Jump to content

Bioshock 2


LaG

Recommended Posts

bioshock mi je bio prvi fps od half lajfa dva da me je single player drzhao i radovao beskrajno

super pricha, strava atmosfera, brutalna muzika, jako dobra grafika itd itd. osim usiljenog "izaberi dobro/izaberi loshe" sistema nemam stvarno shta da zamerim igri

ali dvojka izgleda josh bolesnije i bolje

bioshock 2 trailer

gameplay trailer:

meni ovaj gejmplej izgleda preludo, jedino chega se plashim jeste da ce big daddy brzina kretanja da smori igru, ali nisu oni retardirani. sigurno ce sve biti charobno i brutalno. moram (kao LOL dizajner zvuka) da primetim da su glasovi sad josh bolesniji nego pre. i radujem se novom UST-u :)

neka osoba glupak hehe

Link to comment
Share on other sites

Pa na početku je igra fenomenalna, taj setting, dizajn, suspens, ludilo. A onda do kraja radiš jedno isto i vidiš da se radi maltene o generičkom šuteru, ne baš ko Kvejk ali da nema govora o "System Shock gejmpleju" kako su ga ishajpovali. Tu sam se smorio jako.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam vrlo brzo zaboravio na priču da je BioShock kao System Shock, što nije i ne može ni biti. Ali mi je igra sama po sebi legla prilično kul, zanimljiva priča, dobra muzika i tako. OK, smorilo je i mene negde pri sredini pa sam se pitao kad će nešto pametno da se dogodi, ali samo na kratko.

Oko dvojke ne znam šta da mislim, deluje mi isuviše isto kao kec, plus u ulozi Big Daddy-ja ne vidim kako će Spliceri moći da pariraju, pa se nadam da će uvesti neke nove karakondžule.

Link to comment
Share on other sites

PA TI PREBACI NA MEDIUM!

Šalu na stranu, kod mene je BioShock više na fazon "pucaj i beži" ako kreneš da gineš, a onda kad razmislim malo koja igra nema taj sistem da možeš da se izvučeš od umiranja. Ako se kao fajtaš i kul si, nije baš da lako ostaješ živ a da ne potrošiš čitav arsenal.

Link to comment
Share on other sites

Ja cu plakati kao malo dete kad izadje pravi Deus Ex 2, ili neki slicni dostojni naslednik. Sto neko rece ranije, Bioshock ima samo pricu originalnu, dobra je igra da se predje jednom, da vidis sta se tu dogadja. Ne verujem da ce u dvojci da unesu neke mega novine.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...