Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Oh yea its TEH FRIDAY!!!

Call of Cthulhu do kasno uveche a onda na neku zurku FUCK YEAH \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prijemni za 3 sata, uf uf :(

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Poceo sam da "kljuckam" na poslu :D

(kad ti glava pada na tastaturu) :)

Veceras idem da odslusam svirku u Bitef Art Teatar...nisam bio odavno...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

vidimo se tamo nemanja:)

e, do jaja..:D

\o/ \o/ \o/

Bice Dragance sa nekom sisatom sestricom, garant...:)

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

JEDNOM u zivotu vidim curu sa faksa koja mi se bas, bas, svidi (pre neki dan se jos i susresmo na vratima hodnika i pade onaj momenat, k'o u tinejdzerskim serijama, gde se gledamo ispod oka i jos mi, onako, "hihihi hvala" sto sam je propustio da prodje (?!), needless to say, naprzio sam se k'o svinja) da bi mi danas ortak dao njen fejs, gde videh da ima decka (splaaajz).

Pa dooooobro bre, jebem mu mater, sta me onda lozi tako, ma daj... Kakav sam ja retard.

:-)

JEDNOM u zivotu vidim curu sa faksa koja mi se bas, bas, svidi (pre neki dan se jos i susresmo na vratima hodnika i pade onaj momenat, k'o u tinejdzerskim serijama, gde se gledamo ispod oka i jos mi, onako, "hihihi hvala" sto sam je propustio da prodje (?!), needless to say, naprzio sam se k'o svinja) da bi mi danas ortak dao njen fejs, gde videh da ima decka (splaaajz).

Pa dooooobro bre, jebem mu mater, sta me onda lozi tako, ma daj... Kakav sam ja retard.

Ih pa to ti standardna pricha, vidis da joj godi sto si je gledio!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...