VirtualReality Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 E nisam siguran da je ovo bilo, niti gde da postavim temu, al evo ga :) servisiranje pc-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) -.- lol Edited August 22, 2009 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 (edited) Hvala, sad je jos bolje :) edit: phail Edited August 22, 2009 by VirtualReality Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Jaoj bože. Ovaj je vanredni student na ETF-u. Ima 30 i nešto godina, totalni retard, kud se podsetih :( Profa iz operativnih sistema, koji ima čelične živce, posle serije njegovih pitanja bio je na ivici da ga otera u pičku materinu... Uspeo sam – verovali ili ne! – da napravim BOOT DVD (ne BOOT CD!) i to RADI, a osim toga, uspeo sam i da napravim BOOT USB FLASH! Znam koji je jedan od vitalnih FILE-ova za WinXpPro – odnosno, bez kojeg WinXp NEMA ŠANSE DA RADI - mislim, ako slucajno neko odstrani taj FILE - nije moguce podici operativni sistem, zato preporucujem oprez pri otkrivanju skrivenih i sistemskih FILE-ova zbog brisanja istih. Jaoj bože :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 jednom mi je došao đak iz srednje škole "NIKOLA TESLA" sa velikim očima punim straha jer profesor OET-a (OSNOVA ELEKTROTEHNIKE) NIJE UMEO ZA TRI ŠKOLSKA ČASA DA IM OBJASNI SKICIRANjE FUNKCIJE sin(x+Pi/2). Odmah sam mu rekao da ću mu za 15 SEKUNDI SKICIRATI TU FUNKCIJU. NARAVNO U POČETKU MI NIJE VEROVAO - PA I JA NE BIH - DA JEDAN STUDENT ETF-A (ELEKTROTEHNIČKOG FAKULTETA - U TO VREME SAM STUDIRAO ELEKTROTEHNIKU!) MOŽE ZNATI OET I MATEMATIKU (JER TO JE U STVARI MATEMATIČKI PROBLEM - SKICIRANjE FUNKCIJE KOJA JE U ODNOSU NA OSNOVNU POMERENA ZA KONSTANTU - U OVOM SLUČAJU OSNOVNA FUKCIJA JE BILA sin(x), A KONSTANTA ZA ČIJU VREDNOST JE POTREBNO POMERITI TU FUNKCIJU ULEVO - TAKO KAŽE TEORIJA - JE Pi/2=90 stepeni) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Hvala, sad je jos bolje :) edit: phail Da, posto sam na prvu loptu skontao da se reklamiras i da si promasio odeljak :D Al onda sam krenuo da citam.... [gilja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 meni ovo sve mnogo tužno, gadno sam se smorio kad sam ranije čitao... jadan čovek, deluje da je inteligentan al je mnogo prso sa životom :( SREDIĆE GA LUKA K'O PANTA PITU Profa iz operativnih sistema, koji ima čelične živce, posle serije njegovih pitanja bio je na ivici da ga otera u pičku materinu... Milićev? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Da lol Znači čovek koji je uvek kul i uvek uglađen, posle 10 pitanja ovog lika zavrće rukave, preznaja se i gleda kako da preko usta ne prevali nešto a da ne popije disciplinsku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Jedna osoba, kod koje sam odlazio da popravljam računar, za mene je govorila: "AKO NEŠTO NE RADI, BRZO ZOVI LUKU – ON MI JE JEDINI SIGURAN, JER KAD DOĐE LUKA – JA SAM MIRAN! – SREDIĆE GA LUKA K'O PANTA PITU!", A POČEO JE SVOJEVREMENO DA ŠIRI GLAS O MENI: "KAD LUKA DOĐE - NIŠTA NE RADI, A KAD LUKA ODE - SVE RADI" I "ZNAM JEDNOG ČOVEKA KOJI ISTO TAKO DOBRO RADI KAO TI LUKA, ALI TI SI MI IPAK SIGURNIJI, POUZDANIJI I U TEBE IMAM VIŠE POVERENjA, JER KAD' GOD SI MI KONSTATOVAO KVAR - TO JE STVARNO I BIO KVAR, A POSLE JE ZAISTA SVE PRORADILO! Koji car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) Vudi, ovo si ti* za koju godinu ako ostanesh sisa i ne polozish onu elektrotehniku. :( *samo manje kul Edited August 22, 2009 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Vudu, sad sam celav kao ti, i ako se odlucim da se napucam, polozicu ti elektrotehniku, kad stavim naocare nece ni znati da to nisi ti! I onda cemo reci IN YOUR FACE WOLFGUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 da lik je legenda, nazalost inteligentan ali malo van vremena i prostora. I naravno pametniji od 4/5 ovih koji ce sad napisati "lol koja prsotina" "rofl" "ahahaha koji debil" "then who was phone" i ostalo ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Ne znam, sedeo sam 2x2 semestra klupu ili dve iza njega i stekao potpuno suprotan utisak A i kad neko ima 30+ godina i hvali se kako je napravio omg butabilni fleš, to mi nekako ne ide sa inteligencijom. Kompjuterski wunderkindovi malo drugačije demonstriraju svoje znanje i malo brže napreduju. Takođe mislim da laže da je položio OET, pošto kad je slušao vežbe iz teorije električnih kola, veze s vezom nije imao (naravno i tu je postavljao 50 pitanja na času). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Meni lik bas nekako tuzno deluje na slici, mukica sto bi vi Beogradjani rekli. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 kad nema posla verovatno mu je sporedni hobi da bude serijski ubica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 A i kad neko ima 30+ godina i hvali se kako je napravio omg butabilni fleš, to mi nekako ne ide sa inteligencijom. ouch :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 da lik je legenda, nazalost inteligentan ali malo van vremena i prostora. I naravno pametniji od 4/5 ovih koji ce sad napisati "lol koja prsotina" "rofl" "ahahaha koji debil" "then who was phone" i ostalo ;) lol ma daaaaaaaaaaa.. then who was phone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 Da, posto sam na prvu loptu skontao da se reklamiras i da si promasio odeljak :D Al onda sam krenuo da citam.... [gilja] :) Valjda nisam prso ovoliko. Ni ja ne kazem da je glup (bar onako kako svi zamisljamo klasicno glupog coveka), vise je nekako pogubljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Ja kažem da je glup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 Realno, ti si mu ortak, valjda znas bolje :) Samo kazem da je takav utisak ostavio na mene. S' druge strane pametan covek se ne bi hvalio svojim uber guitar skillom i skiciranjem najosnovnijih sinusnih fukncija :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Tip je žešće pogubljen i bez dodira sa realnošću. Pa gde se u iole normalan CV stavljaju hobiji, i to još na početku istog??!! "Nesrećno neoženjen"?? Jel' neko stvarno misli da taj "žikina dinastija" humor prolazi bilo gde.... Što sam se iznervirao sad bezveze zbog budale. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Kako sad nesrecno neoženjen?? Na benchu kada je bilo zezanje, stajo mu je cv gde ima cerku... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Reci ti meni jesi ti njega video ikad irl? Nedajbože pričao sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 sto se lozite tako svi ... sta vas boli kurac za lika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Znam ja slicnog lika. Evo sad cu njegov about me da kopiram. my name is ***** ****** i working with computers i most love,music , movies and afcorse girls my moto is live like that's your last day in the life and nobody give to making you unhapy Lik je stvarno utripovao da ima svoju firmu (i ima vizit kartu), kad nam je dao na faxu, plakali smo od smeha, al bilo nam beda posle. A da ga vidite kako izgleda i prica sokirani ste bili. Mogu da okicm slike, al nije lepo smejati se tudjoj nesreci,... unless it's rape Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts