Trans-Lucky Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Cime je pokusao da obori rekord,raketom? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 hej, visnjica je 5 mintua od centra bajsem! I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ma vishnjica je shiri centar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ne dirajte mi hood! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 matori, smanji malo brzinu, sećaš se šta se prošli put dogodilo kada si probao da oboriš rekord od 20 minuta Višnjica- centar :) ne? redovno sam za 20 minuta u centru iz banje (ne zhivim u vishnjici) ;) Cime je pokusao da obori rekord,raketom? ne razumem shta se ti meshash kad ne zhivish u beogradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 eo jedna nije bilo skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) @Neo Picture unrelated. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ja imam samo imam iskren osmeh kad sam mortus :( » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited September 16, 2009 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ne? redovno sam za 20 minuta u centru iz banje (ne zhivim u vishnjici) ;) ne razumem shta se ti meshash kad ne zhivish u beogradu Naravno da ne zivim,ali su mi smesne te price za 20 minuta u centru grada i to bez rakete. Sta ima teleport u Visnjici? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Realno, iz Banje UVECE moze da se stigne i za 10 minuta kolima do Trga, ako te usere zeleni talas :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ne bas 10 al ajde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Kotež -> centar 15 minuta!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2009 Author Report Share Posted September 16, 2009 Centar Borče? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Naravno da ne zivim,ali su mi smesne te price za 20 minuta u centru grada i to bez rakete. Sta ima teleport u Visnjici? brate.. od moje zgrade do trga ravno 7km, koliko puta treba da crtam.. u 29tom je retko kad guzva ka centru grada, uglavnom je problem vracanje zbog panchevachkog mosta.. svako ko ne veruje moze da dobije turisticku voznju kad se vratim sa kipra pa neka proceni sam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 mozda je rtanj-piramida prouzrokovala neki vremenski dzep tu, pa onda ispadne 20 minuta! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 jao kako si vickast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 dobro, stizes za 20 minuta, sta se ljutis The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Pouzdano znam da do centra iz kog god dela grada da krenes stizes tacno za 7 (sedam) minuta. Osim ako krenes iz centra do centra, onda ti u zavisnosti od toga koliko daleko stanujes od centra treba vremena do centra. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 meni treba prevozom 45min od medaka do dedinja kapiram da nesto pogresno radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) meni 7 minuta do centra, peshaka @killy pa ti idi do centra za 7min, pa onda iz centra na dedinje Edited September 16, 2009 by friedrich Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ja sam jednom sa zelenjaka dosao do moje stanice, posle hotela jugoslavija prva, sa 706icom za 7min... to je bio poslednji bas, u 23:30, vozio je kao manijak. realno mi treba 20ak minuta do trga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Meni treba 7 minuta i do Vuka i do Trga. I to peshke. HEHEHEHEHEHEH. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 brate.. od moje zgrade do trga ravno 7km, koliko puta treba da crtam.. u 29tom je retko kad guzva ka centru grada, uglavnom je problem vracanje zbog panchevachkog mosta.. svako ko ne veruje moze da dobije turisticku voznju kad se vratim sa kipra pa neka proceni sam.. Brate ne prdi,idem na Visu PTT kod hale Pionir i znam kolika je guzva. Znam da nocu mozes za 15ak mina da stignes do centra ali preko dana,jedino ako te svemirci sa Rtanjske piramide prebace zgromizgaz pucom. mozda je rtanj-piramida prouzrokovala neki vremenski dzep tu, pa onda ispadne 20 minuta! [roflmao] Putovanje do centra grada je oduvek bila avantura za mene i ljude koji zive u mom zavicaju. Takve pustolovine su uglavnom imale fatalni ishod ukoliko u grupi nema iskusnih pustolova koji su spremni na sve. Srecom, ja sam jedan od boljih u plemenu i vrlo lako se snalazim u nevoljama koje priroda stvara. Poslednji put, kada smo organizovali turu do civilizacije, proteklo je skoro mesec dana pre nego sto smo skupili dovoljno ljudi (nas dva hrabra konana) da krenemo put centra grada. Kada smo pripremili sve potrebne predmete, neophodne za putovanje divljinom, mestani su odlucili da nam prirede oprostaj kakav dolikuje herojima. Pocastvovani i dirnuti takvim gestom mestana, obecali smo im da ce nas voditi zelja da vidimo cuveni cetar grada, ali i da cemo se vratiti zivi u zavicaj da pricamo o tome. To be continued. [roflmao] @tema razgovora Jedno vece sam u pola 3 krenuo od Vuka ka Bataji kolima i za 25 minuta sam bio kuci. Posle par dana mi je trebalo sat ipo kolima do faxa na skoro istoj relaciji po danu. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Realno, iz Banje UVECE moze da se stigne i za 10 minuta kolima do Trga, ako te usere zeleni talas :) ma pustite ih, ne razumeju oni naš Višnjička/29og autobahn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 meni deluje normalno da se stize za 20tak minuta iz banje :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts