Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^Lol i ja sam dotrcao do kuce :D

Bio sam pun besa zbog nekog sranja sa svih strana koja su kulminirala zvezdom i kao ajde trk do gajbe. Desetak minuta vecernjeg trka wtf za lep san \o/

I nisam otisao na onu zuraju i srecan sam, jer znam da bi se isforsirao za dzabe i tako sutradan prolonigrao cemer i jad u sebi :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

isprichao mi je kolega koje cimanje imaju sa doktorima njegova trudna zena i on :\

inache, chovek je mega car u svakom smislu...ljudina, uber tech skills, super lik i on i zena, definitivno ljudi koji bi trebali da imaju i vaspitaju decu u ovakvoj drzavi. Cimali su se gooooodinama da ostane trudna, a sada se shetaju od doktora do doktora. Problem je shto je jedan doktoru u BGu, drugi u NSu, mislim duga pricha sa gomilom nenormalnih detalja...uglavnom, totalno nam je neorganizovano zdravstvo. Na kraju ce pljunuti masu kesha i otici kod privatnog, shto mu je jedino reshenje.

Jako me iznerviraju ovakve stvari.

isprichao mi je kolega koje cimanje imaju sa doktorima njegova trudna zena i on :\

inache, chovek je mega car u svakom smislu...ljudina, uber tech skills, super lik i on i zena, definitivno ljudi koji bi trebali da imaju i vaspitaju decu u ovakvoj drzavi. Cimali su se gooooodinama da ostane trudna, a sada se shetaju od doktora do doktora. Problem je shto je jedan doktoru u BGu, drugi u NSu, mislim duga pricha sa gomilom nenormalnih detalja...uglavnom, totalno nam je neorganizovano zdravstvo. Na kraju ce pljunuti masu kesha i otici kod privatnog, shto mu je jedino reshenje.

Jako me iznerviraju ovakve stvari.

a mi ostali? :D za nas je Rumunija :D

inace, nije tako samo u zdravstvu i nije tako samo tada..

doktore boli kara za masu, obraduju se ako im nesto doneses pride, u stvari bez toga ne moze..

stvarno treba imati srecu pa naleteti na doktora koji ce se ponasati kao covek prema tebi..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...