Wombat Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ahaha al jebem kevu za sad sam na 4 mestu, josh malo pa cu stici gruju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 vi useri sa Shon Vrajtom se necete leba najesti ubrzo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 7 od 11 igracha mi nije uopshte igralo :o Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Vidic dobar, Drogba me prodao + 3 jeftina koja nisu ni ushla u igru :/ ... shoosh se bash naljutio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Mene je iznerviralo shto Niko nije ulazio u igru,on mi je nekako bio jeftini pik za potencijalnu bombu, a on nije ni igrao :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 7 od 11 igracha mi nije uopshte igralo :o pa kad ti brani Dudek jebote :))) Nego,ja sam tako imao pik u sredini za Dzimi Bularda iz Fulama,on je dosao prosle sezone kao veliko pojacanje iz Vigana,pa se povredio tesko,i gledam juce,nema ga ni na klupi,smorio sam se bruka... a imao sam i bruka dilemu da li da stavim Agbonlahora ili Chopru,i stavim prvog,a Chopra ga zabo u 90om za pobedu Sanderlenda :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 cekaj, grujine su Nindze, a ciji su onda seldzuci? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 seldzuci su od mog ortaka :) on je imao srece da mu ja kazem stavi Petrova u sredinu,a ja ga sebi ne stavim,a on 11 poena :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 kako bre da vidim vashe timove? :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 kliknes na tim i onda ti on otvara npr. sad week 2,ti ides na week 1 i to je taj tim koji je ibo aktuelan za to kolo,ne mozes trenutni tim nikako videti Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 kako bre da vidim vashe timove? :] eeeeeeeeeeeeeee... :D Paz' te se danas vandredno kolo :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 JEBEM TI KURAC opet imam dileme i izaberem pogresne koljem se izmedju Nolana i Smertina i izaberem prvog koljem se izmedju Petrova i Skolsa i izaberem prvog A Chopra ga opet zabio pa u picku materinu nego oni koji imaju Kranjcara ili Lenona nek znaju da su povredjeni obojica Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Niko povredjen?E jebem ti... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Pa i treba ti tako kad biras hrvata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 ^LoL, nisam birao Hrvata jer svi Hrvati su u stvari pokatolicheni Srbi :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Ja uzeh Tjorluku, i ochekujem da on presudi ova 2,5 boda razlike izmedju Shusha i mene. Koeficijent Srpstva u ekipi branim Nemanjom. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Isto i ja, cenim da je to vetjini bio prvi pik u odbrani :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 haha , takodje nemanja :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 O jebem ti pao sam na 10to mesto T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 malo sam se oporavio od shokantnog prvog kola Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Lol 4.-ti sam,a 5 igracha mi chak i ne igra :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Jel ce mi uracunati bodovi kada odigraju ovi cije su utakmice odlozene? Imam 6 igraca koji igraju naknadno :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 recicu ti na ircu, necu ovde svima da otkrivam tajne igre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Dobra je ova fora shto svaki dan nivelishu bodove, pa nisam siguran kako izgleda tachna tabela. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 A zasto lolozordi stalno imaju 0 poena?:)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts