Jump to content

moj potpis je dobio smisao

Recommended Posts

REFRAIN:

NA UHO, MI SVIRA, HARMONIKA

NIZ GRLO, MI TECE,DOMACA RAKIJA

SRCE, MI KUCA, UZ RITAM

PARAM PAM PAM;PARAM PAM PAM

WE LOVE HARMONIKA

FENIX:

KONOBAR DONESI;JEDNU FLASU RAKIJE

UMORAN OD POSLA HOCU DA SE NAPIJEM

NOCAS MI TREBA LUDI PROVOD

TREBA MI BRATE OD SVEGA ODMOR

DEEJAY CELE NOCI GLUPOSTI SVIRA

NIJEDNA PESMA U SRCE ME NE DIRA

ZATO ODMAH NEK SE MENJA MUZIKA

HAJDE ZA MOJU DUSU JEDNA

HARMONIKAAAAA

SEMKOO:

HARMONIKA SVIRA SRCE MI CVJETA

BALKANSKI RITAM OKO CIJELOG SVIJETA

LUDUJU CURE LUDJU MOMCI

LUDUJU DANJU LUDUJU NOCI

HAJMO SVI NA NOGE BACITE CASE NA POD

TRUBE SU COOL HARMONIKA JE ZAKON

COME ON GIRLS PLEASE PLEASE STAND UP

SHAKE YOUR MOTHERFUCKING ASS

FOR THE MOTHERFUCKING BALKAN

HARMONIKAAA

ENJOY !!

[roflmao]

• Downvote (-1) 1

Got some minuses for free?

• 2 weeks later...

Citam komentare sad za elitne odrede i sl.

Ne volim muziku koju prave i sto ce biti uzori malim bratorima ali brate imaju mass respekt od mene. Izvalili su fazon i sad tamane lovu u ovoj nesrecnoj drzavi.

Nesto slicno kao za Karleusu, za koju nemam reci sto se tice njenog pevanja i ponasanja, ali brate napunila je jebenu arenu, pa ona je jebeni car.

Па чисто не видим како је млаћење пара или пуњење арене за ''масив риспект'' и ''она је јебени цар''. Мени то нема везе једно с другим. У мом систему вредности (за који капирам да је мање-више стандардан) то не изазива риспект и царисање. Могао бих да кажем да су опортунисти, да су успешни у својој мисији млаћења пара, да се поклапају са укусом значајног процента људи итд. али ништа од тога ме не упућује на то да заслужују риспект и да су цареви. По мени је то замена теза, побркани лончићи. Ти параметри ми не указују на царост и респектабилност.

Мислим, понављам, тако је што се мене тиче.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ti elitni odredi jednosavno imaju taj tip muzike koji je idealan za populaciju na koju pucaju - nesigurne tinejdzere od 12 do 16 godina koji žele da budu malo ''in'' i ''kul'' , dno su dna ali zanju šta treba da rade da bi namuzali kintu

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -