Lex Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Eto prilike da ih naučiš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Је л' могу већ сад да се пријавим за следећу сезону? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Možeš da napišeš kratak sastav na temu "Zašto bi ja trebalo da igram fantasy NBA, a ne ova sisa Gruja što nikad ne namešta tim!". Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 i ti ne bi namestao tim da ti se povredio kajri! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ti si me jedva poebdio u prvom kolu,nuff said,i jos si birao igrace na draftu,meni je tim dodeljen. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 то ти није неки успех ГрујоВићу је јебао ко је стигао! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 14, 2013 Author Report Share Posted May 14, 2013 ti si me jedva poebdio u prvom kolu,nuff said,i jos si birao igrace na draftu,meni je tim dodeljen. Mendži osvojio VGM sa dodeljenim timom, pa ti vidi šta je vrhunski trener! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 wuht? mislim da je presudilo to sto sam karija pokupio pre nego sto je poceo da divlja kao nenormalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 Durantula i Curry su izdominirali, a i Horford je bio odličan. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 I ko otvara Premier League Fantasy na Yahoo-u? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Ja sam dosad igrao samo official fantasy od EPL i CL, a secam se da sam nesto bio samo bacio oko na yahoo i da mi se mnogo svideo. Pa ono misljenja iskusnijih igraca jel bolji ili mu opet dodje na manje vise isto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 (edited) uff jako je zbunjujuc fantazi. malo su ga zasrali, ali hvala bogu sistem bodovanja je tu, a to je najvaznije. ja probao da napravim grupu, ali nije kao ranije, trazi da se invajtuju ljudi -_- Edited July 26, 2013 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2013 Author Report Share Posted July 27, 2013 Aj ovako da probamo. Grupa se zove RuR Premiership A trebalo bi da u nju uđete ako kliknete na ovaj link (ako radi!) http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/leagues?join=7052&pass=vhdq23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Radi link, tamo pod 'leagues' pored global, fans of '..' i one yahoo uk & ireland lige stoji i RuR Premiership Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 стока из блока из ин да хаус!могли би ове дине и још неку лигу диграмо, типа Бундес лигу.а могли би и онај официјални ПЛ фантази! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2013 Author Report Share Posted July 27, 2013 Možemo da igramo ofišl fantu. I to da zabiberimo malo, da igramo head 2 head! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 (edited) Nastasic je za onaj kes bio best buy i vidim danas povredi se, mozda nece igrati na pocetku sezone.. Inace Djalo Blu kao i prosli fantasy :D Edited July 27, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 napravio sam i ja ekipu (ako ne smeta naravno :D) e sad, posto igram prvi put je l' moze neka mala pomoc? tips & tricks :D npr. je l' bolje da u izmene stavim neku djubrad najjeftiniju i prvi tim nabudzim do daske? i kako da vidim da li je neko povredjen? (ili to u rlu da gledam, lol) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 hocu i ja da upadnem, ako moze! Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 Upadajte svi, za Yahoo! Premier League Fantasy nema ograničenja. Što se tipova i trickova tiče... Ne znam, ovo je prva sezona da ima rezervi. Ja sam odlučio da zbudžim prvih 11, pa ćemo videti kako će to da radi. A za ofišl, dakle, da lis te raspoloženi za H2H? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 i'm in! Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 takodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 (edited) n'umem da vidim tudje timove. Ili uopste nema te opcije? ko je komsija iz skojevske? :D Edited July 28, 2013 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 hah ja sam o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 napravio sam i ja ekipu (ako ne smeta naravno :D) e sad, posto igram prvi put je l' moze neka mala pomoc? tips & tricks :D npr. je l' bolje da u izmene stavim neku djubrad najjeftiniju i prvi tim nabudzim do daske? i kako da vidim da li je neko povredjen? (ili to u rlu da gledam, lol) moze. ali pre toga.. dajte ljudi manite se oficijalnog, svake godine ista prica, nema boljeg od yahooa. moras sve da pratis IRL. naravno da treba da nabudzis prvi tim, ali moze dobro da dodje neka zamena. cekiraj pravila, tj sta se sve boduje, da otprilike znas koje igrace da kupujes. pitaj sta te zanima Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts