alfa Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Ja sam toliko svrsavao i pisao ortacima u oci da sam smorio sam sebe :) Murinjo Bog. Nisam ocekivao CSKA da prodje. Sad cu spavam kao zaklan ^______^ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Za mene totalno iznenadjenje da je Inter proshao. Mislio sam da ce ih Celzi pojeti kod kuce. Murinjo je stvarno legenda...ako Portugalsci ikada planiraju da osvoje SP bolje im je da ga nekako namole da im bude selektor jednog dana. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 veliki inter, veliki cska :) sta vise...nije mogao bolji dan da mi bude Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 extra je sto svi trpaju pul u svaki post svakog topica i slade se ovom sezonom kao nikad, to su komplexi Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) jel lpool ono izgubio od lilla 1-0 ? nego ja mislim da je baloteli bio na mecu , svaka cast igracima i murinju moglo je biti 3-0 za nas ali dobro je i ovo osvajamo ls sada http://inter.it/aas/img/127884.jpg Edited March 17, 2010 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Ako inter osvoji titulu idem da se ubijem odma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Ako inter osvoji titulu idem da se ubijem odma. Dace Bog!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 osvajate! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 17, 2010 Author Report Share Posted March 17, 2010 Ako inter osvoji titulu idem da se ubijem odma. to bi bilo ok da su ranije godine u pitanju. napokon ne lice na usranu italijansku ekipu. objasnili su. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 stvarno interu sve cestitke Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) to bi bilo ok da su ranije godine u pitanju. napokon ne lice na usranu italijansku ekipu. objasnili su. Objasnili su. Slazem se. Al mislim da ne mogu na ovom nivou da igraju protiv barse/mancestere ako im dodju u sledecem krugu. Edited March 17, 2010 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) Morace cuda da se dese - da Barsa ne prodje veceras, da neko izbaci utd u 1/4, i da inter nekako prodje i osvoji :) edit: i da, da ne ulazi Muntari u igru. Edited March 17, 2010 by WuLa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 imao je obraza da sedi na klupi posle one katanije..bolje da je sam otisao :) domete i mogucnosti intera nije lako predvideti..ali ako budu ovako odigrali naredne tekme ne vidim zasto ne bi dogurali do samog kraja.. i greota je ne pomenuti snajdera..znaci majstor..koliko covek zna da kreira..mislim da je pelegrini posle ove tekme zvao jebenog pereza i rekao mu `jel vidis zasto sam ti rekao da ga ne prodajes, mamlaze glupi..` Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Izmedju 2 catenaccio-a pobedio je italijanski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Al se barsa popisala po ovim jadnicima :\ Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Ma demolirali su ih. Steta samo za onu akciju posle kornera sto nije bio gol, nisu dobro navezbali izgleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 jel lpool ono izgubio od lilla 1-0 ? nego ja mislim da je baloteli bio na mecu , svaka cast igracima i murinju moglo je biti 3-0 za nas ali dobro je i ovo osvajamo ls sada http://inter.it/aas/img/127884.jpg jel liverpul bese izgazio inter pre 2 sezone? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 a sta je bilo kad smo mi vas... a ! elem,onaj Mesi je brutalan,Barsa moze da igra sa desetoricom u odbrani i Mesijem u napadu e ! sex na Kamp Nou Olimpijakos me iznenadio,mislio sam da ce ih Bordo poniziti,da imaju golmana koji nema unuke,mozda bi i prosli.poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Al se barsa popisala po ovim jadnicima :\ izuzetno! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 tuga za ligu sampiona da je ovaj stutgart dosao i do grupe a kamoli do osmine finala.. mogao bi zreb da dozvoli mogucnost da odigraju barsa i arsa..da vidimo ko igra lepse i efikasnije! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ^ + da padnu utd i Munich :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 i da ih ugazi bajern :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Arsenal for teh win, i ja bi voleo Barsa i Arsenal da odmere snage no videcemo kad je zrebanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 sutra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Friday 12:00 CET. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts