hpo Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 jel ima jos crni rejv majica i jel saljete ?? :):) Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 Mislim da je ostala trenutno samo jedna crna rejv majica, ne znam koje veličine. Ako vas ima više koji biste naručili, uvek možemo da poručimo. Najbolje je da od 09 do 17h pozovete redakciju na 386 1064 i proverite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Trazite Aleksandra, Nenad je prezauzet obicno :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 ako je poslednja crna M javite pa da saljem podatke :D:D Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 aj pali,prvi sam u redu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 ladno mi se pojavile rupe na staroj rejv majici :( kao da su je misevi grizli, a mozda je i zar u pitanju mada ne verujem :) ako imate na lageru iz prosle sezone vece javljajte.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 pojavile su se rupe ! CRNE RUPE !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) XL crni camo pejb - 3 komada, kad ce bude gotovo :)? Edited November 28, 2009 by Shalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 pičke materine, sada ću namerno da je nosim takvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 ladno mi se pojavile rupe na staroj rejv majici :( kao da su je misevi grizli, a mozda je i zar u pitanju mada ne verujem :) ako imate na lageru iz prosle sezone vece javljajte.... pojeli je koteshki moljci :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Jel ima mozda jos neka maja samo rejv crna L velicina? i da mrzelo me da citam od pocetka koliko kosta majica? :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 600 dinara Bizho, imas na pocetku teme broj pa okreni redakciju ako te ne mrzi (mada te mrzi). Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 ladno mi se pojavile rupe na staroj rejv majici :( kao da su je misevi grizli, a mozda je i zar u pitanju mada ne verujem :) ako imate na lageru iz prosle sezone vece javljajte.... Jebo mater i meni isto. Pomislih prvo neki insekti bas izgleda tako gadno. Koji moj do mojega? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 600 dinara Bizho, imas na pocetku teme broj pa okreni redakciju ako te ne mrzi (mada te mrzi). hvala lepi ":D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaGleR^ Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ovde opet pochela fina potrazhnja naruchite vi josh toga x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LesA_ Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Ako mogu da naruchim? 1 x Sve Su Iste | Cigla Crvena | M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 prvi post pa trazi majicu :D jao al je rur popularan :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) 1 x Camo Pejb | Crna | L 1 x Rur zupcanik | Bela | M Ako ima? Edited January 3, 2010 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 Pošto trenutno nije sezona majica, kao što znate, nismo naručivali nove, te trenutno ima: Sve su iste - crvena - XXL (dva komada) Sve su iste - žuta - L, XL i XXL (više komada) Zupčanik - crni - L, XL (više komada) Zupčanik - žuti - sve veličine (više komada) Zupčanik - beli - M, L, XL (više komada) Samo Rejv - žuti - L, XL (više komada) Samo Rejv - beli - XL, XXL (više komada) Što će reći da toga što vi hoćete nema, a ako hoćete nešto drugo, birajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) Ok onda Zupčanik - beli - M Zupčanik - crni - L edit : Laki javi kad bude bilo crne camo pejb L. Edited January 3, 2010 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 Javiću, nije frka. Što se majica tiče, samo navrati, javi kad bi došao da ostavimo poruku da bi bio najavljen i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Mogu ja da rezervishem CAMO PEJB belu XL kao onu nagradu za Novu godinu? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Laki ce biti Sve Su Iste M sajz? :) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 Nepismen, možeš naravno, mada moram da proverim kad počne radna nedelja stvarno stanje, možda se nešto promenilo, a tih je ostalo samo dve bilo poslednji put kad je osvežena baza. Dante, ne verujem da ćemo uskoro naručivati nove majice, osim ako ne bude povećanog interesovanja. Tipa, ako imamo 10 majica, uzećemo ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Znam da si mi pre rekao da ne verujes da ce biti pa se sad cudim kad si reko da ces javiti Ivanu kad bude bilo crnih Samo Rejv. Ako savatam likove za 10ak majica javljam ti ;) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts