[BMF]Psycho Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Phejta Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 izgleda da ovo funkcionise na dejli nivou i plus sve nagrade su fresh out.. nadam se da ce biti bolje za koji dan Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 I jos ne postoji shipping za Srbiju, ali posto rurovaca ima svuda. Svi cemo da trpamo nase apple pod book torbice kod nekog iz SAD. Pa kad zaradimo dovoljno za avion ce potrpamo ostatak nagrada u njega i da ih doceramo u majku Srbiju. Napravimo zastupnistvo i prodajemo. Deluje meni ovo OK, ali je previse cudno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 ako niste izvalili, poeni se malo tesko zaradjuju... odnosno treba da invajtujes tonu ljudi ;-) a sto se shipinga tice, cuo sam da postoji opcija i za evropu, ali to staje dodatnih 20 PTZ edit: cudno je sto tek tako poklanjaju stvari ;-) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 s obzirom da kažeš da treba da se invajtuje tona ljudi, verovatno prodaju mail adrese nekim spamerima :D Ili ti na kraju kad skupiš dovoljno poena kažu nešto tipa: "da bi vaš lepi ipod stigao do vas, potrebno je još samo da platite taksu za registraciju poena propisanu zakonom 3321US#2" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ili kao ono u vreme kad si gledao bannere dok surfuješ da bi dobijao pare - isplata je kad stignete do 100 dolara. I onda sve ide ok akumulacija dok ne dođe do 90 dolara, i onda uspoooori, pa onda na 95 dolara praktično stane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ok,ja sam dobio invajt,ali sam mahinalno izbrisao...molim te posalji opet... taligo_preba_batice@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 colldor(et)gmail(tacka)com Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 ae prihvatajte pice, trebaju mi poeni!!! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Kakve ste lozhane, al' dobro makar ste pomogli Fati, on dobio brdo poena a vi cete svi kolektivno dobiti jednu veliku patku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Jel onu kao što ti voliš HAHEHAHAHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 pomogli su mi istu tu patku ;D treba mi 240 PTZ a ja imam 50!!! mislio sam da ce rur komjuniti biti od neke pomoci, ali cu izgleda morati da spamujem na fejsu! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 otvori 240 mail naloga na yahoo-u i poshalji svima pozivnicu sa tvog ;) :P eventualno promeni proxy na svakih par :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 ne radi to, svaki nalog mora da ima razlicit IP... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts