Jump to content

Batman vs Dark Knight

Recommended Posts

Obožavam ovog tipa, na nedeljnom nivou izbacuje svakakve rivjuove, evo jedan zdravo lep i zanimljiv:

http://thatguywiththeglasses.com/videolink...7184-batmanvsdk

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Najbolje mu je ovo oko rezije i scenaria i definitivno se slazem. Jedino sto Batman Returns ima i aktuelnu dimenziju, odnosno kritikuje trenutnu situaciju osim tih univerzalnih momenata. Ali potpuno se slazem da je Batman jasnija i bolje ispricana prica od Batman Returns.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• 2 weeks later...

Slazem se da je Keaton bolji Betmen od Bejla, al bejl je napucan :P

sem ultra fail glasa novog betmena meni je bejl bolji i to dosta ... al da bolji je stari bjetmen

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

sem ultra fail glasa novog betmena meni je bejl bolji i to dosta ... al da bolji je stari bjetmen

meni bas obrnuto, bolji mi je novi betmen kao film, al kiton mi je bolji i betmen i brus vejn, bas sam namerno gledao skoro opet keca bas zbog rivjua i toliko mi je bolji kiton, sam filing koji donosi mi je toliko bolji da sam se bukvalno iznervirao i sad se kajem sto sam morao da pogledam, radoznalost je ubila macku:)

onaj lik rivjuer je toliko iritantan da bi ga tuko satima, ali ipak mudro zbori sto se tice kiton vs bejl.

aj ako te ne mrzi obrazlozi zasto ti je bolji bejl od kitona, bas me interesuje (ozbiljno), verovatno je stvar ukusa, ali meni je bejl fejl:) kiton je harizmaticniji i sarmantniji, a opet mi je mnogo zliji u kostimu, prosto da ne poveruje covek, ja kad sam cuo da je kiton betmen smorio sam se i bio u wtf fazonu, al se vise nego opravdao kad sam odgledao film. sto rece onaj iritantni rivjuer, smeska se u kostimu, brate to mi je vr, ko neki charming psihopata za kog ne znas oce li te spaliti il ce da ti pokloni cvet u sledecih deset sekundi:)

bejl mi je ko neka tinejdz siparica koja treba da dobije, mada dobro, to nije njegov fejl, on je dobar glumac samo ne znam koliko je adekvatan + sto ne moze da glumi ono sto nije u scenariju. tome nimalo ne doprinosi i izbor i scenario za glavnu ribu, kad gledam scene kitona i kim, meni je ono do jaja, ko dva odrasla coveka pricaju i imaju flow, u ovom novom, ne znam, nema atmosfere nikakve i mislim da je to upravo zbog toga sto se ponasaju, razmisljaju i deluju ko dva teleta, sto nema veze sa njihovim fizickim pojavama.

sto se tice supporting casta, prosro se malo ovaj rivjuer, jebo ga bob:) svi ostali osim kim i kitona fejluju u odnosu na ove nove (svako sa svakim), pogotovo oldman sto je razvalio. razvalio je naravno i ledzer, medjutim nije tolika razlika, posto je razvalio i nikolson, samo manje:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Slazem se da je Keaton bolji Betmen od Bejla, al bejl je napucan :P

meni je to samo +1 za fejl:) nekako mi deluje nezgrapno, a oni ko da to potenciraju, u beginsu su imali moderan zajeban kostim, a sad su ga ubulkovali i predrkali i stajlovali, stavili trista spojlera, alu felne i to [:D] i sjebali su masku, umesto da ide uz facu ona se siri pet metara u obrazima i jagodicama pa se opet vraca, mislim, jedini razlog sto ne izgleda smesno je taj sto je dobar film, pa ne moze da ga pokvari

the_dark_knight03.jpg

tako da, sto se mene tice, betmen po tripu je iz lean and mean fighting machine presao u bulk brute sa tinejdz lolovima:)

Meni je bolji stari Alfred, nije Kejn za batlera, ne lezi mu.

e da, da, da i alfred, u pravu si skroz. kejn je previse otvoreno mudrijaski i jebacki odglumio, ali opet, mislim da je sama uloga takva, jednostavno ceo trip je takav, u prvom betmenu je alfred podrska, a u novom betmen otprilike ne zna dupe da obrise bez alfreda, licno mislim da bi kejn umeo da odradi alfreda u genuine batlerskom fazonu da je takva uloga bila.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

kako je glas bejla za betmena fejl leba ti?

ne betmen treba da zvuci kao omanji pederko, onda bi bio kul

pa fejl kao lol dodje lik i growluje ti dok ti prica i to lose:) mislim, to bi bilo kul da bejl zapravo i ima takav glas. ali ironija je da bejl i ima glas ko omanji pederko (dok nije u kostimu)...i jos suska:)

edit:

ispustio sam rec:)

Edited by Doolio

pa ti ga gotivi ko ti brani, da smo svi isti bilo bi dosadno:) a i ja sam pricao da je MENI bolji matori betmen.

edit:

igvanodon:

meni je kul sa strane realizma, ali nije sa strane 'dojma', kul je sto je drugaciji glas, ali je sam izbor glasa fejl.

Edited by Doolio