_Gotti_ Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 melji zvezdo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Sto je najgore taj lik sto je upucan mi je ortak,on je burazer od mog ortaka iz srednje,bash sam sa njim pre 2 nedelje bio na tekmi... strashne stvari se deshavaju, kiks za ceo sever,kiks za obezbedjenje,kiks za klinca koji ga je upucao... rechi su suvishne... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 sledecu utakmicu kontam da ce karabin uneti na stadion ..... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Sledecih nekoliko tekmi bez publike :( Dzabe ovih godinu dana truda tribine i uprave, kada se nadje 1 retard i unisti sve to. Ovom liku bi dao 15 godina koliko sam cuo da je maksimalna kazna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Nije to jedan lik, nego ceo taj retardiran 'pravda za urosa' trip. Nije ni malo cudno da se desi ovako nesto, kada kriminalci-vodje sede u upravnom odboru. (da ne bude zabune, identicno misljenje, ako ne i gore, imam i o Partizanu i likovima koji su glasali za Djurica na skupstini, recimo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 ja sam ono dosao na sljaku i video sta se dogodilo i bio sam apsolutno shokiran.Ipak,mala digresija,utisak dana mi je bio onaj siroti ker koji je ostao bez shapa zahvaljujuci nekom monstrumu,pa mi ovo sto se desava na stadionima ne predstavlja apsolutno nista zbog cega bi se chudio. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/176623/Marakana-bez-publike-do-proleca-2011 to je inace maksimalna kazna... ocekujem 4-6 tekmi bez publike i mnogo stotina hiljada dinara kazne :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 (edited) S obzirom na to da se u istom članu "veći neredi gledalaca pre, za vreme i posle utakmice smatraju težim prekršajem", a upotreba vatrenog oružja na tribinama svakako nije sastavni deo fudbalske igre i uspešne organizacije mečeva, jasno je da će crveno-beli dobiti jednu od dve kazne. Ili će šest mečeva na Marakani igrati bez prisustva gledalaca, ili će od dve do dvanaest utakmica igrati van "određenog područja", što je istim pravilnikom pojašnjeno kao "igrališta koja se nalaze 30 kilometara od mesta prekršaja". sad,sta je bolje :D kako god,decko je ucinio uslugu Grobarima... Edited April 16, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Ma kako mogu da kazu da je to greska fudbalskog kluba,kad mozes u cega bombu da uneses bez problema...ko je ijednom usao na sever zna.. A sto ti mislis da je nemoguce uvesti engleski zakon?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Nego cija je greshka, baba milke koja drzi lokalnu trafiku? Greshka je organizaciona od strane Crvene Zvezde zajedno sa policijom. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 A sto ti mislis da je nemoguce uvesti engleski zakon?? Samo zato sto zivimo u Srbiji...voleo bih da gresim,ali... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Ma kako mogu da kazu da je to greska fudbalskog kluba,kad mozes u cega bombu da uneses bez problema...ko je ijednom usao na sever zna.. A sto ti mislis da je nemoguce uvesti engleski zakon?? sta mislis kako se unosi na sever one silne baklje :) pa navijaci su u upravi kluba :) Samo zato sto zivimo u Srbiji...voleo bih da gresim,ali... zato sto im ne odgovara :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Engleska je uredjena drzava ciji drzavni cinovnici i sami ne zasluzuju zatvor, za razliku od nasih. Tako da je to kod nas malo teze moze da prodje, a da treba, treba takav zakon...(teze u smislu shto ce komentar random navijaca koji je uhvacen da bude: SHTA BRE MAMU IM JEBEM ZA BAKLJU TVORZA 6 MESECI BATICE A DINKIC KRADE NA VELIKO PA NIKOM NISTA PRAVDA ZA MENE I UROSA) Ne moze selektivno da se oznaci samo jedna negativna pojava u drustvu, i da krene svim silama da se resava, a da je suplje na sve druge strane. (meh valjda ste me shvatili, malo sam popio) A u ovom cirkusu sa ranjavanjem, jedna od najjadnijih stvari mi je to sto je otisla delegacija zvezde u posetu tom liku. Covek se bre bavi kriminalom, to je bio OKRSAJ ko zna zbog cega, a ne sasvim neduzna zrtva. Edited April 17, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 jedna po jedna . jbg znam ja da su druge stvari veci prioriteti , ali borbom protiv ovakvih ispada se menja slika o drustvu i stvara poverenje u drzavu. Ako se ne osecas sigurnim kad izadjes napolje, o cemu dalje da pricamo? Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Zvezda 5 meceva bez publike Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ako, ako... neka bagra puca malo ispred stadiona :) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 sta ako ako,treba da nas kazne 5 meseci bez publike,a ne 5 meceva.I JOS ULAZEMO ZALBU KAO PUNO JE! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 isti kurac, mozda je i bolje 5 meseci, ide letnja pauza :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 izgubismo mi danas od Javora... Ja navijam da do derbija ostane +1 za miseve,zato sto cemo u tom slucaju lepo napadati na derbiju,a ne igrati na X kao pickice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) taj rad! ovako ce se usrati odigrati i derbi kako treba. ako hoce titulu, svakako moraju da pobede u derbiju... bilo da su danas pobedili, ili 5. maja... Edited April 22, 2010 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 .i. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 taj rad! ovako ce se usrati odigrati derbi kako treba. ako hoce titulu, svakako moraju da pobede u derbiju... bilo da su danas pobedili, ili 5. maja... osmog, petog je kup za koji me zabole kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 hahahaha,koja tuga. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 ja skoro nisam video smešnijeg igrača od njega, šta je tek sve promašio sad protiv Javora, to je tuga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 kad se ide na marakanu ?! jel sam ja nesto lose cuo ili je neka zaejbancija bila u pitanju ... 100e karte za marakany ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts