peja_ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 blood hunter sa bottle-om The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 krompir corba. Ne mogud a se ulogujem vec 4 sata. wat? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) :\ greska Edited May 10, 2010 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 ide novi pech valjda, bilo je obavestenje ono kad se logujes...kao gomila fixova + novi heroj The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APKOHA Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 ouu jea u sredu oridjinale hon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Systems Unavailable - Being Maliciously Attacked I just wanted to give everyone a heads up that the game is currently offline as we are being targeted by a DDOS attack. We are working to track down the cause, have good leads, and will be notifying the proper authorities and diverting their efforts.... See More Please be patient while we deal with this very stressful issue. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Pa zar ti nisi kukao prvo na to? Damn you Nikita, post se odnosi na APKOHA Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Matori, to je veoma cudno zar ne? đole glupan. nego, 'ajde negi predlog za server kada izađe igra. rgc, garena, neki nezavisni hon server ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 matori, pa rekli smo da kupujemo!? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APKOHA Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Pa zar ti nisi kukao prvo na to? Damn you Nikita, post se odnosi na APKOHA Mogu ja da kukam koliko hocu kada se igra svejedno placa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Jel izasla igra kod nas da se kupi ? Ako nije jel zanima nekog da mi preko kartice pazari igru (naravno ja bi to finansirao) i castio bi 500 kinti + pljeka sa kocom :)....ako ima nekog zainteresovanog neka pusti pm A dotle jel postoji na gareni ili tako nekom klientu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Igra moze da se kupi vec godinu dana kako hoces xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Igra moze da se kupi vec godinu dana kako hoces xD Gde ima u bg-u da se pazari i koja je cifra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 2000 dinara.. preko njihovog sajta direktno nakon kreiranja akaunta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 ma to znam brate...ali pitam dal ima u bg-u da se kupi negde...? nemam visa virtuon karticu ili bilo koju kojom se placa preko neta i nisam u mogucnosti da je vadim trenutno...tako da sam rekao da ako ima neko kome bi mogao da platim da mi uzme igru + bi ga ja castio,bilo bi divno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 ma to znam brate...ali pitam dal ima u bg-u da se kupi negde...? nemam visa virtuon karticu ili bilo koju kojom se placa preko neta i nisam u mogucnosti da je vadim trenutno...tako da sam rekao da ako ima neko kome bi mogao da platim da mi uzme igru + bi ga ja castio,bilo bi divno... Mogu ja ako si na potezu trg - pravni... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
APKOHA Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Ja sam kupio vec.. odma se vidi manjak retosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 koliko ljudi ima online? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APKOHA Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 koliko ljudi ima online? u jednom trenutku je bilo 22 000. Sada ima oko 18 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Ja sam kupio vec.. odma se vidi manjak retosa Kakav manjak retosa, prva partija dolazi mi neki pinoy sa WSom, koji se uvek pojavi tachno kad svi pomru da baci stun koji promashi i da free kill i onda se dere neshto na mongolskom...retard jebeni. Druga partija ista takva neka somina al nije pinoy (valjda, nije se drao na mic) al isto WS i isto feeeedzor. A tretja partija ovi iz KDe hoshtapleri. Serem ti se shto su sabili PSR sa deliocem 3 a ne 2, jebeni 1800 ljudi se pate sa 1500 retardarima jebo bre mame imam 0.7 KD u zhivotu bre nisam imao bre takav bre KD (ni kad sam igrao sa RURovcima ) bre alo bre rodjaci breeeee sa Gauntletom ja najvishe supportova pored TRI jebena supporta...e ee rodjaci igram sa onim majmunom od Dreama is KDe koji ima jebani Gayde i kupi sve kilove mamu bre jebem hoshtaplersku u dupe cigansku i jebeni hani iz KDe koji me pre toga kick jer sam imao manji PSR od lika shto je usho zadnji (a trebao slot nekom) mongoloidi jedni oplodjeni bre u okviru porodice shiptari im kumovali degenerisani na grani dok su jezikom ispitivali chmarine jedni drugima serem im se na grob od ne rodjenje tjerke da im se serem konjskim dupetom jebeni pinoy, trazhitju pare nazad ako nisu IP Range ban SEA. P.S. nerodjena je da nije rod, ne rodjena je da josh nije rodjena. :* grammar Nazis Edited May 13, 2010 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 pa ti uopste nisi retardiran, ja sam bio u zabludi sve ovo vreme a i gramatiku si naucio, ihaj! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 pa ti uopste nisi retardiran, ja sam bio u zabludi sve ovo vreme a i gramatiku si naucio, ihaj! Ma istripovao si brate, normalan sam ja...nego nekad oni podstanari u glavi mi sakriju kljuch :/ poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
APKOHA Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Kakav manjak retosa, prva partija dolazi mi neki pinoy sa WSom, koji se uvek pojavi tachno kad svi pomru da baci stun koji promashi i da free kill i onda se dere neshto na mongolskom...retard jebeni. Druga partija ista takva neka somina al nije pinoy (valjda, nije se drao na mic) al isto WS i isto feeeedzor. A tretja partija ovi iz KDe hoshtapleri. Serem ti se shto su sabili PSR sa deliocem 3 a ne 2, jebeni 1800 ljudi se pate sa 1500 retardarima jebo bre mame imam 0.7 KD u zhivotu bre nisam imao bre takav bre KD (ni kad sam igrao sa RURovcima ) bre alo bre rodjaci breeeee sa Gauntletom ja najvishe supportova pored TRI jebena supporta...e ee rodjaci igram sa onim majmunom od Dreama is KDe koji ima jebani Gayde i kupi sve kilove mamu bre jebem hoshtaplersku u dupe cigansku i jebeni hani iz KDe koji me pre toga kick jer sam imao manji PSR od lika shto je usho zadnji (a trebao slot nekom) mongoloidi jedni oplodjeni bre u okviru porodice shiptari im kumovali degenerisani na grani dok su jezikom ispitivali chmarine jedni drugima serem im se na grob od ne rodjenje tjerke da im se serem konjskim dupetom jebeni pinoy, trazhitju pare nazad ako nisu IP Range ban SEA. P.S. nerodjena je da nije rod, ne rodjena je da josh nije rodjena. :* grammar Nazis Da, ja sam to izjavio nakon prve tri partije jer sam zaista igrao sa ok ljudima. A ostatak dana sam video koliko retosa ima :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 За сада - назад на доту. За сада две партије - Кентаур и Панда - ах, како су ми недостајали. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Da, ja sam to izjavio nakon prve tri partije jer sam zaista igrao sa ok ljudima. A ostatak dana sam video koliko retosa ima :S Pa onda nemoj donositi prerane odluke Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts