jasamnepismen Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 1000 budjona. Mnogo Stano na ovu krizu, i'll pass this time... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 IDEM NA EXITTTTTTTTTT YEA MOTHERFUCK DILDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 reci koji vrh, a matore ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Koje sranje ovaj raspust. Je l' zna neko neki pro tattoo shop u beogradu? There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 IDEM NA EXITTTTTTTTTT YEA MOTHERFUCK DILDO mani dildo, nađi tamo dečka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 reci koji vrh, a matore ? ^.^ kom rurovcu smem da se javim ako ga vidim ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Rano ujutru ( 5:15 ) putujem za Nish, u Nedelju prijemni, jos 280 stranica treba da predjem sutra :D Mada od toga 4 godina Istorije koja je dim iz picke kako kazu... Znam da vas ne zanima ali sve jedno ja sam zeleo da podelim to sa vama RuR friends. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Сви корисници ВЕКТОР кабловског интернета, куповином било ког интернет пакета имају могућност коришћења следећих интернет сервиса и апликација: • DNS. DNS (Domain Name System) je интернет сервис који вам омогућава да дођете до свих интернет сервера и сервиса ако знате њихова имена. wtf? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 mani dildo, nađi tamo dečka wink wink nudge nudge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Сви корисници ВЕКТОР кабловског интернета, куповином било ког интернет пакета имају могућност коришћења следећих интернет сервиса и апликација: • DNS. DNS (Domain Name System) je интернет сервис који вам омогућава да дођете до свих интернет сервера и сервиса ако знате њихова имена. wtf? a od sledeceg meseca mozemo da koristimo i HTTP uz gorepomenute pakete. I TO BESPLATNO !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Bio desetak dana u Zrenjaninu kod lepse polovine. Juce sam je preselio u Belville i onda otisao po ortaka da se urokam od brlje. I usput sreo Satana kako seta neku ribu na zelenom :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 bukvalno mi nije dobro :D zesca kidalica veceras don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 e, do jaja..:D \o/ \o/ \o/ Bice Dragance sa nekom sisatom sestricom, garant...:) bogami, ja te ne videh tamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Nisam trebao slusati neke spike veceras navaren, jako sam isparanoisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 dobro, JEBENO, jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 pravac groblje, ujaku sest meseci... hmmmmmmm sta je bolje !?!?!?!122456 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 jutro,jutro! :) od 11 do 2 imam tu neku animaciju dece,i danas i sutra,a za ostatak dana mi preostaje da se organizujem i napravim izbor za leto... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Bio desetak dana u Zrenjaninu kod lepse polovine. Juce sam je preselio u Belville i onda otisao po ortaka da se urokam od brlje. I usput sreo Satana kako seta neku ribu na zelenom :) Jeste se kresnuli ili samo igrali diablo? jutro,jutro! :) od 11 do 2 imam tu neku animaciju dece,i danas i sutra,a za ostatak dana mi preostaje da se organizujem i napravim izbor za leto... :))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 nabijem na qrac daily site maintenance:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Jeste se kresnuli ili samo igrali diablo? Kupio mi ortak psp3k u Kanadi, treba da se vrne za ~7dana da ga donese. Kako cu biti kul, sve ce chke da se loze na mene! Iam ispit iz jebenog srpskog danas u 3, nisam uchio i neshto ne nameravam. cba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Bio desetak dana u Zrenjaninu kod lepse polovine. Juce sam je preselio u Belville i onda otisao po ortaka da se urokam od brlje. I usput sreo Satana kako seta neku ribu na zelenom :) A to si bio ti x) Hehe ludice :* Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Bio desetak dana u Zrenjaninu kod lepse polovine. Juce sam je preselio u Belville i onda otisao po ortaka da se urokam od brlje. I usput sreo Satana kako seta neku ribu na zelenom :) Ocu ja bogatu ribu koja zivi u Belville-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 odoh na kuglanje da se oporavim malo od sinoc pa veceras u nove radne pobede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 prebaciše me ovi iz univerzijade sa sajma u halu sportova, tako da se sad neću toliko satirati od posla :) gledao sam danas treninge naših, kanađana i amera, i opraće nas ameri ko prasiće. ali prizor 11 crnaca koji pimpwalkuju sa ipodima je prajsles, mislio sam da to ima samo u filmovima. trojica su još imala papuče preko belih čarapa, vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Megan Fox: http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts