cali Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Ima, kul je ... ali ona grafika okruženja i nemogućnost da uništiš bilo šta što nije čovek je baš nekako bezveze. Ok, možda tražim leba preko pogače, ali kad već može da radi šta hoće, zar ne bi bilo strava da se barem kanta za đubre i klupa razlete kad on padne pored njih ili tako nešto? hm. kante mozhesh da razlupash, kao i autobuske stanice i bandere. automobili takodje. jedino neunishtivo sem samih zgrada shto mi pada na pemt su ograde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 pa ne znam, nekako i je to suviše sitno, ili kako bih već pojasnio. Lik deluje toliko jako da bi ono zgrade trebalo da se benduju kad trči pored njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Jeste primetili da ne moze da se rushi drvece u Central parku? :) Drugo drvece po gradu moze Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ahah ja sam to provalio, al' reko necu da postujem mozda tripujem, nisam jedini :)) Probao sam i tenkom da je srushim al nece! Sad sam stigao do misije sa onom pumpom koju trebas da branish, ne znam kako cu ovo da predjem, vec 20. put igram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Nije to toliko teshko: » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ukljuchish mach i oklop i sedish oko pumpe - kad je neko napadne, njega seckash. Najtezi su, naravno, oni hunter leaderi i pipci koji izlaze iz zemlje ali i njih mozesh da iseckash kombom i da ih posle konzumirash za zdravlje. Ono shto ide posle toga je po meni mnogo zajebanije, u stvari najzajebanije u celoj igri Edited June 17, 2009 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Presao pre par dana 18 platinum achivmenta ostalo gold,fali mi 13 memoa.Probao sam josh neke da uradim platinum,ali je agonija i nemam zivaca .Ok je igra ume da smara opasno na momenta,dosta je repetativna i laka,al ima smek.Steta sto gomila onih kombo udaraca kurcu ne vredi...ljudi umiru odmah,a hunteri/elitni vojnici ne mogu da se podignu.Najvishe sam koristio Muscleman formu. Odbrana pumpe: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Samo udjes u tenk vozis rikverc i navlacis neprijatelje na sebe. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Sad sam stigao do misije sa onom pumpom koju trebas da branish, ne znam kako cu ovo da predjem, vec 20. put igram... nemoj da vitlash machem pored cisterne. navuci ih bichem ili jump kickom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Preshao sam, seo u helish i drko sve odozgo :D kad malo bolje razmislim pola igre sam tako presao. Sad se mucim sa poslednjim, mater mu jebem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Preshao sam, seo u helish i drko sve odozgo :D kad malo bolje razmislim pola igre sam tako presao. Sad se mucim sa poslednjim, mater mu jebem! » Click to show Spoiler - click again to hide... « hint - whipfist is your friend Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Kako da dobijem platinum evente? Odradio sam masu sa zlatnom medaljom, ali ni kod jednog se ne pojavljuje opcija za platinum challenge. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Kako da dobijem platinum evente? Odradio sam masu sa zlatnom medaljom, ali ni kod jednog se ne pojavljuje opcija za platinum challenge. morash sve da odradish @exile » Click to show Spoiler - click again to hide... «nukuj ga bazukom da ga stanujesh, ili unishti AA topove na nosachu aviona pa ga mrchi helikopterom mada, katsu reche da ima bolje reshenje - devastator napad, onaj koji ispaljuje shiljke na jednu metu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Mene je nervirao onaj momenat kada ispusti pipke jer nikako nisam mogao da mu pridjem da ga nabodem machem, pa sam koristio whipfist - targetujem ga i iz daleka sa right mouse button samo mu skidam pomalo dok skupljam energiju od ovih likova koji padaju okolo. Probao sam sa helishem da ga shibam, ali me jako brzo skine i helish nije opcija posle kada svi pobegnu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 hoce li neko da nas isposhtuje i okaci jos neke masne screenove ?? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 kontam da je potreban nasin operativni centar da se pokrene...smrc :( kod mene je prilicno neigrivo (tj definitivno neigrivo jer ima jednocifreni do sitnog dvocifrenog fps), sempron 3400+, 3gb ram, 7600gs. pa ti uporedi s tvojim kompom pa zakljuci:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Nemoj djuka da se ljutis ali matora ti graficka. A nije da nema sad jeftinih a boljih karti na trzistu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) [:D] Edited June 20, 2009 by masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Nemoj djuka da se ljutis ali matora ti graficka. A nije da nema sad jeftinih a boljih karti na trzistu. ma jok, ne ljutim se, znam da je kartica krs, samo dajem smernice za ostale sa slabijim kompovima da znaju na cemu su otprilike. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 rofl @ masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Meni je kuka najgotivnije oružje u igri. Nekako je super i kad konzumiraš ljude, kul je da se hvataš okolo i privlačiš protivnike i tako to. Kao i onaj "360 stepeni" udarac. A za na blizinu koristim onaj veliki blade. Ovo drugo skoro da nisam ni koristio, one "kamene ruke", snažne i tako te fore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Dobre su ruke, ja sam s tim prešao onog monstera na Tajm Skveru (mada sam ga prelazio sigurno oko sat vremena :((( Rulaju i oni pipci kad se aktivira devastator attack, mnogo dobro. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 E da, ja sam izgleda glup, ali ja ne umem da aktiviram devastator :) Bilo kad mi je health preko bara ili kad je adrenalinski trenutak u pitanju. Šta treba da pritisnem? Monstera na skveru sam prešao sa onim velikim sečivom i tenkom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Napuniš energiju prvo do kraja (deo pred kraj skale će biti svetlije boje, što se povećava apgrejdovima kako bi mogao i više devastatora za redom) i onda stiskaš kao manijak desno dugme i E dok ne upali, a onda spektakl :)))) Time sam par puta skrljao onaj tenak što treba da se štiti, al ko ga jebe, vredi :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) ^ to je jedan od devastator poteza @laki: imas vazdusni (ako si otkljucao) kada iz vazduha drzis levi i desni klik istovremeno i imas istu stvar, samo na zemlji, takodje levi i desni zajedno zaboravih dal ima jos nesto :O e da, zaboravih da pitam, za sta su dobre one "zajebane ruke"? ne kamene nego one druge kuka rulz Edited June 22, 2009 by digrejzo teh JAH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Taj levi i desni zajedno mi nikad nije uspeo, a isprobavao sam. Ovo desni plus E cu probati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Moras samo prvo da ih odkljucas u Combat "grani". e da, zaboravih da pitam, za sta su dobre one "zajebane ruke"? ne kamene nego one druge Za sve,ako ti odgovara close combat style i razni kombo udarci,a i najzabavnije je peglati mutante sa muscleman :)Ja sam njih najvishe koristio.Cannonball sa njima ubija helishe iz prve.Mada kad se dobije mac nista drugo nije potrebno(sem kuke za smaranje helikoptera)ima najjaci skok+rc udarac,solidan charge i dosta brz consume. Edited June 22, 2009 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts