Buda_ Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 kad sam vidio da je nikita okachio sve mi je bilo jasno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 (edited) ahahaha bozo ti li si? ali stvarno lupas :D:D:D Па, брате. ;) Па није реално да наочаре за сунце коштају толико, једноставно није. Не да су прецењене, него се неко спрда с вама. Али јбг, ја лупам. :)) Edited August 11, 2009 by Flogging Molly Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 kupljene u spaniji :)) gotivne cvike. jel ih ima i u hetero verziji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 (edited) Па, брате. ;) Па није реално да наочаре за сунце коштају толико, једноставно није. Не да су прецењене, него се неко спрда с вама. Али јбг, ја лупам. :)) to je tvoje neko misljenje a? edit : typo Edited August 11, 2009 by Kristian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 kolko kul trebas biti da ovako nesto nosis Rocknrolla :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Koji ste mozgoisprani dronovi potrošačkog društva, čim neko spomene sulude marže, odma uskoči desetorica da ga napadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 pa alternative nema.. ako hocesh kvalitetne naochare - morash da se isprsish, tako da ne znam shta svirate kurcu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 pa da sutra kad helb bude kostao 1000din :D umesto da se boris protiv toga sejnte ti ces reci sta hocete nema alternative ! UVEK IMA !!!!!:D SAMO JAKO!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Pa ako nema alternative to ne znači da ne treba da kukamo :) Kukati je zdravo, ko ne kuka nije čovek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 pa da sutra kad helb bude kostao 1000din :D umesto da se boris protiv toga sejnte ti ces reci sta hocete nema alternative ! UVEK IMA !!!!!:D SAMO JAKO!:D prestani sa tim trolom vishe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 pa dobro mogao sam da napisem i post kao voodo :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 ja kupio rej bann za 300din pa vi vidite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) Izgleda da su neki još uvek zarobljeni u samoupravnom socijalizmu. Znate kolika je proizvodna cena Tamiflua ili nekog leka za sidu? Pa skoro kao proizvodna cena hrane za ptice... I??? Koja je proizvodna cena Replay džinsa? I??? Kolike su marže - tolike su, a pritom nisu bogzna kolike, tj. nisu mnogo veće nego za drugu vrstu robe. Proizvođačko-dizajnerske cene su u startu visoke. Men lično zanima samo garantovana UV zaštita, a dizajnerski harač moram da platim hteo - ne hteo, zanimao me dizjan ili ne... Ja uopšte ne kapiram poentu vašeg proseravanja, nešto je skupo i NE POSTOJI jeftinije i šta sad? Treba da živim u kartonskom naselju jer su cene stanova u Beogradu "nepravedno" 5 puta veće od proizvodnih? Edited August 12, 2009 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Idi sisaj Čedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp!R1T Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 (edited) ja kupio rej bann za 300din pa vi vidite... Videcemo te kad ne budes vise video Neki ljudi ne shvataju da je razlika izmedju original i cvidzi sa budze velika.Ne toliko u dizajnu nego u staklima.Ti ne mozes da nadjes kvalitetne cvike za 300din,tj da imaju kvalitetna stakla.Ja sam uzo u idei cvike za 500din,i jednog dana(posle nedelju dana) krenem da ih stavim na glavu i otpadne mi drzac,ono sto ide iza uveta.Pre toga su mi takodje redovno ispadala stakla,tako da sam reshio da kupim normalne cvike,sa normalnim staklima,UV zastitom....Pa sad kome je skupo jbg.Nije ni meni jeftino,al sta cu. Edited August 13, 2009 by Sp!R1T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 i te normalne imaju gej iskrivljujuca stakla, koolness pocinje na tipa dvjesto ojra pa navise, a i to ne mora da znaci, tako da ili ces da pubas stotine evra, ili ces da biras oces li da kvaris oci za 300 kinti ili za 10 000 :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 koliko gluposti na ovom topicu. svi su na ruru strucnjaci za sve i svasta ... tuzno. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ima u new yorkeru za 700din cvikeri :D i imaju etiketu da da stite od uv-a :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 koliko gluposti na ovom topicu. svi su na ruru strucnjaci za sve i svasta ... tuzno. a ovom ultimativnom konstatacijom se otkrio najveci od njih. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 smarash. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 [mexican] Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Videcemo te kad ne budes vise video Neki ljudi ne shvataju da je razlika izmedju original i cvidzi sa budze velika.Ne toliko u dizajnu nego u staklima.Ti ne mozes da nadjes kvalitetne cvike za 300din,tj da imaju kvalitetna stakla.Ja sam uzo u idei cvike za 500din,i jednog dana(posle nedelju dana) krenem da ih stavim na glavu i otpadne mi drzac,ono sto ide iza uveta.Pre toga su mi takodje redovno ispadala stakla,tako da sam reshio da kupim normalne cvike,sa normalnim staklima,UV zastitom....Pa sad kome je skupo jbg.Nije ni meni jeftino,al sta cu. bratjoree, kapiram ja to sve, a da dam 200e za kvalitetne cvike, necu. tj ne zelim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 ima u new yorkeru za 700din cvikeri :D i imaju etiketu da da stite od uv-a :) ja ih uzeo :) Tj. uzeo sam neke od 500 :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts