Formica Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 da dolaze zbog para sigurno :) hvala Bogu imao sam priliku da budem tamo i upoznam igrache koji su iz NCAA otpalili u evropu. jedini razlog je da se igra evroliga i da tu mogu da steknu afirmaciju. ja ne mogu ni da zamislim crnca koji ce da dodje i da mi kaze ''yo dule je sjajan trener, hocu da postanem bolji'' jer je njima svima mentalitet uhvatili smo Boga za muda. zato ti kazem, nemoj da si dezurni genijalac na forumu dozvoli da i neko drugi neshto zna ako je moguce :P Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ahahahahah, i to je tacno. Idi onda na VK Crvena Zvezda. A da ni on ne postoji. Hahahhaha! Necemo vise o chergi, da ne bude kako imamo kornflekse. :) Poz care heheheheh,nek si im reko! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ahahahahah, i to je tacno. Idi onda na VK Crvena Zvezda. A da ni on ne postoji. Hahahhaha! Necemo vise o chergi, da ne bude kako imamo kornflekse. :) gtfo Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ahahahahah, i to je tacno. Idi onda na VK Crvena Zvezda. A da ni on ne postoji. Hahahhaha! Necemo vise o chergi, da ne bude kako imamo kornflekse. :) evo,lepo te molim,bez ikakvog hejta,vrati se na cs podforum,tj. napusti sportski Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 evo,lepo te molim,bez ikakvog hejta,vrati se na cs podforum,tj. napusti sportski Salio sam se brate... Moje izvinjenje u svakom slucaju... Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 evo,lepo te molim,bez ikakvog hejta,vrati se na cs podforum,tj. napusti sportski ajde pali alpha cigane na tvoj topik,sta te briga sta mi pisemo na ovom! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 @coa znam da si se salio,zbog toga ti i kazem. a grujo,ti si obican kompleks ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 Gruja glupi grobar lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Telekom glavni sponzor KK Partizana. Znacice mnogo za stabilnost kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Košarkaši Partizana mt:s igraće u grupi A Evrolige sa španskom Kahom Laboral, izraelskim Makabijem, Aseko Prokomom iz Poljske i litvanskim Žalgirisom. Šesti tim u grupi biće jedan od pobednika kvalifikacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Dosta izjednacena grupa, mislim da smo odlico prosli....samo, ovaj Prokom je dobar, iz tog sesira smo sigurno mogli bolje. Zalgiris su paceri valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 da je bilo pravde :) a nema je :) partizan bi bio u prvom sesiru :) prokom je ove sezone bio dobar :) ali im je crnac koji igra pleja vec otisao :) a on je bio jedan od glavnih :) tako da sve zavisi kakav tim naprave ove sezone :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Brate :) sto :) stalno :) stavljas taj :) smajli :) ? :) :D Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 dobrodosao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Niko da napiše da će partizanova jedinica u novoj sezoni biti iskusni Radiša Ilić! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Niko da napiše da će partizanova jedinica u novoj sezoni biti iskusni Radiša Ilić! Što je najgore, izgleda da nemamo boljeg u prvom timu. :( Kizito, Brana Ilić, bušna odbrana kao sito, vađenje iz govana unapred na klince... Biće zanimljiva sezona. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Brana Ilic je preshao u Vojvodinu blago tebi. Radisha Ilic tuga. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Brana Ilic je preshao u Vojvodinu blago tebi. znam da je prešao i znam da nije trebao. ima čovek muda, za razliku od većine u klubu. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 To mi nije jasno, Brana Ilić je bio jedan od najboljih igrača prošle godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Snajder FTW!!! tuga jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 http://www.mondo.rs/s176242/Fudbal/Partizan_i_Adidas_zajedno_u_Evropu.html kupicu sigurno, jer je cena odlicna za adidasov originalni dres, mada su mogli vise da se potrude oko izgleda Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Vise mi se dopada stari dres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 au jebote, adidas je po meni uvek imao najgotivnije dresove ali na shta ovo lichi jujuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 da je bilo pravde :) a nema je :) partizan bi bio u prvom sesiru :) prokom je ove sezone bio dobar :) ali im je crnac koji igra pleja vec otisao :) a on je bio jedan od glavnih :) tako da sve zavisi kakav tim naprave ove sezone :) ako mislish na davida logana, on je igrao dvojku u prokomu, ako ne mislish, oprosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 dres je uzhasan,video sam ga danas... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts