Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sinoc partija sa ortacima ni manje ni vishe nego cod2... kakvo zezanje olololo oldskul... a klinci okolo prevrcu ochima JAO STA MATORCI RADEEE :P posle pivdzan i nazdravili uz keglevich cica i ja i lepshi kunt nisam imao nedeljama... sad da zguzim ovo na poslu pa palim na klopu neku kvalitetnu, medaljoni i pechurke punjene sirom i slaninicom HERE I COME!

fallout_table.gif

Uspeo sam da zakuntam u 01AM. Ne znam zasto, mozda je i do doticne osobe.

Oujea. Jedini fejl je sto me probudila komsijska brusilica...

Sad cedevita, pa na totalgym ftw, uz neki lagani hip hop. =)

There are people who almost never smile but are almost always happy.

kako me odvratno zuljaju sluske,posle 3 sata igranja,imam utisak da ce mi usi otpasti...a iskreno,zao mi da dajem pare na to...

nista,laku noc ljudi!

@Unka msn narkomane!!!

brate pa i kad bi jebo 3 sata zuljalo bi te ! :D

Нема  будућности без истине.

brate pa i kad bi jebo 3 sata zuljalo bi te ! :D

realno,3 sata igranja je nista,to i gejmeri znaju...nego su ove moje sluske fazon 900din,pa mozes misliti kakav je kvalitet...

ustao sad,najavila mi se 2 ortaka da dolaze,blejkamo malo,pes,nba,i tako...moram jos da vidim gde veceras da gledam tekmu...

2ch4bup.jpg

Zar se sumnja u moje sposobnosti? Nisam, nisam, ovo je kao zvanicno prvi dejt, tralala. Bice bice vidim ja...

Pitaj je dal bi s tobom džeju spržila!

Josh 10-12 dana cu nositi zicu u ruci i gips. I dalje me otkida. ;C

Jbt koliko whineujem...

Iskoristi priliku i uslikaj se za dovoljno fotošopovanih montaža terminatora i borgova :D

Mora da je video da zelis da ga jebes!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jbt,koja je to sramota...

Sto nisi promenio ime u LeskoVoz? :P

@ topic: Idem veceras u neko casual zezanje. Kao kalis ovo ono, opet imamo 12 godina, pa se vatamo na zidinama. kse kse kse.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

^^

kalis smara, overflowed by tourists..

inace grozan dan..stvarno grozan..grozno se osecam...valjda ce veceras neki alkohol i neka magija da pomogne..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Veceras tekma, puno piva, pa neka privatna zuraja sa puno klinki, ali ne znam da li da idem da ne uradim neke pogresne stvari...

Osecam se ko u tamnom vilajetu, kako god da uradim kajacu se :(

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

@ topic: Idem veceras u neko casual zezanje. Kao kalis ovo ono, opet imamo 12 godina, pa se vatamo na zidinama. kse kse kse.

2 dana za redom? pa to vec ozbiljno neshto:P;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...