voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ma jeste, šest puta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ja sam mogao danas da prcam ali mi se nije to radilo! radije sam ostao kuci da igram kvejk lajv kvejk lajv neko? LaG29524 ADD ME! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ja bih te dodao al onda ćeš da mi pričaš kako ti brišem postove i dok ja budem odgovarao da nisam ja ti ćeš da me fraguješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa ne brishesh mi jedno 2-3 meseca jer 2-3 meseca ne postujem a ne postujem jer napishem 2 pasusa i ti mi obrishesh JER NIJE KOREKTNO LOL neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 sedim na poslu, kolega pušta muziku, koje sranje ova Azra, je ne znam zašto su se ljudi ložili/i dalje lože na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ljudi su nekad nosili zvoncare, brkove (chak i zhene) i dugachku kosu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) A danas nose utegnute, izlizane i pocepane pantalone i zmaj kosulje/dukseve sa puno detalja(aka rejv duks). Jebiga i dalje je moda shit i uvek je bila. Edited July 30, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 LaG je lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 CAO DR NICK FB DRUZE DE SI REKI AJD NA PIVO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 desi dule druze! upravo pijem jednog lava! nazdravlje! LaG je lep lag je lep a ti si cigan koji me je obrisao sa fejsbuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 desi dule druze! upravo pijem jednog lava! nazdravlje! bas lepo sto si me zvao:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa mozes da dodjes kod mene da zajedno chitamo forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 lag je lep a ti si cigan koji me je obrisao sa fejsbuka i blockovo sa msn-a! YEAAAAAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa mozes da dodjes kod mene da zajedno chitamo forum neka, neka, ja tebe uvek zovem na pivo, a ti kuliras, pokazao si pravo lice milane, nisi vise moj fejsbuk drug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 :( sad mi je krivo, stvarno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Sto bristete Lagu postove? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 nije ni chudo shto ovog milana svi brishu! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ja sam njemu poklonio 1000 evra! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 zaboravio sam da se pohvalim - rodjaka mi 10 ili 11ta na izboru za miss srbije... i lepsha je od ove sto lichi na majkl dzeksona habahaba, nego sta nego da si zaboravio... upoznaj nas igi, siguran sam da ce biti ljubav iz bajke! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa samo me je cigan obrisao! ostali svi ste moji drugari <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 sedim na poslu, kolega pušta muziku, koje sranje ova Azra, je ne znam zašto su se ljudi ložili/i dalje lože na to. ja ne znam kako ljudi mogu da se loze na tehno/rejv sranja??? ahhh razumem, nakljukaju se pa im je svejedno sta im ispira mozak!!! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ko mi bude kenjao da mu brišem postove, obrisaću mu post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 for ($i=1; $i==0; $i++) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 azra je uhvatila duh vremena, ili deo tog duha makar. al jbga, ja sam odrastao u neko drugo vreme pa mi tesko da se rilejtujem, a i zastareo je to zvuk :| sto ne znaci da ne postujem, pa cak i pustim ponekad :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) ja ne znam kako ljudi mogu da se loze na tehno/rejv sranja??? ahhh razumem, nakljukaju se pa im je svejedno sta im ispira mozak!!! Ja se izvinjavam gospodine, moj post zaista nije bio korektan i asertivan. Trebalo je da glasi ovako: "Sedim na poslu, kolega pušta muziku izvesne grupe neobičnog naziva - "Azra". Ja razumem da se ovakva muzika dopada izvesnom broju ljudi, međutim meni lično ne odgovara ovakva vrsta muzike, posebno interpretacija, koja me podseća na takozvani turbo folk. S Poštovanjem, Nikola Lozo " Edited July 31, 2009 by Niggrola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts