Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

koliko me sabijaju zglobovi poludetju, moratju da kupim neku jebenu kremu ..

e, jel gleda neko Jericho? skinuo sam prvu sezonu, pa cu da krenem....mada chitam neshto na wikiju da je otkazano snimanje novih epizoda, pa me zanima da li neko zna da li je konachno ili samo privremeno...

mislim da su vishe puta otkazivali i da vishe netje snimati. kako i da snime kad su potencijalno dobru ideju toliko zasrali izvedbom josh od prve epizde, a filleri su uzhasni bili :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eh, Jericho.... kolko sam se smorio kad su to otkazali. U principu serija nije nešto preterano dobra, ali zanimljiva je priča, pogotovu jer se ložim na te postapokaliptične fore. A i uvek je zabavno gledati Amere pod nuklearnim napadom :)

Pričali su da će biti film umesto ostatka serije, al sve je pod znakom pitanja kolko ja znam.

pa jeste, al nije to kuga majku mu, nego grip od koga je smrtnost tipa 0.1%, malo veca nego kod obicnog gripa...

jjjbbcmmummummmu i tom gr...gr...grriiipu!

He!

Hik :)

Salu na stranu, dajte plox, kakv je to grip koji se izlezi za 3-4-5 dana. evo ja se prijavljuejem da na meni testirajui van perioda 1-21 avgiusta

pa jeste, al nije to kuga majku mu, nego grip od koga je smrtnost tipa 0.1%, malo veca nego kod obicnog gripa...

jjjbbcmmummummmu i tom gr...gr...grriiipu!

He!

Hik :)

Salu na stranu, dajte plox, kakv je to grip koji se izlezi za 3-4-5 dana. evo ja se prijavljuejem da na meni testirajui van perioda 1-21 avgiusta

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...