zytherius Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Glupi celzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 fina tekma, lusio me odusevio na kraju :) covek igra jako slicno kao i ja!!! :)) drogba se nije video, anelka takodje, a i lampard nije imao svoj dan. mislim da ce slicna utakmica biti i u londonu, ali u korist celzija. mozda cak i isti rezultat koji je za mene bio neocekivan, tj bilo je golova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Glupi komentator :/ Juce je imao par failova,ne mogu tacno da se setim kojih. rekao je "kamp nAu" posle toga sam ugasio tv i upalio strim. elem INTEEEEEEEEEER,IDEEEEEEEEMOOOO :)) realno,procice celzi,ali odlicna tekma,suprotnost kakve sam se nadao,ono u prvom poluvremenu,cist penal za celzi...zao mi je cska,odlican gol su dali ali tesko ce proci poz :* Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 "Sjajnu tehniku poseduje ovaj mladi madlić" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 nije moguce da niko nije primetio najvecu odvalu Ace do sad... duel Drogbe i Lucia posle kog se Lucio nesto valjao i onda sledi Aca:"lusio se valja po travi kao da je dobio injekciju iznenada u straznjicu"...wtf? [:D] Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Ja sam imao tu srecu,da tekmu gledam u ficka,no sound :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 rekao je "kamp nAu" posle toga sam ugasio tv i upalio strim. elem INTEEEEEEEEEER,IDEEEEEEEEMOOOO :)) realno,procice celzi,ali odlicna tekma,suprotnost kakve sam se nadao,ono u prvom poluvremenu,cist penal za celzi...zao mi je cska,odlican gol su dali ali tesko ce proci poz :* i crveni jelte.totalno nejasna odluka sudije(inace po meni ako ne i najbolji na svetu) lik je pao u situaciji kad je "mogao" da sutira.il zuti za simuliranje il crvendac i penal.a ovi sto komentarisu "mnogo je meko pao trebao je da sutira" pa lol idioti niste primetili da ga je zakacio po petama, ne mosh da odrzis ravnotezu posle toga a kamoli sutiras. inace fina tekma, ne bih se bas slozio da se drogba nije video.onaj slobodnjak o precku je bio ekstra, mada je meni zalije sto nije usao onaj volej posle toga.vec sam video gol, kad ono patka 3 metra pored gola. a o aci imamo drugi topik, daj nemojte ovaj da govnamo:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Da se nije onako teatralno bacio sudija bi svirao penal najverovatnije. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 pa to ti kazem il penal il zuti.ne mislis valjda da je sudija razmisljao "Uhmmm ....bio je faul to je sigurno ...zadnji igrac u odbrani ga je sapleo na 5 metara od gola...i to sa ledja...al opet je ovaj previse mlatarao rucicama!nista od toga,idemo dalje!" :) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 tesko da ce proci celzi. onaj murinjo je carina kakve nema. sjajnu taktiku je postavio, divim mu se. dobio me je jos kod prvog gola, koji nije proslavio.p.s. ko prodje ovde, osvaja LS. inter je za klasu bolji nego prosle sezone, kada je posteno namucio mancester Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ma kako ga nije proslavio kad je klimao glavom napred nazad, onako napucen, kao kurva sa fejsbuka ja ne mogu da verujem da je inter dobio celzi. ej. inter dobio celzi. alo :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 murinjo car nego, sto se tice komentatora, ne zanimaju me one retardirane provale i fore, ali koji mu je kurac sa sanetijem i ostalim slicnim ispadima Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 da je eto zabio onaj zicer bilo bi extra,mada nije lose ni ovako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Forza Inter u Celsiju Bane sabio odigrao extra tekmu i Obi Mikel kolko tolko ometao Snajdera ostali nista krompir nula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 smorili ste sa hejtovanjem ace... modusi, radite posao, za sta vas placaju?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 lusio je odradio posao u odbrani, pola tekme je njegovo Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Zvanicna politika UEFA je vec neku godinu da se faulovi kod kojih se igraci teatralno bacaju ne dosudjuju osim ako nisu zaista oshtri jer ne zele da podsticu padanje kod svakog kontakta =P. To je neko nepisano/usmeno dogovoreno pravilo. A sudija, cini mi se, nije bio u poziciji da vidi dobro tu situaciju jer je bio daleko. Tako da je verovatno hteo da odigra na sigurno i kada je video da se Kalu teatralno bacio bez nekog veceg kontakta jednostavno ga je izignorisao. Licno mislim da je dobro uradio, jer mi je pun kurac mushkaraca u punoj snazi koji imaju 180-190 cm i 80 kg mishica i koji padaju od minimalnog kontakta kao da ih je udario voz. Edited February 25, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ali peeenal, goool, statistikaaaa, euri! Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Zvanicna politika UEFA je vec neku godinu da se faulovi kod kojih se igraci teatralno bacaju ne dosudjuju osim ako nisu zaista oshtri jer ne zele da podsticu padanje kod svakog kontakta =P. To je neko nepisano/usmeno dogovoreno pravilo. A sudija, cini mi se, nije bio u poziciji da vidi dobro tu situaciju jer je bio daleko. Tako da je verovatno hteo da odigra na sigurno i kada je video da se Kalu teatralno bacio bez nekog veceg kontakta jednostavno ga je izignorisao. Licno mislim da je dobro uradio, jer mi je pun kurac mushkaraca u punoj snazi koji imaju 180-190 cm i 80 kg mishica i koji padaju od minimalnog kontakta kao da ih je udario voz. pa brate,ok je to uopsteno,ali ono juche je kontakt dovoljan da omete igracha posto se vidi da mu se upleo u noge... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Znam, ali sudija nije to mogao da vidi iz svoje pozicije. I dalje mislim da je Kalu mogao da pokusha da shutne, u kom slucaju bi mu sudija skoro sigurno svirao penal. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 brate,sta je onda radio pomocni sudija,mislim,ma daj :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Kakvo je to pitanje, shta je onda radio sudija koji nije svirao ruku Anriju? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Sta je radio pomocni kad je Bajern dao gol? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Svi su bili na Kitket pauzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 realno, inter je odigrao brutalno dobro..murinjo im je objasnio da lampar mora nestati iz utakmice i oni su ga pojeli, time onemogucivsi celziju igru..lusio je odigrao kraljevski, bez greske. prvi put da vidim da je drogba u necijem dzepu nisam verovao, ali ovo ce biti neizvestan dvoboj.. i baloteli je pokazao finih par poteza, cisto onako usput.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts