oddball Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Planiram da kupim sledece godine nov auto (ne Killi, ne dam ti pare da mi budes auto ) i nama svima dragi admin Ivan me posavetovao da postavim topik ovde. Ono sto mi treba od info-a (za sada): Misljenje koji od ova dva (ili mozda neki treci u ovoj klasi i po ovoj ceni), benzin u kombinaciji sa plinom ili dizel, da li se isplati pazariti na sajmu automobila i koje su povoljnosti bile ove godine (okvirno, cisto da mogu pretpostaviti sta bi moglo biti sledece). KIA Rio Hyundai i30 Zackoljica je sto plin ne prati poskupljenja goriva, pa se razmisljam da mi u benzinca ugrade fabricki. Verovatno cu postavljati dodatna/glupa pitanja jer sam totalno neupucen u auto industriju, a auto kupujem iz nuzde. Jbg, ozenio se i sve sto ide uz to... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 kia Rio je manji auto od Hjundaija, koji je u klasi sa Kiom Ceed, i bliza je Hjundai Aksentu. Ove jeseni dolazi zamena Riu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Hyndai je ipak visha klasa od Ria, mada je i Rio fini auto (pitaj Vladu, on ga je testirao). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ceed je identican auto kao i30, rio je manji i budjaviji:) ali sta ja znam, ljudi su zadovoljni riom, pogotovo sedanom. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 kapiram da je ovo nesto skuplje, ali meni se od tih koreanaca dosta svidja i ovaj novi Chevy (daewoo) Cruze koji nije mnogo veci od i30 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Golf II dizelas bato, krese ko mina na bjelasnici. Nego sad kao vlasnik hjundai geca (1400 ccm, 97 ks) mogu ti reci da je auto super. Jos je sad aktuelan i20 koji u istom setapu kosta malo manje, a ima bolju opremu i enterijer. u i30 sam se vozio i vrh je. Ali drugari, astra je jeftinija, a ipak, posto mnogo vozim sluzbenu astru, moram reci ipak je svabo svabo :) Ne znam da opisem nekako kad iz astre sednem u geca, bez obzira sto vuce bolje, laksi je za rad, nije to to. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 zar ne bi trebalo do sledeceg sajma da dosta padne cena automobilima? mislim, zar nije malo rano za razmisljanje o tome, mozda sledece godine budes mogao recimo novog megana da priushtish? ( najlepshi auto trenutno :) ili neshto josh bolje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Astra u ovoj opremi kosta vise, teza je i motor je nesto slabiji. pritom je i potrosnja nesto veca, skoro za litar. da bih kupio nov auto vec sada moram razmisljati i sto se tice kesha i automobila. ne treba meni neka trkalica, jbg porodicni auto koji moze i na duze staze i da bude ekonomican. a sa druge strane ne mogu ni bilo koji auto da uzmem jer sam visok 197cm pa treba i da sednem u njega. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Planiram da kupim sledece godine nov auto (ne Killi, ne dam ti pare da mi budes auto ) i nama svima dragi admin Ivan me posavetovao da postavim topik ovde. Ono sto mi treba od info-a (za sada): Misljenje koji od ova dva (ili mozda neki treci u ovoj klasi i po ovoj ceni), benzin u kombinaciji sa plinom ili dizel, da li se isplati pazariti na sajmu automobila i koje su povoljnosti bile ove godine (okvirno, cisto da mogu pretpostaviti sta bi moglo biti sledece). KIA Rio Hyundai i30 Zackoljica je sto plin ne prati poskupljenja goriva, pa se razmisljam da mi u benzinca ugrade fabricki. Verovatno cu postavljati dodatna/glupa pitanja jer sam totalno neupucen u auto industriju, a auto kupujem iz nuzde. Jbg, ozenio se i sve sto ide uz to... ovaj deo mi nije bas najjasniji.gubis garanciju onda ili sta?ko ti to "fabricki" ugradi? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 sad me tvoja visina podseti na nesto, sto nije bash isto kao kola koja si naveo na pocetku - skoda rumster, kia soul i c3 pikaso, pa cak i honda fit su ok za osobe te visine Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 oduvek sam bio za ceeda u toj klasi,jos kad sam hteo nov auto da uzmem.dobro jesam hteo da kaparisem mazdu2 jer je bio neki popust,al patka nije je bilo na lageru,cekalo se 3-4 meseca.dve klase jesu,al ono,kapirao sam mazda2 bi mi bila finija za po gradu. kvragu mislio sam da ce da merdzuje:/ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Test Kia Rio Sedan 1,4 http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=1&id=266 dobar auto, al sta da pricamo o njemu kada sledece godine dolazi novi model. Bzvz je pricati o tome sta mozes da uzmes sada, ako planiras da uzimas na sajmu automobila dogodine. Kesh koji planiras je tu, al ce se ponuda automobila verovatno znacajno izmeniti. U ovom trenutku, glasam za Koreance (i30, Ceed, ali i i20, a i ovaj dole u quote-u), ali je npr. jos uvek odlican posao kupiti ovo sto je preostalo sa Renault-ovog lagera starog Megane-a, gde Megane Sedan/Karavan 1,6 sa opremom mozes imati za ~13.000 evra. kapiram da je ovo nesto skuplje, ali meni se od tih koreanaca dosta svidja i ovaj novi Chevy (daewoo) Cruze koji nije mnogo veci od i30 12.600 je osnovni 1,6 (113 KS) 14.400 je 2,0 dizel (125 KS) odlicna ponuda jer Ceed i i30 nemaju sedane. lep auto, lep enterijer, deluje kvalitetno, motori pak osrednji ali dovoljno snazni barem. super. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (ne Killi, ne dam ti pare da mi budes auto ) :( samo nemoj getza da kupis sve ostalo tih marki je manje vise isto sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) :( samo nemoj getza da kupis sve ostalo tih marki je manje vise isto sranje haha, procitao sam tvoj post u lizing vs. kreda edit: misljenje o Chevroletu Aveo u odnosu na Kiu i Hyundai? Edited June 10, 2009 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 btw, sta je "getz"??? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 "Lio Getz. Whatever you need, Lio getz! Got it?" Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Pozuri u delta auto dok traje akcija sa starog lagera, honda jazz 2008 god. 11 500 sa popustom. Odlichan auto moj brat ima 2007. god i auto je kvalitetniji za klasu od ostalih kao i svi honda modeli. Odlichna ponuda prostora, dosta kvalitetan enterijer, 1.4 motor benzin troshi mu oko 6 - 7 litara po gradu uz to skroz fino ide... Sve u svemu on je prezadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ^ Pa nece covek da kupuje sad kola, ocigledno. 11.500 je ok za tu Hondu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Izvinjavam se izostavio sam vrlo vaznu chinjenicu da se kupovina planira za narednu godinu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 haha, procitao sam tvoj post u lizing vs. kreda edit: misljenje o Chevroletu Aveo u odnosu na Kiu i Hyundai? jok, spolja je normalan, iznutra lol stojadin, a ni s mestom ne moze da se pohvali... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 A sto ti nama bre lepo ne kazes koliko ti para mislis da das, pa cemo ti mi "kupiti auto"? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 imacu do sajma oko 6-6,5k u keshu i + kreda ili lizing... max maxova 13k za nov Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ja bih na tvom mestu uzeo ili Chevy Cruze 1.6 ili Hondu Jazz Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Jazz bez popusta je preko 14k chini mi se tako da to optada, meni su i20 i i30 vrh autici.. Takodje toyota aygo ukoliko ti nije mala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Bezveze ti je sada davati neke savete, pošto će do sledećeg sajma biti mnogo promena. Npr, očekujem da će tada za neke relativno ok novce moći da se kupi Astra H, pošto izlazi novi model, pa će biti rasprodaje starih vozila sa lagera (čitaj kao sada Astra G). Ko zna... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts