Failure.Sanitarium Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Koristi li neko perfect disk? Nasao sam poslednju verziju sa licence key-em koji registruje PRO licencu, pa me zanima vase misljenje. Do sada sam koristio Defraggler, zadovoljan sam, ali me kopka sto ovaj program kosta oko 40$ i da li vredi toliko :) Ima li neke velike prednosti uoci defraggler ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Nisam koristio Defragglera al Raxco je super, jedino što ko i svi ovi novi defragmenteri uglavljuje neke servise, zakazuje schedule i ubacuje da radi defrag dok je komp idle, što mene recimo nervira, ali čisto gledano kako odradi defragmentaciju, sa te strane je super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ja, otkako koristim varijantu sa odvojenom sistemskom i particijom za podatke, nisam doživeo da defragmentisanje (bilo kojim programom) donese bilo kakvo ubrzanje. vudu se neće složiti sa mnom oko ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Pa realno, ne osećam ni ja ubrzanje, al volim da su mi fajlovi lepo poređani :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 23, 2009 Author Report Share Posted August 23, 2009 Malo sam čačkao oko setovanja, bez problema se gase sve schedule operacije i to "idle defragmentovanje", sto je super. Ima GOMILU advanced opcija i grafikona, i deluje sjajno. Ja mogu reći da sam osetio veliku razliku od kada koristim Tune Up Utilities 2009, CC cleaner i Perfect disk, Vista se gasi gotovo momentalno i posle 20+ sati svakojakog rada, cak i sa upaljenim programima poput winampa, DC-a, Firefoxa i slicno (ovde mislim na to da pokrenem shutdown dok su ovi programi aktivni). Radi kao podmazano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 posto sam stalno na hibernaciji, bitna mi je defragmentacija paging fajla, a to radim sa dobrim starim diskeeperom :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Ja furam onaj što je predložio noodle, i defragment radi ok skroz. I imam utisak da se baš primeti razlika, naravno na ovom laptopu na kojem radim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts