Jump to content

Little bay restoran


Recommended Posts

Nisam inace od onih koji preporucuju restorane, ali sam toliko odusevljen ovim restoranom, da zaista zelim da predlozim ljudima koji vole da rucaju u restoranu nekad, da ga posete.

Restoran se nalazi u Dositejevoj ulici, blizu trga.

Do sad sam bio tamo nekih 5-6 puta, i sva jela su im fantasticna (do te mere dobra, da spadaju medju najbolja koja sam ikad jeo, a mislim da sam jeo u mnogo razlicitih hotela i restorana). Izbor nije veoma opsiran, ali ima jela iz svih kategorija. Vegeterijana, riba, meso, biftek, salate i fantasticni dezerti. Pritom su cene *smesne*. Primera radi, sinoc sam jeo rostirano belo meso sa lazanjama i sezonskim povrcem u sosu od pecuraka , za tipa 380 dinara. Klopa je bila apsolutno fantasticna. Ako ste ljubitelj povrca, preporucujem vam plavi patlidzan punjen povrcem (350), a ako ste ljubitelj mesa, ja sam bio odusevljen jagnjecim tanjirom, koji je oko 550 dinara. Ipak, najbolja stvar koju sam pojeo je bila neka vijetnamska riba list u lisnatom testu sa povrcem, ali to je dnevni meni, i nije u stalnoj 'garnituri'

Za kraj vam predlazem da ako odete nikako ne propustite , hm, zove se tipa tart od gorke cokolade sa sladoledom i nekim kremom, kosta cini mi se 210 dinara.

Vikendom zakazite posto nema mesta, a predlazem vam da odete preko dana posla na rucak, tad je najlepse. Ipak, preko dana nema zive muzike. E da, muzika je klasicna, svako vece ima neka live postavka.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

Ja nisam od onih koji puste suzu kada pomisle na mrtvog Bambija ili prasence sa kovrdzavim repom, tako da su mi te partije zaista male....ali za neki branch ili poslovni sastanak gde ti se ne jede ali hocesh da imash hranu kao neku vrstu sredstva za olaksavanje komunikacije LB nije losh

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

nemam pojma, ja sastavim supu + glavno jelo + desert i odem kuci punog stomaka

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

120 pljega + 40 Jagodinsko :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

interesantno je da zaista postoji little bay u londonu, odnosno da nisu to stavili u brošuru ovde čisto da bi se seljaci isprimali. doduše, tamo je u pitanju prilično neugledam restoran van centra, bar onaj na koji sam naleteo, a ovde je 5m od narodnog :)

Link to comment
Share on other sites

mora da je dule trgnuo par ljutih kada ovako jebe!!!!!

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Restoran je odlican i zbog drugih stvari. Na primer, objektivno je jedan od jeftinijih. Meni su porcije taman, nisi gladan a nisi se prejeo. Usluga je odlicna, a oko 20h (nisam siguran da li je svaki dan i da li u to vreme uvek) sviraju uzvo klasicnu muziku, sto je neverovatno prijatno cak i za one koji nisu ljubitelji. Sam enterijer je na ivici kicha, ali ne smeta, cak bih rekao suprotno.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

Dobar je little bay mada je vise da izvedes devojku na veceru nego da odes na rucak neki i tome slicno, porcije su meni male al to je zato sto ja bas i nemam meru kad je u pitanju hrana :S

Inace jedna preporuka za restoran u BGu je restoran Salas u Zemunu, onako vojvodjanski fazon velike porcije i lepa muzikica, ko voli dobru rakiju, tamburice i gurmansku hranu pravo mesto :)

Edited by De1
Link to comment
Share on other sites

:*

nego, ot, preporucite neku kafanu u gradu sa dobrom, u stvari sto jeftinijom rakijom i originalnim vinjauom...znam da mi je neko pominjao, al ne mogu da se setim, hik jao svrab isopd koze!

Brodarska kazina ispod kalemegdana, preko puta savamale

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Бејах по препоруци у "Little Bay"-у. И од мене +1.

Сјајно месташце.

Edited by overkind
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...