Pipboy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Obožavam ovog tipa, na nedeljnom nivou izbacuje svakakve rivjuove, evo jedan zdravo lep i zanimljiv: http://thatguywiththeglasses.com/videolink...7184-batmanvsdk Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) E sere! Edit> Ovo na kraju sa telefonom je odlicno :) Edited June 22, 2009 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Slazem se da je Keaton bolji Betmen od Bejla, al bejl je napucan :P Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ahhahah kakav kraj : )) mora se obnoviti gradivo betmena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 odlican kraj stvarno. al malo je preterao oko supporting cast al aj... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 do jaja je :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Najbolje mu je ovo oko rezije i scenaria i definitivno se slazem. Jedino sto Batman Returns ima i aktuelnu dimenziju, odnosno kritikuje trenutnu situaciju osim tih univerzalnih momenata. Ali potpuno se slazem da je Batman jasnija i bolje ispricana prica od Batman Returns. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Odgledajte mu ostale klipove. Obavezno top 11 stupid Superman moments. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Odlichan je klip. Fora sa fonom je priceless. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Dobar je, dobar je, evo sad gledam "Video Game Review". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Slazem se da je Keaton bolji Betmen od Bejla, al bejl je napucan :P sem ultra fail glasa novog betmena meni je bejl bolji i to dosta ... al da bolji je stari bjetmen Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 fejsuspalmson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 kako je glas bejla za betmena fejl leba ti? ne betmen treba da zvuci kao omanji pederko, onda bi bio kul Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 vala, ko kaze da je novi betmen losiji od svojih prethodnika, onda cu samo da kazem santa marija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Meni se vise dopao Batman Begins od Dark Knighta, ali uzivao sam u svakoj jebenoj sekundi oba filma. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 kako je glas bejla za betmena fejl leba ti? koji si ti film gledao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 sem ultra fail glasa novog betmena meni je bejl bolji i to dosta ... al da bolji je stari bjetmen meni bas obrnuto, bolji mi je novi betmen kao film, al kiton mi je bolji i betmen i brus vejn, bas sam namerno gledao skoro opet keca bas zbog rivjua i toliko mi je bolji kiton, sam filing koji donosi mi je toliko bolji da sam se bukvalno iznervirao i sad se kajem sto sam morao da pogledam, radoznalost je ubila macku:) onaj lik rivjuer je toliko iritantan da bi ga tuko satima, ali ipak mudro zbori sto se tice kiton vs bejl. aj ako te ne mrzi obrazlozi zasto ti je bolji bejl od kitona, bas me interesuje (ozbiljno), verovatno je stvar ukusa, ali meni je bejl fejl:) kiton je harizmaticniji i sarmantniji, a opet mi je mnogo zliji u kostimu, prosto da ne poveruje covek, ja kad sam cuo da je kiton betmen smorio sam se i bio u wtf fazonu, al se vise nego opravdao kad sam odgledao film. sto rece onaj iritantni rivjuer, smeska se u kostimu, brate to mi je vr, ko neki charming psihopata za kog ne znas oce li te spaliti il ce da ti pokloni cvet u sledecih deset sekundi:) bejl mi je ko neka tinejdz siparica koja treba da dobije, mada dobro, to nije njegov fejl, on je dobar glumac samo ne znam koliko je adekvatan + sto ne moze da glumi ono sto nije u scenariju. tome nimalo ne doprinosi i izbor i scenario za glavnu ribu, kad gledam scene kitona i kim, meni je ono do jaja, ko dva odrasla coveka pricaju i imaju flow, u ovom novom, ne znam, nema atmosfere nikakve i mislim da je to upravo zbog toga sto se ponasaju, razmisljaju i deluju ko dva teleta, sto nema veze sa njihovim fizickim pojavama. sto se tice supporting casta, prosro se malo ovaj rivjuer, jebo ga bob:) svi ostali osim kim i kitona fejluju u odnosu na ove nove (svako sa svakim), pogotovo oldman sto je razvalio. razvalio je naravno i ledzer, medjutim nije tolika razlika, posto je razvalio i nikolson, samo manje:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Meni je bolji stari Alfred, nije Kejn za batlera, ne lezi mu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Slazem se da je Keaton bolji Betmen od Bejla, al bejl je napucan :P meni je to samo +1 za fejl:) nekako mi deluje nezgrapno, a oni ko da to potenciraju, u beginsu su imali moderan zajeban kostim, a sad su ga ubulkovali i predrkali i stajlovali, stavili trista spojlera, alu felne i to i sjebali su masku, umesto da ide uz facu ona se siri pet metara u obrazima i jagodicama pa se opet vraca, mislim, jedini razlog sto ne izgleda smesno je taj sto je dobar film, pa ne moze da ga pokvari » Click to show Spoiler - click again to hide... « tako da, sto se mene tice, betmen po tripu je iz lean and mean fighting machine presao u bulk brute sa tinejdz lolovima:) Meni je bolji stari Alfred, nije Kejn za batlera, ne lezi mu. e da, da, da i alfred, u pravu si skroz. kejn je previse otvoreno mudrijaski i jebacki odglumio, ali opet, mislim da je sama uloga takva, jednostavno ceo trip je takav, u prvom betmenu je alfred podrska, a u novom betmen otprilike ne zna dupe da obrise bez alfreda, licno mislim da bi kejn umeo da odradi alfreda u genuine batlerskom fazonu da je takva uloga bila. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 kako je glas bejla za betmena fejl leba ti? ne betmen treba da zvuci kao omanji pederko, onda bi bio kul Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) kako je glas bejla za betmena fejl leba ti? ne betmen treba da zvuci kao omanji pederko, onda bi bio kul pa fejl kao lol dodje lik i growluje ti dok ti prica i to lose:) mislim, to bi bilo kul da bejl zapravo i ima takav glas. ali ironija je da bejl i ima glas ko omanji pederko (dok nije u kostimu)...i jos suska:) edit: ispustio sam rec:) Edited July 6, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 sa druge meni je takav glas kul jer dodaje dozu realizma filma - dzabe kostim i maska ako te neko prepozna po glasu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 bas sam gotivio ovog dulia, ALI NESI U PRAVU SADE! da sam recit i inteligentan bacio bih neku tezu zasto je novi betmen bolji od prethodnih delova, ali ovako, ja sam na bejlovoj strani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) pa ti ga gotivi ko ti brani, da smo svi isti bilo bi dosadno:) a i ja sam pricao da je MENI bolji matori betmen. edit: igvanodon: meni je kul sa strane realizma, ali nije sa strane 'dojma', kul je sto je drugaciji glas, ali je sam izbor glasa fejl. Edited July 6, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 pa dobro, tu se mozemo sloziti. bolji fejk glas bi svakako bio mnogo bolji izbor od identichnog glasa Kitona u originalu, ali meni je i ovo ok...deluje koliko toliko ozbiljno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts