Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

prag za budzet na racunarstvo na ftn ove godine 56 bodova. kad sam ja upisivao (pre 4-5 god) , bilo 66.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro \o/

ne znam zasto sam se probudio u ovo vreme ali sam se barem naspavao ...

idem da jurim neki lcd za sobu

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ahaha rofl na e1 51 bod

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

prag za budzet na racunarstvo na ftn ove godine 56 bodova. kad sam ja upisivao (pre 4-5 god) , bilo 66.

Jebi ga mozda deca vide da od IT-menadzmenta i dizajniranja-web-stranica nema leba pa se manje upisuje

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ahaha rofl na e1 51 bod

A jesi video kakve je Doros dao zadatke??

feco, kako god okrenes, 100 ljudi ce upisati budzet 100 samofinansiranje. Pre 3 godine, prvi na listi je imao 80ak bodova ukupno jer su zadaci bili za jebenu olimpijadu.

cestitam prvi si se upecao :)

-----------------------------------

Today, 08:57

Post #1396

astronaut

Group: Members

Member No.: 10.501

Uzano mi je tesko :)

Uradio sam juce 100 sklekova, sad ocu da placem kolko boli ;)

i nesto me peku oci

Al s druge strane bacio sam profi troll na pricajte, sad gledam oce li se neko (daki ili dvini) upecati pa da mi bude lakse :(

Oce se ici danas u kafanu?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jel moguce imati bolove u rebrima od udarca laktom na fudbalu 7 jebenih dana??? ne mogu da dishem normalno, ne mogu da spavam, ne mogu da prcam kvalitetno :D jauchem ko zena, i opet idem na fudbal i sve me boli... a volim kad boli :P

i tako, previse kafe od ranog jutra...

fallout_table.gif

a da odesh ti da skenirash rebra? :)

Al s druge strane bacio sam profi troll na pricajte, sad gledam oce li se neko (daki ili dvini) upecati pa da mi bude lakse :(

ja sam video...ali samo zato shto poooolako postajem dzangrizavi matorac :/

Edited by leisure

A jesi video kakve je Doros dao zadatke??

a-a?

jel moguce imati bolove u rebrima od udarca laktom na fudbalu 7 jebenih dana??? ne mogu da dishem normalno, ne mogu da spavam, ne mogu da prcam kvalitetno :D jauchem ko zena, i opet idem na fudbal i sve me boli... a volim kad boli :P

i tako, previse kafe od ranog jutra...

kost je to, ume to dugo da boli..

divan dan \o/

5 dana nakon što sam predao dokumenta za grupnu vizu agencija shvata da mi je prebivalište u Nišu i da po nekom pravilu iz Nedođije ne mogu da vadim grupnu vizu u Beogradu već moram u niškom konzulatu sam da uzmem individualnu. Prvi slobodan termin tamo je naravno 10 dana nakon termina mog letovanja ... FML

u nekoj normalnoj zemlji bih sada mogao da tužim agenciju...

mada, u nekoj normalnoj zemlji mi viza ne bi ni trebala :S

ma mrzi me da se setam od radnje do radnje pa zato pitam dal znate neke gde provereno ima tako nesto...sta cu kad sam lenj skoro kao reki!

Scena iz 1994 kad sam prodavao lazne starke na kartonu kod merkatora :

Pijanac : sine posto patike

Ja : 10 dinara

Pijanac : jaoooo pa to jeftinije od ciganke picke

Ja : Pa fala bogu, ocete par?

Pijanac : daj...(vadi pare)...ma...jebes sine patike heee heee odo ja na pivo.

Ne znam otkud se sad podsetih na to :)

Scena iz 1994 kad sam prodavao lazne starke na kartonu kod merkatora :

Pijanac : sine posto patike

Ja : 10 dinara

Pijanac : jaoooo pa to jeftinije od ciganke picke

Ja : Pa fala bogu, ocete par?

Pijanac : daj...(vadi pare)...ma...jebes sine patike heee heee odo ja na pivo.

Ne znam otkud se sad podsetih na to :)

decko ti si debil:)

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...