Doca Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Vidi, poshto si zauzeo taj ne prijateljski stav nichim izazvano - jer se ne setjam se da sam ti JA ishta uradio, sem da se druzhim sa njim (shto ne vidim kako predstavlja problem). Netju se suzdrzhati da ti ukazhem da se ja ni u jednom trenutku nisam zakopao vec ti samo ukazao da si ti upravo rekao za ribu sa kojom si bio 4 godine...da je kurvice...pa shta si ti onda radio 4 godine? A i da jeste...on je tu tek 7 meseci...shto tje retji da si njega manje isprozivao poshto je manje sa po - tvojim rechim "kurvicom", mlatio praznu slamu. A mozhda ne bi trebao da stanem na tome, nego da spomenem mozhda josh neke stvari koji su tebe itekako zakopale samo shto ja kao budala netju da glumim majmuna ovde da serendam da bi ti na kraju odgovorio ovako? To je problem izmedju tebe i nje, i ja apsolutno nemam veze sa time...shta vishe da si me ishta pitao, rekao bih ti...jer sam do ovog trenutka mislio da si ok. Jel si uvideo mozhda taj aspekt cele situacije? a mozda bi trebao da stanes na tome? kao prvo,nemas apsolutno pojma o situaciji uopste,a dajes sebi za pravo da drvis kurac ovde po rur-u i delis neke moralne pridike o tome da li je ispravno nekoga zvati kurvicom ili ne? zasto si se ti uopste nasao pogodjenim u celoj situaciji? da li sam se tebi obracao? lepo ti kazem,posto nemas pojma o cemu se radi, iskuliraj i nemoj da smaras. samo pogledaj topic od pocetka i vidi ko se nasao prozvanim,ja ti ili tvoj drugar? mislio sam i ja da si ti ok lik,ali pod odredjenim okolnostima ljudi se menjaju izgleda... a sad drugo,kad si vec dotakao ''detalje'' ... 4 godine? bio sam 2.5god,a ja tu devojku znam od osnovne skole,za razliku od vas 2 koji je poznajete manje od godinu dana,tako da apsolutno imam pravo da kazem ono sto mislim,a raspitaj se iz prve ruke da li sam stvarno mislio ''kurvica''. i, ajde molim te,spomeni jos neke stvari i glumi majmuna,posto si vec dovoljno ispao majmuncina jer se tvoje misljenje bazira na tom vasem ''prijateljstvu'' koje nema ni godinu dana a dajes sebi za pravo da glumis nekog frojda ovde na forumu... i zapravo,tu nema nikakvih problema izmedju bilo koga,ali tvoj ortak je hteo da ispadne kul u celoj situaciji a naravno,ti si tu da ga podrzis iako i sam vidis da je njegov post krajnje debilan. znaci,uzivaj i nemoj da smaras vise o toj temi. a za dakija... nemam sta da ti objasnajvam,sem ako te stvarno ne zanima. u tom slucaju mi posalji pm,pa cu ti objasniti kako je to sve moguce. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) Ja sam se nashao pogodjenim u trenutku kad si ti reko ne zakopavaj sebe i ortaka. Sa njim se slobodno prepucavaj kolko god otjesh, al ja u toj rechenici nemam shta da radim. Znachi ja njega nisam podrzhao - samo brate vishe si sebe isprozivao nego njega rekavshi da je ona kurvica...jer se ti upravo duzhe znash sa njom i trulo je da prichash o bivshoj ribi tako. Ja sam o tom delu pricham, onog prvog dela se ja ne dotichem jer nema veze samnom. Sve shto ti ja pricham, je da ne kachish mene u prepucavanju sa njim. Kao shto vidish nisam jedini kome upada u ochi da nazivanje bivshe ribe tako nije u redu. Shta su sad i oni stali na njegovu stranu? Ja mislim da se to zove normalan RUR post na koji si ti odgovorio krajnje neprikladno... Al ajde da kazhem da si ga i pogreshno protumachio, pa odatle sve. Edited August 25, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 ako je ispala kurva, zasto je glupo? sve neki macho prcachi, a onda kao o bivshoj sve najbolje... to tako ne ide lol... bivshoj daleko lepa kuca, neka putuje i ne brine za manastir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) ako je ispala kurva, zasto je glupo? sve neki macho prcachi, a onda kao o bivshoj sve najbolje... to tako ne ide lol... bivshoj daleko lepa kuca, neka putuje i ne brine za manastir To je etika macho prcacha. Ribe vole da zadrze svoj "integritet" pre, za vreme i posle veze :) I to najpre buduce bivshe zhele da znaju ;) Tardiša, ipak si u krivu :/ Ja nznm koga si ti sad vishe isprozivao, sebe, nju ili njega? :( Sine, nauchi da chitash. Edited August 25, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) lol brate... da ne mesam tebe u pricu,a prvi si uleteo sa opaskom? zasto? ajde,reci mi,zasto si ti morao da mi pokazes da li je to u redu sto radim ili nije? i opet ti kazem,posto NE ZNAS o cemu se radi,nemoj vise pokusavati da dokazujes da sam ja gori od njega zato sto sam duze sa njom ili tako neke slicne fazone. i jos jedna stvar... ''Kao shto vidish nisam jedini kome upada u ochi da nazivanje bivshe ribe tako nije u redu'' ajde,nadji mi deo gde si ti video kako sam ja moju bivsu devojku nazvao kurvom? ne mozes da nadjes,jer se nigde ne vidi da sam se ''njoj'' obratio,ali hvala bogu ti si tu da lupas screen shotove i saljes drugaru,kako bi ovaj mogao da pokaze svetu da sam ja kompeltan kreten. uopste,nebitno je sve to,ako te toliko zanima,znate se,pitaj nju i valjda ce ti objasniti kako jeste... znaci od vas 2 nisam ocekivao da se spustate toliko nisko,jer kao ono,prosli ste te klinacke momente... edit: pretekli me neki ljudi :) Edited August 25, 2009 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 I ko je na kraju smuvo Ivanu!?! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 lol brate... da ne mesam tebe u pricu,a prvi si uleteo sa opaskom? zasto? ajde,reci mi,zasto si ti morao da mi pokazes da li je to u redu sto radim ili nije? i opet ti kazem,posto NE ZNAS o cemu se radi,nemoj vise pokusavati da dokazujes da sam ja gori od njega zato sto sam duze sa njom ili tako neke slicne fazone. i jos jedna stvar... ''Kao shto vidish nisam jedini kome upada u ochi da nazivanje bivshe ribe tako nije u redu'' ajde,nadji mi deo gde si ti video kako sam ja moju bivsu devojku nazvao kurvom? ne mozes da nadjes,jer se nigde ne vidi da sam se ''njoj'' obratio,ali hvala bogu ti si tu da lupas screen shotove i saljes drugaru,kako bi ovaj mogao da pokaze svetu da sam ja kompeltan kreten. uopste,nebitno je sve to,ako te toliko zanima,znate se,pitaj nju i valjda ce ti objasniti kako jeste... znaci od vas 2 nisam ocekivao da se spustate toliko nisko,jer kao ono,prosli ste te klinacke momente... Reko si da on brani svoju kurvicu, a on pricha o tvojoj bivshoj? I to bi ti napisao i da je sasvim peta riba i ne vezano za tebe...ali ti izgelda si bash u fazonu da ja nemam pametnija posla nego da tintram oko svog ortaka, njegove ribe i tvoje veze. Nit ja pricham o prvom postu gde si napisao suvishe sam se druzhio sa kurvama - jer me taj posto isto ne tangira. A ti bi bash poshto poto da me izprovocirash? Za razliku od tebe, suzdrzhatju se spushtanja na klinachki nivo koji toliko prizheljkujesh kako bi komunicirali na tvom nivou....poshto ti jebeno ne prestajesh da meshash mene u to pored svih silnih napora. Peti put ti kazhem, idi prepucavaj se sa njim...mene ostavi po strani Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) ako je ispala kurva, zasto je glupo? sve neki macho prcachi, a onda kao o bivshoj sve najbolje... to tako ne ide lol... bivshoj daleko lepa kuca, neka putuje i ne brine za manastir nisi skonto, nije o bivsoj sve najbolje, vec je ne treba prozivati okolo makar bila i najveca kurva, pod jedan, nije lepo bez obzira dal je bivsa riba ili sima pera zika, pod dva, ti si bio s tom kurvom (nije bitno da li si znao, nisi znao, dza bu, pricam o samoj cinjenici), sjebavas i svoj i njen integritet. takodje ispadas zena i pizda nije to neka jebacka etika, to je prosto 'etika za bivse ribe', ja barem to znam i kontam od kad znam za sebe otprilike i u istom rangu mi je ko i 'ne jebi ribu ortaku' i slicni eticki tripovi i principi. moram da priznam da sam se iznenadio tvojim postom jer prosto sam dogmatski mislio da svako fura ovaj fazon (ne mislim da svako ne pljuje bivse ribe, ali i oni koji ih pljuju ne opravdavaju to). naravno, mozes da je pljujes najjacim ortacima, mami:) i tako to, to nije ni pljuvanje jebiga, to su ti najblizi...a da joj daleko lepa kuca i neka putuje i ne brine za manastir - jeste, to ne mora da ukljucuje prozivanje te ribi okolo. i da, naravno da mozes njoj samoj da kazes da je kurvetina i sta god oces i sta god treba:) nek ribe prozivaju bivse likove, likovi (sto se mene tice) ne bi trebali da prozivaju bivse ribe, pa valjda smo cavaliers jebem li ga. ovo ne prozivam nikog niti znam o cemu se radi niti me interesuje sto se prepucavate, nego cisto dziju odgovnaram na post:) Edited August 25, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) jel jebe neko s ovog topica? ja sam drko danas! Edited August 25, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ajde momci predjite na PM. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 jel jebe neko s ovog topica? jednom prilikom sam video golu sisu! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 jesi cuo nemanja! [:0] [:0] [:0] [:0] KOJI NEMANJA JEBO TE, NIJE VALJDA ONAJ IZ KAJBLA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Reko si da on brani svoju kurvicu, a on pricha o tvojoj bivshoj? I to bi ti napisao i da je sasvim peta riba i ne vezano za tebe...ali ti izgelda si bash u fazonu da ja nemam pametnija posla nego da tintram oko svog ortaka, njegove ribe i tvoje veze. Nit ja pricham o prvom postu gde si napisao suvishe sam se druzhio sa kurvama - jer me taj posto isto ne tangira. A ti bi bash poshto poto da me izprovocirash? Za razliku od tebe, suzdrzhatju se spushtanja na klinachki nivo koji toliko prizheljkujesh kako bi komunicirali na tvom nivou....poshto ti jebeno ne prestajesh da meshash mene u to pored svih silnih napora. Peti put ti kazhem, idi prepucavaj se sa njim...mene ostavi po strani ahaha... bas suprotno,ja sam morao da se spustam na nivo tebe i tvog druga,sa vrhunskom doskocikom ''mujsper po faci'' . ja ti lepo objasjnjavam sad. da je dosao lucky,neo ili neko levi i rekao mi ono,ok je. oni su neutralni,ali kao sto vidis niko se od njih nije javio,vec samo ti. a naravno da ces da se javis kad je tvoj drugar u pitanju,taman mene malo da sjebes usput onako i pokazes koji si baja. opet te pitam,zasto si jebeno uleteo sa postom,ako vec ne zelis da se ti pominjes i ako mislis da treba da se prepucavam samo sa njim? naravno da cu da ostavim po strani sve,jer sam shvatio u kom ste fazonu,obojica. ako ti i dalje nesto nije jasno o ''kurvici'' i ostalim pricama,nemoj pisati ovde po rur-u,vec se raspitaj iz prve ruke,kao sto rekoh. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 pobogu pa otkrio sam fascinirajucu informaciju jos na onom topicu o momackim vecerima, nisam li? cak ste i iskomentarisali i acknowledgovali...il sam ja prso:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Miče brate ti si car i mogu da ti duvaju, ako te dira neko a slabiji je od mene, zovi da regulišemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 ahaha... bas suprotno,ja sam morao da se spustam na nivo tebe i tvog druga,sa vrhunskom doskocikom ''mujsper po faci'' . ja ti lepo objasjnjavam sad. da je dosao lucky,neo ili neko levi i rekao mi ono,ok je. oni su neutralni,ali kao sto vidis niko se od njih nije javio,vec samo ti. a naravno da ces da se javis kad je tvoj drugar u pitanju,taman mene malo da sjebes usput onako i pokazes koji si baja. opet te pitam,zasto si jebeno uleteo sa postom,ako vec ne zelis da se ti pominjes i ako mislis da treba da se prepucavam samo sa njim? naravno da cu da ostavim po strani sve,jer sam shvatio u kom ste fazonu,obojica. ako ti i dalje nesto nije jasno o ''kurvici'' i ostalim pricama,nemoj pisati ovde po rur-u,vec se raspitaj iz prve ruke,kao sto rekoh. E brate jbg, volim kad se neko samopwnuje...izvini brate nisam znao da tjesh ti da napravish celu konstrukciju zavere svetskog nivoa koja je okrenuta na tebe. A da se raspitujem nemam shta jer me boli kurac i dal je kurvica ili nije kurvica i shta si ti mislio i shta nisi i chije je mujsper po faci - samo se grohotno smejem kad se neko samopwnuje. I misli brate shta god ako ti je tako lakshe. A sad tju ja tebi lepo da poshaljem jedan PM da ne bi posle kukako kako se ja zapravo spushtam negde. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 takodje ispadas zena i pizda nije to neka jebacka etika, to je prosto 'etika za bivse ribe' Brate imaš bivše ribe sa kojima si raskinuo jer su ispale ogavne kučketine, i one koje nisu. Prema svecu i tropar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ako se tvoje "LOL CET'R DINE" odnosi na to sto je sad pljuje, a furao je sa njom toliko dugo, onda se slazem sa tobom. Ako je generalno "LOL CET'R DINE", onda mi je malo glup tvoj zakljucak. Tj, zasto bi menjao ista, ako ti je kul sa tom odredjenom osobom? Mislim koja je poneta "E, curo, znas, jeste da nam je kul i to, ali brate-sestro, znas li ti u kojim sa ja godinama :(". Naravno, svako ima svoje poglede na svet, ali mi je to rezonovanje jako cudno. Odnosi se i na prvo i na drugo. Ne znam, ja sam bio skoro dve godine u vezi, i kada sam prvi put otisao na more sa njom skontao sam da koliko god da je dobro sa njom, sa drugima ce biti jos bolje jer je toliko mladih, lepih, finih zena koje treba upoznati/isprcati i da bih kasnije (verovatno) zalio sto sam najbolje godine "bacio" na jednu. To je moj trip i nemojte me osudjivati zbog istog :D I nisam pogresio, od bolje uvek ima bolja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 nisi skonto, nije o bivsoj sve najbolje, vec je ne treba prozivati okolo makar bila i najveca kurva, pod jedan, nije lepo bez obzira dal je bivsa riba ili sima pera zika, pod dva, ti si bio s tom kurvom (nije bitno da li si znao, nisi znao, dza bu, pricam o samoj cinjenici), sjebavas i svoj i njen integritet. takodje ispadas zena i pizda nije to neka jebacka etika, to je prosto 'etika za bivse ribe', ja barem to znam i kontam od kad znam za sebe otprilike i u istom rangu mi je ko i 'ne jebi ribu ortaku' i slicni eticki tripovi i principi. moram da priznam da sam se iznenadio tvojim postom jer prosto sam dogmatski mislio da svako fura ovaj fazon (ne mislim da svako ne pljuje bivse ribe, ali i oni koji ih pljuju ne opravdavaju to). naravno, mozes da je pljujes najjacim ortacima, mami:) i tako to, to nije ni pljuvanje jebiga, to su ti najblizi...a da joj daleko lepa kuca i neka putuje i ne brine za manastir - jeste, to ne mora da ukljucuje prozivanje te ribi okolo. i da, naravno da mozes njoj samoj da kazes da je kurvetina i sta god oces i sta god treba:) nek ribe prozivaju bivse likove, likovi (sto se mene tice) ne bi trebali da prozivaju bivse ribe, pa valjda smo cavaliers jebem li ga. ovo ne prozivam nikog niti znam o cemu se radi niti me interesuje sto se prepucavate, nego cisto dziju odgovnaram na post:) DRAGON CAVALIERS!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 BEAR CAVALIERS! vudu: masis kontekst, jeste prema svecu i tropar, znaci, neces biti dobar s njom i mrzeces je ili sta god ti se svidja, ali neces da ides okolo i da vices da je kurva, ko sto rekoh, nije lepo, seljacki je, nekulturno i pizdinski, ne znam kako ne kapiras, ne radi se o njoj nego o tebi. da, samo o tebi. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ama brate ako je ispala kurveštija sa sve spermom na faci, onda oćeš. Iz moralnih razloga, da se još neko ne zajebe s njom. Nema tu seljački ne seljački, kučke ne znaju da cene to što si ti džentlmen. A i osvete su zdrave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 A da se raspitujem nemam shta jer me boli kurac i dal je kurvica ili nije kurvica i shta si ti mislio i shta nisi i chije je mujsper po faci - samo se grohotno smejem kad se neko samopwnuje. bravo kralju. obozavam ove lineove,kad vise nemas sta da kazes,pa ti kao nije nista bitno,nego si ''slucajno'' uleteo u pricu... i jos se ti smejes,da ne bude slucajno kako si ti pwnovan. ajde,ne odgovaraj mi vise,nemamo o cemu da pricamo dalje. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) kučke ne znaju da cene to što si ti džentlmen ne znam kako ne kapiras, ne radi se o njoj nego o tebi. da, samo o tebi. skini naocare dzoni kejdze ja to ne radim i kad bih uradio smorio bih se zesce, evo, stoti put - ona uopste ne figurira kao bilo kakav faktor u racunici. sto ne znaci da ti nisi slobodan da delas na taj nacin, ja na te stvari nikad nisam ni gledao sa neke 'isplative' strane, pa me ti zovi paladinom debilom ili dogmatskim kretenom slobodno:) Edited August 25, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) Au... Mora da dodje Kjoot da intervenishe na topicu - od "Topic za Rur jebace" se pretvorio u "Topic za shta raditi sa bivshom i kako je zvati"... Edit: a kavaljerisanje je cool dok te neka ne sjebe toliko da pochnesh da mrzish sve shto ima picu medju nogama... postoje skotovi na obe strane, that's a fact. Edited August 25, 2009 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts