Jump to content

Smak sveta?

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mora doci do velike promene.

Poshto se ovako vise zivet ne moze.

Zasto ?

Zato sto je covecanstvo tolko zaslepljeno materijalnim vrednostima da nishta osim njih ne moze da vidi.

A to je sushta suprotnost od onoga sto treba da bude.

E sada da'l ce ta promena doci 2012 ili 2112 videcemo....

It's only a metter of time... !

Edited by freej!

Rider on the storm...

Ok

Ajde da kazemo da sunce privuce neku "planetu" koja cepa po kosmosu.

Kako je ta planeta "otisla" ako je vec privucena?

Mislim bre ljudi :)

kazu da je venera usla u nas suncev sistem :D da je ona u stvari kometa :) i to pise na sumeranskim plocicama :D ja u to verujem :D

Нема  будућности без истине.

Privucena je i sad ima svoju putanju kretanja koja je velika, bar po tim slikama koje sam video ...

Tipa treba joj 2000 godina da obrne krug...

hm mislim da su ljudi postojali pre 2000 + godina.

I mislim da bi ona prilicno poremetila vec postojece putanje planeta.

Nesto mi ta prica ne pije vodu

kazu da je venera usla u nas suncev sistem :D da je ona u stvari kometa :) i to pise na sumeranskim plocicama :D ja u to verujem :D

Verujes i muskarcima koji kazu necu po licu :P

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

hm mislim da su ljudi postojali pre 2000 + godina.

I mislim da bi ona prilicno poremetila vec postojece putanje planeta.

Toliko joj treba da obrne krug..

A prvi put su dosli tipa u doba Sumera, tako je sve pocelo...

Zemlja je nastala tako, kada se ta planeta sudarila sa nekom koja je ovde bila...I onda su oni sisli ovde .. :P

Zato postoji pojas asteroida izmedju Venere i Marsa...tako nesto..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Ako je tesla, kome u potpunosti verujem izjavio da postoji mogucnost da nashu planetu "sheta kroz galaksiju" zashto onda ne bi zemlja mogla prirodnim putem da promeni stranu obrtanja? Mnogo toga mi josh uvek ne znamo o planeti koju naseljavamo a kamoli drugim galaktichkim telima strefice nas jednog dana neshto da necemo znati ni shta se deshava e sad da li ce to biti to 2012. ili 2112 kao shto je neko rekao videcemo. :) Tj nadam se da mi necemo. :)

bnlsignature.jpg

fazon je sto ljudi vole da se tripuju, ceo trip sa 2012 je to pomenuto zavrsavanje jednog kosmickog loopa koje nema veze ni sa cim osim sto je gotivno jer se desava na tih bruka godina tacno i to je to. a naravno da ce matori narodi da se loze da takve neke pojave pobogu i da im daju mitoloski znacaj, a to sto se poklapaju stvari, pa brate, poklapaju se kod svih religija, pogotovo ti astronomski tripovi, bilo bi cudno da se ne poklapaju...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Zato postoji pojas asteroida izmedju Venere i Marsa...tako nesto..

između venere i marsa je zemlja, polje asteroida je između marsa i jupitera, i jedna od teorija o njegovom nastanku je da je tu bila planeta koja je nastradala u kosmičkom sudaru.

sve što pišeš ovde u osnovi ima naučne činjenice i/ili pretpostavke o solarnom sistemu, s tim što ih je neko loše zapamtio a onda jedno veče naduvan sastavio nekakav kataklizmički scenario i sad to priča kad oće da ispadne zanimljiv u društvu.

Edited by Ivan

ahaha lol...to mora da je taj zakarije...mozda mu ortaci vare :D

ja sam stvarno lose zapamtio detanje, zato sam rekao tako nesto...stvarno me nije nesto zanimalo, zato sam rekao mogu dati link pa slusajte lika..

sad gledam jebeni deja vu na justin-u i ovde se potegla rasprava o aztecima i sumerima i smaku sveta???

jel ovo neki globalni fazon??

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Realno i da neko (CIA, Vatikan, Turci...) zna da ce se tog datuma 100 % desiti smak sveta sigurno nece objaviti narodu...

Pa danas da objave "E neka ogromna stencuga ide preme nama, nas 90 % ima da izgine", to bi takav haos izbio da bi vecina populacije izginula u tom haosu pre nego sto ta stencuga i udari.

Ja cu lepo da krenem da igram Fallout 2 cisto za slucaj da prezivim smak sveta ;)

Edited by Al Bundy