urgh Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 i ono shto ej bitno, meri samo jednu skalu, znachi nije bitno da li si tenor ili bas:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 dule: bezveze ti je fora, mora da si trezan! nisam nerd nego mi se ovo cini kao zgodan singing trenazer:) vudu: pa to je sjajno, imas i vizuelni prikaz kolko si zajebo/nisi zajebo. do jaja. kucao sam ja usb mikrofon u gugl i nemam pojma, izgleda da je to obican mikrofon samo se prikljucuje na usb, pa je onda skuplji, nemam pojma cemu to. mislim, ajde da je neki profiji kondenzatorski, pa da mu treba napajanje, al ima ih i za tipa 20 jura, ispada da su to majkovi od pet jura samo se kace na usb. nemam pojma. urgh: znaci moze da se pomera po oktavama. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 pa dobro, al valjda je interesantno da vidis kolko dobro pogadjas tonalitet...ili kao vezba vokalistima, a? znaci ne mozes da pjevas recimo za oktavu nize, ne prepoznaje igra to kao tacan ton? a i pretpostavljam da nije problem sve to postici u falsetu. ipak mi je najprivlacnije to sa mikrofonom, lici na karaoke sa statistikama. ovo ostalo je igrarija, a za ovo ti treba autenticni instrument, tj glas. Naravno da mozes da pevas u visoj ili nizoj oktavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 znaci moze da se pomera po oktavama. al to ide auto, chisto da se razumemo, ne setapujesh ti tu nishta:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 pa naravno da ne setapujem, nego sam mislio da mozda, posto verovatno registruje hercazu, ne moze u drugoj oktavi ako mu je stavljena samo ta konkretna frekvencija da je tacna. al eto, moze. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 Automatsko generisanje konfiga: http://www.keyconfig.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Jebote, skinem svih 16 arhiva, otpakujem, i dobijem nekih fazon 40 fajlova sa kojima ne mogu nista da uradim....izgleda da je neka arhiva lose skinuta, ali valjda onda ne bi ni mogao da ekstraktujem... Nemam nikakav ISO file, ili nesto slicno kao sto bi trebalo da bude. U cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Otvori .001 fajl u WinRAR-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 You need to have the following volume to continue extraction: C:\Users\Darko\AppData\Local\Temp\Rar$DI01.918\vty-0256.002 Upravo gledam u taj fajl... a rar ga "ne vidi"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Jesi baš probao prvo da ekstraktuješ tih 16 arhiva u neki folder koji nije temp, pa onda odatle da raspakuješ 001? Znači ne otvaraj 001 direktno iz onih prvih rarova, nego prvo njih raspakuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 raspakovao sam svih 16 sad. I sad radi. Mrtva vista, kontam da je zbog toga pravila problem, i "continue" dugmeta :) hahha... sad kaze "Error in command line" kad pokusam da ga ubacim u Daemon tools.. Skindam sad poslednju verziju daemona, nadam se da ce pomoci.... ne razumem u cemu je problem... Evo radi sa novim daemonom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jel moguce kupiti drum pack i ukljuciti ga na PC :O :O ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Pa ako kupiš drum pack za PC verujem da nema problema :) Ove sa PS3/Xbox stvarno ne znam, možda ako ima nekih "hack-drajvera" za PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Koja je fora za pevanje? Kakav mikrofon moram da imam? Posto izgleda da sa onim klasicnim za komp ne radi, tj prijavljuje da moram da plugujem mic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Mora da bude USB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ajde malo vise informacija o nekom najobicnijem USB majku. Gde ima da se kupi u BG, koliko je, itd :) Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 ja sam viđao logitech modele, baš kao što su za Guitar Hero samo nisu brendirani, oko 1200 din na primer, u bilo kojem lancu prodavnica za računare. Kapiram da USB varijante imaju i Genius i ekipa, po jeftinijoj ceni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 evo nekih oficijelnih informacija, jedino shto su izvucheni iz hands-on previewa sa gamespota Aspyr plans to release World Tour in North America in June this year, and will bundle the game with one wireless guitar controller. An Aspyr spokesman told us that the PC version of the game will also be compatible with PlayStation 3 peripherals, so wannabe rockers can round out the band experience by buying separate PS3 drums (and an extra guitar). Any USB microphone will work with World Tour on the PC.Sledeci put kad uzmem gitare provericu ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 aj pa javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Aj neka neko potvrdi, da li Drum set od PS3 moze da se nakaci na PC ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Ja nemam GH na PC-ju ali ako ti baš niko ne odgovori videću da instaliram pa da ti kažem da li fercera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 A gde ima najjeftinije da se uzme gitara za komp? Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts