Jump to content

Učenik tuče profesorku

Recommended Posts

opa odmah doshli regularni sa nadrkanim kitama :))

ajde da vidimo dokle ste spremni da idete.

kao prvo postoji pravilo da uchenik ne sme da bude iza katedre. ovaj lik je od pochetka snimka iza katedre u agresivnom stavu i ne vratja se na mesto posle upozorenja (vishe upozorenja). drugo, lik blokira zhenu da prodje i da se kretje, a onda kretje verbalno da je maltretira. mislim i debilu je jasno da je zhena ugrozhena od pochetka snimka, naravno lik je i vidno alkoholisan (komentar smrdi), unosi se u facu, kretje da je gura (prvi ostvaruje fizichki kontakt), ali ne zhena treba da trpi iako joj je bezbednost kao choveku ugrozhena ?

ajmo polako

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

realno ona je povukla prvu krv, da nije pitanje je da li bi ovaj krenuo u akciju, mozda bi se malo gurkali tu, ali ono shto mi narochito ide na qrac je ta kao tajnost ocena i uvek morash enshto da se dovijash i da molish nekog da ti pokaze shta si dobio, pa valjda imam pravo da znam shta sam zasluzio, nabijem ih na qrac:P:)) treba kazniti i nju, naravno za malog ban, mora da postoji neki rispekt nema shta tu da se raspravlja.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

haha izvini doktore nisam te prepoznao, chekaj da izadje tekst u politici pa onda mozhesh da formirash svoje mishljenje, ovako ti slabo ide :)

i naravno da nije stvar precepcije, to tvoje pitanje je na nivou: shta bi ti radio kad bih ti ja vetj gurnuo kitu u usta ? pa zhvakao bi naravno.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Bogme kod mene u osnovnoj kada sam bio 3-4. razred, jedan lik koji je bio 8. razvukao je profesorku srpskog po hodniku i kad kazem razvukao je, ne mislim da je salomio, nego je malo pljusnuo par puta a onda je uhvatio za zlatni lancic i kragnu i vukao je po hodniku. Onda su ga izbacili iz skole i to je bilo to.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

jedini koji nije dao svoje konkretno misljenje si ti. Pokusao sam da te pitam za misljenje, al, jbga, ne mere. Jednostavno ti to nemas, te samo bapas onako, pokusavajuci da trolujes. Aj nesto smisleno reci, da bude tvoje misljenje, bez obzira da li se neko slagao sa tim ili ne.

Zabrinjavas me samo sa aludiranjem na pederluk iz posta u post. Opet neuspesni trol ili ?

koje moje mishljenje ? o chemu ? shta prichash ti dechkonja ?

ne razumem shta ti nije jasno ? ne bih se doveo u situaciju da imam 60 godina i da preko puta mene stoji lik 2x2 mortus pijan spreman da me zabode. shta to znachi ? ne bih radio u toj shkoli ? ne bih predavao tom odeljenju ? ne bih chekao da on ustane iz klupe i pridje mi ? ne bih ..

pa aludiram na pederluk samo tebi jel vidim da lepo lizhete glavitje jedni drugima na UPT, bash ste slatki, pa rekoh da ne odskachem previshe od shablona, da ti dam neku analogiju koju tjesh razumeti i na koju si navikao :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Aj da ti uprostim, posto od silne zelje za trolovanjem nit znas sta pises nit znas da procitas ono sto je napisano:

Koja je bila adekvatna reakcija doticne da ovo ne bi eskaliralo u to sto se dogodilo?

Ko sve treba da snosi sankcije u ovom slucaju?

I eto, "sa strane", sto neko poce i o tome, sta bi bila normalna reakcija ucenika u ovom odeljenju ili da je profesorka tebi npr majka (ovaj deo me pravo da ti kazem i ne zanima, jer je vise nego jasno kako bi se svi u tom slucaju ponasali).

Sto se tice analogije, ti decko imas problema sa komunikacijom ali i sa tolerancijom necega sto se tebi licno ne svidja. Meni se ne svidja ton tvojih postova, jer na glup nacin pokusavas da trolujes, a ni avatar, koji je retardiran i ne znam sto ti uopste dozvoljavaju da ga drzis. Verovatno se uklapa u tvoj profil i u smece koje postujes.

suvishe filinga imash, ogranichi se bar na jedan pasus filinga, pomislitju da te pogadja neshto :))

ja nosim naochare, a ti ? mozhda i ti treba da ih nabavish.

evo (opet) konkretnije.

situacija:

ja sam uchiteljica od 60 godina. bilmez 2x2 otje da vidi ocenu u dnevniku i ustaje iz klupe. zamolim ga da se vrati jel se chas nije zavrshio i nije prozvan da ustane. on nastavlja da prilazi, ja uzimam dnevnik i izlazim napolje i prijavljujem ga direktoru.

sankcije:

lika izbaciti iz shkole. poditji krivichnu prijavu zbog nanoshenja telesnih povreda.

reakcija uchenika:

ne vidim kako je to uopshte relevatno, sem ako netjesh da me navuchesh kroz to na neku raspravu o politici. onda te razumem al ne bih da uchestvujem u tome.

imam problem. problem sa matorim debilima kakav si ti. al dobro nisam admin i ne mogu da te upucam jer je zabranjeno zakonom, pa onda postujem. ako ti se ne svidja stavi me na ignore ili sisaj kurac. avatar je genijalan (i ne krshi pravilnik), to shto ga ti ne svatash je tvoj problem.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

све је ствар ауторитета. некад је сама функција носила ауторитет, па и пасивнија или слабија личност је могла да се шлепа на официјелном ауторитету. данас нема ауторитета функције. ако се не изгради лични, а то је тешко и мукотрпно и захтева снагу и вољу, онда може да му се деси ово.

реално, баба није имала право да га удари. али, он није имао шта да тражи с њене стране катедре. она се осетила вероватно угрожена овим мамлазом, зато га је и ударила.

пропало друштво. све вредности и системе смо уништили а ништа нисмо створили да ваља и траје и тако таворимо у лимбу.

само тврдо!

да је ћале васпитао ову јајару како треба, не би се он овако понашао. презирем насиље према немоћном. шта је, завалила ти кеца, немаш појма, мрзи те, па си решио да јој отмеш дневник да сам поправиш оцену. ја да сам син маторе професорке, отишао бих му на гајбу па бих кренуо да га млатим на очиглед маме и тате.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

I eto, da bi ti nesto konkretno i smisleno rekao, potrebno je natezanje od par postova.

Da nisi poceo sa pokusajima trolovanja, vec da si izneo misljenje poput ovog, samo bih ti rekao da se slazem sa prva dva u potpunosti, a za trece bih rekao da nisi u pravu, jer klinci moraju da se nauce da na odredjen nacin reaguju u pojedinim situacijama (cisto sutra da ako npr. vide coveka da padne na ulici, pomognu sa prvom reakcijom da mu je lose, a ne da izvade mob i snimaju youtube filmic "srcka na sred ulice").

Meni bi bilo normalno da su reagovali i sprecili budalu u tome sto je uradio, i da nedostatak reakcije treba sankcionisati.

Sto se tice profesorke, posto ne znam da li je u fazonu "treniranja strogocu", ili neiskustva u takvim situacijama, ili sto je dobra zena pa je pokusala da ne sedne na grbacu klincu, mislim da treba da se doobuci za posao koji toliko dugo radi. Ili da skola napravi pravilnik i upustvo kako reagovati shodno profesiji, tj. pedagoski.

Nemas ti problem sa mnom, vec sa svojom naravi ili mozda smislom za humor. Bezvezna ti je fora, sta god pokusavao :)

ps. lol za "publiku"

bash cu da se raspitam ko je profesorica, mladji burazer je ishao u tu shkolu i znam da je polovina tih profesora nestruchna, a i u dosta sluchajeva pijana na chasovima... ne opravdavam klinca nikako, nego kontam imali su takav odnos sa vecinom profesora, mozhda i sa njom bash, tako da ja najvishe krivim direktora te shkole ili one koji biraju profesore, gde ga je bre udarila, dal je normalna ona, koliko god da je iznervirao ili shta vec, ono.. totalno glup potez

domi profesorica se zove Marija Mosic(Morkica)..nisu ni njoj sve daske u glavi..btw ovo je moja skola :O

nije bilo trolovanje, nego si ti odmah skochio sa svojom pishicom bez da si razmislio shta sam hteo da kazhem bez da ti crtam. al dobro, sad tju znati unapred da kad ti uchestvujesh na temi da moram da ti nacrtam da bi svatio.

tretje nije relevatno i previshe shiri prichu. to je kao kad bih rekao, a koja je trebala da bude reakcija nindzhe koji se krio u ormanu iza epruvete.

veruj mi da imam problem sa tobom, a narav i smisao za humor je takav(a) i takav(a), shta da mu radim. meni je dojaja fora, a tebi nije zato shto si primio kitu u usta pa se ljutish. ko se ljuti, uvalim mu kruti :))

ps: vole ljudi sex pa to ti je :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja bih skochio da ga pomeram, pa makar zena bila i najvece govno koje predaje u toj shkoli, jebeni je profesor!

e sad, da ja imam opet toliko dina sa tom pamecu tada i da je zena najvece govno od profesora, iskreno, bilo bi mi drago sto je neko iznabadao (i to mislim iznabadao kao prebio, ne kao zabo tri puta) umesto mene i sto ja nemam nista s tim, a imam rezultate:) emotivno reagujete jer gledate snimak i malog majmuna kojih vam je vec pun kurac svima. i jeste u pravu, ne sme se zabadati profesor, malom slomiti noge i tako to. ali sad nesto tipa zastitio bi profanku i da je najvece govno lol brate, svaki drugi lik je imao spisak od par profesora koje ce kao da tuce na kraju skole, pa ih nije tukao jer cim zavrsis skolu, pocne automatski da te boli kurac za ljude koji u njoj ostaju, poznat sindrom zavrsavanja skole:) da sam bio malo ludji jebo bi mater njima nekoliko, samo ne ovako glupo na sred casa:)

takodje, pricate o nekoj promeni u odnosu, nije promena u odnosu nego sad moze sve da se zabelezi. setite se svojih skola, pa bar jednom u dve dine je neki profesor majmun najebavao i to propisno, tipa par likova ga ugazi zbog izivljavanja. i to se desavalo cak i u gimnazijama, recimo kod mene u jebenoj devetoj se desilo, doduse, pre nego sto sam ja pohadjao.

cak sam slobodan da kazem da klinci sada mozda prave vise sitnijih sranja, ali malo se vratite u proslost, kojih 15-20+ dina, pa to su bile spektakularne akcije, te smestili profesora u bolnicu stanglama, pa usli u skolu nocu, namazali govnima ceo kabinet, pa dosli s ortacima, terali direktorku da im ispravlja svima keceve na petice pred celom skolom itd...

Bogme kod mene u osnovnoj kada sam bio 3-4. razred, jedan lik koji je bio 8. razvukao je profesorku srpskog po hodniku i kad kazem razvukao je, ne mislim da je salomio, nego je malo pljusnuo par puta a onda je uhvatio za zlatni lancic i kragnu i vukao je po hodniku. Onda su ga izbacili iz skole i to je bilo to.

fala bogu, samo sto to niko nije snimio kamerom, pa se nismo ovako sablaznjavali.

да је ћале васпитао ову јајару како треба, не би се он овако понашао. презирем насиље према немоћном. шта је, завалила ти кеца, немаш појма, мрзи те, па си решио да јој отмеш дневник да сам поправиш оцену. ја да сам син маторе професорке, отишао бих му на гајбу па бих кренуо да га млатим на очиглед маме и тате.

i ovo je tacno. sem sto se tice 'moci'. ona ima svoje moci, a ovaj mali mamlaz ima svoje:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

evo ga dulio, ali ja sam, kad sam bio mali, shta bih ja pomislio, shta bi ste vi pomislili, ja znam od pre 10 godina ..

kakve to veze ima. mi prichamo o konkretnom sluchaju. svako razvodnjavanje kao tvoj post uopshte ne pomazhe i nishta ne znachi. mozhda je neko i od nas i pomislio da to uradi, al nije sproveo. neko je mozhda i sproveo, taj je debil. al kakve to veze ima uopshte sa ovim, ili otjesh da kazhesh da je ovo sada sve okej zato shto je zabelezheno mobilnim telefonom ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

O ne. Namerno sam ti odgovorio u tvom fazonu, sa ciljanim trolom, cisto da ti vidim reakciju.

A ti poce da places sto neko koristi tvoju foru.

Slicno se dogodilo i pre neki dan, kada si na zajebanciju ispizdeo. Jbga, ne umes da prihvatis na svoj racun ono sto sam serviras drugima.

Nemam za sta da se ljutim, niti znam kako si dosao do toga. Vidis ja, bez obzira na tvoje konstantno vredjanje, nemam nista protiv tebe, u biti zabole me sta pises jer mislim da preterujes sa nekim nadrkanim stavom i pokusajima ismejavanja sagovornika, te je tesko od tebe cuti nesto pametno.

a jel ja moram da kazem bas nesto o cemu ti pricas ili smem da vrludam na temu bez tvoje dozvole o veliki maude?

jel ti vidis kvoutove u mom postu? odgovaram liku jer je reko da bi smorio lika pa makar zena bila najvece govno od profesora, a ja mu kazem da verovatno nije tako i da malo vise razmisli kako je on percipirao te profesore i da li reaguje glavom ili emo tripom zbog snimka.

takodje, vidim veliki broj postova koji su u fazonu da ovako nije bilo ranije. nije, bilo je grdje, samo sto se nije snimalo, zato sam pomenuo kameru.

takodje, pomenuo sam da je mali retard. i to sam pomenuo zato sto imam 27 dina, a ne zato sto sam sveti petar.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Da mi je znati sta svi trubite ovde sada. Zena je debil, lik je zivotinja retardirana i pride pijana, iznervirao se momak zbog jedinice/neopravdanog, okrutnog li sveta, neko mu nije rekao da zivot nije tako lagan. Picka.

A za razred koji sedi mirno, to je vec druga prica. Koliki god retard/imbecil/zlotvor od profesora uvek bih ustao da zaustavim lika u onoj situaciji.

There are people who almost never smile but are almost always happy.