nemoj da si tezek, pa kako bi moglo da izgleda drugacije jer: -samo je proslo 10 godina od prvog dela -isti je grad -isti su akteri donekle, ja sam primetio da su ovaj put modeli neprijatelja vise detaljisani iako su genericki. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Razmaženi su ovi današnji igrači... :) Meni je baš elegantno odrađen nastavak. A to što se ne zove Bioshock: Sea of Dreams, nego Bioshock 2, mi ne smeta nimalo. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 BioShock.2.PROPER-RELOADED Note: Razor released this game without a launcher initially, and then released a launcher which was hacked together using an old version of the Securom launcher and the icon for Bioshock 2. Their launcher is from another game. Besides potentially causing trouble, it is also not very retail of them. Proof: Version number of RZR Bioshock2Launcher.exe : 0.1.0.0 Version number of our Bioshock2Launcher.exe : 0.1.0.8 Additionally we cracked the launcher for both SP and MP, because they are not identical launchers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 evo i ovde ima onih kojima je igra dobro optimizovana jer koristi engine iz 2005. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 meni na istom kompu radi bolje u 2x vecoj rezoluciji Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 ^ +1 Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 (edited) Vi se šalite, ja ne mogu jednu celinu iz tri puta da pređem koliko me smara igra. Na stranu atmosfera, okruženje i priča, sve ostalo je toliko generično i isto ko u kecu da mi samo seva glava: ispretumbaj svaku sobu i zaviri ispod svakog kamenčića da pokupiš opremu/municiju/plazmide, iskantaj Big Dedija, mazni sestricu, pa onda nađi dva leša sa Adamom, pa odbrani dok napuni injekciju, pa otprati do prve rupe u zidu, pa slikaj onom smarajućom kamerom, pa sve to u krug do nove celine. Ima par briljantnih momenata (ona izložba u zabavnom parku, kad se gledaju oni anti-kapitalističko-komunistički eksponati, npr.), ali ima previše generičnog skupljanja municije i opreme ko hrčak, da smara za medalju. I preteraše sa onim vending mašinama, na svakom koraku jebote, kad se setim SS2, tamo kad nađeš aparat pa se zadržiš dvaes minuta na njemu, dok ga exploatišeš maksimalno, ovde kad god mi zatreba nešto samo pozovem kartu i bez greške ima aparat koji mi treba ili healing stanica u radijusu od najviše tridesetak metara.... Pa onih aparata za apgrejdovanje oružja sada ima i više od jednog unutar jedne celine za razliku od prvog dela, tačno je sve podređeno navlačenju municije i rokanju sa protivnicima u generičnim situacijama (odbrani sestru, napadni Dedija, odbrani se od splajsera kad se pokrene neka očigledna skripta i sl...) Umesto da su se više potrudili oko dizajna igre i veće nelinearnosti, celu igru su zamislili kao sendbox arenu u kojoj će igrač da kombinuje različite napade da bi se šibao sa protivnicima (spali ga munjom, pa ga muni onom burgijom, il ga potpali, pa raspali sačmarom, pa izvuši miniganom dok je u vodi kroz koju si pustio struju, pa baci onu loptu da se ubijaju međusobno, dok ćeš ti da ishakiraš kameru da šalje dronove na njih). Jesu kreativne metode, ali brate 90% igre se svodi na to, tu i tamo ponekad uvijeno u nešto malo drugačije, ali opet isto. Edited February 16, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 znao sam da je igra sranje :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 NIje igra sranje, al ima toliko potencijala da bude kult, al džaba kad praviš igru sa konzolašem u glavi svo vreme :(((( Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 E ne znam sta ste baljezgali u prethodnim stranicama al ovo je do jaja igra, ko prvi deo sa addon-om :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) odlicna je igra, svidja mi se. zvukovi su maestralni, igram sa sluskama, oce srce nekad da iskoci Edited March 27, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Igra je.... meh ! upravo ono sto je pipboy opisao. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 ne znam, na pocetku je malo smarala, al kasnije te ne pusta Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) Kako se pravi Xbox live offline account? Čim kliknem na single player mi traži da napravim taj live account, a ako ga napravim posle traži cd key. Treba mi offline verzija... Edited May 2, 2011 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Kakav bre xbox ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Malim slovima , koliko se secam , pise u jednom trenutku u donjem desnom uglu da napravis offline acc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Malim slovima , koliko se secam , pise u jednom trenutku u donjem desnom uglu da napravis offline acc . Dobar ali ne sasvim tačno, treba da se skroluje van okvira glupog prozora. pfff hvala pomogao si mi btw igra mi se ne sviđa ni najmanje, grafika mi je ružna, objekti, arhitektura, sve mi je grubo i nevešto urađeno. a i steampunk stilizacija igre mi je failovana, steampunk je baš težak podžanr. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kserkses Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 super igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Dobio sam na poklon preko Steam-a igru od ortaka dvoumim se dal da je instaliram jel vredi igrati? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Dobio sam na poklon preko Steam-a igru od ortaka dvoumim se dal da je instaliram jel vredi igrati? Na nivou politikinog zabavnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 HA! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts