Jump to content

Cvike

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ahahaha bozo ti li si? ali stvarno lupas :D:D:D

Па, брате. ;)

Па није реално да наочаре за сунце коштају толико, једноставно није. Не да су прецењене, него се неко спрда с вама. Али јбг, ја лупам. :))

Edited by Flogging Molly
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Па, брате. ;)

Па није реално да наочаре за сунце коштају толико, једноставно није. Не да су прецењене, него се неко спрда с вама. Али јбг, ја лупам. :))

to je tvoje neko misljenje a?

edit : typo

Edited by Kristian

Izgleda da su neki još uvek zarobljeni u samoupravnom socijalizmu. Znate kolika je proizvodna cena Tamiflua ili nekog leka za sidu? Pa skoro kao proizvodna cena hrane za ptice... I??? Koja je proizvodna cena Replay džinsa? I??? Kolike su marže - tolike su, a pritom nisu bogzna kolike, tj. nisu mnogo veće nego za drugu vrstu robe. Proizvođačko-dizajnerske cene su u startu visoke.

Men lično zanima samo garantovana UV zaštita, a dizajnerski harač moram da platim hteo - ne hteo, zanimao me dizjan ili ne...

Ja uopšte ne kapiram poentu vašeg proseravanja, nešto je skupo i NE POSTOJI jeftinije i šta sad? Treba da živim u kartonskom naselju jer su cene stanova u Beogradu "nepravedno" 5 puta veće od proizvodnih?

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

ja kupio rej bann za 300din pa vi vidite...

Videcemo te kad ne budes vise video [8D] Neki ljudi ne shvataju da je razlika izmedju original i cvidzi sa budze velika.Ne toliko u dizajnu nego u staklima.Ti ne mozes da nadjes kvalitetne cvike za 300din,tj da imaju kvalitetna stakla.Ja sam uzo u idei cvike za 500din,i jednog dana(posle nedelju dana) krenem da ih stavim na glavu i otpadne mi drzac,ono sto ide iza uveta.Pre toga su mi takodje redovno ispadala stakla,tako da sam reshio da kupim normalne cvike,sa normalnim staklima,UV zastitom....Pa sad kome je skupo jbg.Nije ni meni jeftino,al sta cu.

Edited by Sp!R1T

i te normalne imaju gej iskrivljujuca stakla, koolness pocinje na tipa dvjesto ojra pa navise, a i to ne mora da znaci, tako da ili ces da pubas stotine evra, ili ces da biras oces li da kvaris oci za 300 kinti ili za 10 000 :)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Videcemo te kad ne budes vise video [8D] Neki ljudi ne shvataju da je razlika izmedju original i cvidzi sa budze velika.Ne toliko u dizajnu nego u staklima.Ti ne mozes da nadjes kvalitetne cvike za 300din,tj da imaju kvalitetna stakla.Ja sam uzo u idei cvike za 500din,i jednog dana(posle nedelju dana) krenem da ih stavim na glavu i otpadne mi drzac,ono sto ide iza uveta.Pre toga su mi takodje redovno ispadala stakla,tako da sam reshio da kupim normalne cvike,sa normalnim staklima,UV zastitom....Pa sad kome je skupo jbg.Nije ni meni jeftino,al sta cu.

bratjoree, kapiram ja to sve, a da dam 200e za kvalitetne cvike, necu.

tj ne zelim.

ima u new yorkeru za 700din cvikeri :D i imaju etiketu da da stite od uv-a :)

ja ih uzeo :)

Tj. uzeo sam neke od 500 :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.