SavKe Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Došao kući oko 4, i od tada pokušavam da zaspim. Upravo sam odustao :(( spava mi se, al ne mogu da uhvatim san Дијазепан тебрикс, чуда чини. Заспиш као беба,а оних пола сата пре него ли заспиш, осећаш се као у рају, колико ти се пријатно опусти цело тело. А можеш и да се напијеш, ако нећеш гудре. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 kakva crna hemija, jedan singlić bi mi sada rešio sve muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 reklama na fejsu. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Не знам како би се осећао кадa би морао да гa гурам у Чарли Чаплина :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 verovatno isto kao u celavog marlon branda ili zaraslog zaraslog choveka neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 e, vako, vec jako dugo mi krcka desno rame, tipa kad vrtim ruku u krug, krcne stalno na istom mestu i to prilicno cujno i osetno, nije ono kao 'zaribao sam pa mi treba zagrevanje' vec ne zavisi od toga. ako bas intenzivno koristim ruku u tom nekom fazonu, tipa pikam basket tri dana zaredom, onda me vec prilicno smara. meni to najvise lici na neke 'isprepletane' ligamente ili nesto tog tipa, dakle cist sirov fizicki problem posto je stalno prisutan, a nije nesto sto samo boli a ne znas ni sta je (tipa nerv) niti nesto sto krcka, pa onda ako se zagrejes krcka manje. e sad, sta preporucujete, meni je neki logican izbor neki kiroprakticar ili neki od tih likova, a ne doktor. IMHO neozbiljan je bilo ko ko ti posavetuje bilo šta osim da prvo pitaš lekara, pa onda dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ne ne kakvi lekari matori, ima na mirjevu kostolomac znas kako radi! On the other side :" Doktore Ivkoviću krcka mi rame nekako kao da imam neko zako..." "Mmmprfff bre imenjace idemo na rakiju" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Lep dan danas, nije toliko vruće, fino sam se prošetao a pritom kupio i štapiće sa belim lukom u najboljoj pekari za štapiće sa belim lukom - Našoj pekari. Da, ne planiram da se viđam sa ljudima danas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 stvarno je fino vreme, bar bilo pre sat... proshetao se malo, kupio pljuge, popio kaficu u nekom kafitju i tako, sada igram poker heheh. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 (edited) ubijam mamurluk sa nestea limun... failed at drinking sinoc :/ Edited July 26, 2009 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 matori uzmi rakiju,klin se klinom izbija Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 xenia na pinku fap fap fap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Gadi mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 2 glupache an jednom mestu zakopchane do grla, ovo mora da je najgluplja emisija ikada. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 ne dirajte mi Radu, pricao sam sa njom telefonom dok sam radio u topshopu omg! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Gadi mi se. Kao ne bi je odro od topuza da ti se usheta u sobu, naguzi i kaze: "Uzmi me Vudulence..." "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Kao ne bi je odro od topuza da ti se usheta u sobu, naguzi i kaze: "Uzmi me Vudulence..." zakopchane do grla i meni se gade, kada su tako zakopchane. kao da neko zeli da chuje shta ona ima da kaze, hotje ljudi da joj gledaju u sise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Vratih se sa gitarijade, 3 dana golemog ispijanja piva, super dogadjaja, malo spavanja i upoznavanja sa random slatkim metalkama !!! :) A i onim Emo devojcicama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Čekaj, jel to Xenia opet bila u onoj emisiji kod Rade "Vi pitate" ili je to bila repriza one prošle? Jer, ako je bila repriza one prošle, pogrešili ste silno ako niste odgledali, a ako je neka nova, možda je opet bilo nešto dobro! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 matori uzmi rakiju,klin se klinom izbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 (edited) IMHO neozbiljan je bilo ko ko ti posavetuje bilo šta osim da prvo pitaš lekara, pa onda dalje. isao sam kod doktora par puta za te stvari u UVEK su me ujebali, znam da ne treba da generalizujem, ali sto je mnogo mnogo je, sad numem da razmisljam racionalno, damage to my brain has been done. i sad ste me zbunili sa reakcijom, mislim, ja sam cuo od brdo ljudi da je to sasvim gotivan trip i da uopste nije 'ima jedan siptar lomi kosti' nego sasvim kulturno i gotivno. cak osecam da bi me doktor poslao kod nekog takvog lika. Edited July 26, 2009 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 pa to i ja kažem - nek te doktor pošalje. e, sad, ni to što ćeš otići kod doce nije garant ničega, jer uvek može biti neki mrzovoljni seronja koji će ti reći "pij dosta tečnosti i evo ti antibiotik" da bi te odjebao, al to ne znači da treba da odeš kod kiropraktičara na svoju ruku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 isao malo sa svojima na neki rucak/rostiljcic u vikendicu u surduk. Mega bilo lepo vreme, odmorio sam mozak od svega i svakoga. Jedan komsija pravi lepu vinariju sa etno restoranom usred vinograda i bice bash lepo mesto sledeceg proleca. Zvucacu kao nerd britanac koji se pali na gledanje ptica ali ovo mi se ugnezdilo na placu http://www.wildaboutbritain.co.uk/gallery/...e-eater6682.jpg Ptica ko ptica ali je bash sharena pa daje neku egzotichnu notu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Čekaj, jel to Xenia opet bila u onoj emisiji kod Rade "Vi pitate" ili je to bila repriza one prošle? Jer, ako je bila repriza one prošle, pogrešili ste silno ako niste odgledali, a ako je neka nova, možda je opet bilo nešto dobro! :) BRE Laki ti ko da si penzioner pa ceo dan gledas TV i znas sve likove snimaj nam te 'interesantne' stvari. valjda imas TV kartu i flesh kompajler? isao sam kod doktora par puta za te stvari u UVEK su me ujebali, znam da ne treba da generalizujem, ali sto je mnogo mnogo je, sad numem da razmisljam racionalno, damage to my brain has been done. i sad ste me zbunili sa reakcijom, mislim, ja sam cuo od brdo ljudi da je to sasvim gotivan trip i da uopste nije 'ima jedan siptar lomi kosti' nego sasvim kulturno i gotivno. cak osecam da bi me doktor poslao kod nekog takvog lika. osnovni problem kod naseg zdravstva je sto nasi lekari uvek pokusavaju da te obeshrabre da trazis drugo misljenje a i u njihovim poremecenim mozgovima uvek su oni u pravu i nikad im netreba verovati narocito ako ides preko veze jer tada su najgori ne da treba da trazis samo 2nd Opinion nego moras da trazis lekara koji ce stvarno da te izleci pre xx godina svako jutro sam se budio sa nesnosnim bolovima u svim zglobovima (posto sam godinama radio za razne zdravstvene firme imao sam vezu svugde) nije pomoglo 1. Dom Zdravlja Zemun prosao terapiju sa vrucim voskom bez konacne dijagnoze 2. Zemunska bolnica prosao terapiju sa ledom bez dijagnoze 3. Reumatoloska klinika (sam me nacelnik pregledao) prosao terapiju sa strujom bez dijagnoze pomoglo na kraju Nub lekar u to doba u JAT-u (poznatiji kao gitarista one nase latino grupe PacaMama ili kako vec) uradi kompletnu biohemiju i utvrdi da zbog toga sto sam drzao dijetu za skidanje kilaze za manju kategoriju i jeo stalno bareno povrce (grasak, boraniju) purin iz graska se nije razlagao u mokracnoj kiselini i kristali mokracne kiseline se talozili po roznatom tkivu zglobova i izazivali bol (tako to zvuci srpski ) i sad ti budi pametan skim imas posla jer je proslo skoro 2 meseca dok su bolovi prestali neveruj doktorima nista i uvek proveravaj (2nd, 3rd opinion) jer nezaboravi da su to likovi koji su takodje muvali po ispitima, prepisivali i prolazili preko veze a ljudi im bezrezervno poveravaju svoje zdravlje i zivot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts