dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ako se secate rumunskog tattoo majstora i belgijske klinke sa 56 zvezdica, citam sad u novinama da je priznala da je izmislila onu spiku o drogiranju jer se bojala caleta. Koji sam psihoanaliticar, odmah sam rekao. Ja car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 kakav me dan samo ocekuje, po pitanju obaveza i cimanja...ljermontova, slavija,studenjak, aerodrom. Ima da umrem veceras kada dodjem kuci? Koji autobusi btw idu iz centra do ljermontove?ili sa nbg-a? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 spavao malo, sada opet idem da ucim Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 kakav me dan samo ocekuje, po pitanju obaveza i cimanja...ljermontova, slavija,studenjak, aerodrom. Ima da umrem veceras kada dodjem kuci? Koji autobusi btw idu iz centra do ljermontove?ili sa nbg-a? A iz centra ide 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 kako sam se iskrivio sinotj :)) i to mi nije bilo dosta nego kad sam doshao kutji sam otvorio josh jedno vopi i onda prichi vishe nije bilo kraja .. polizhem si sebi jaja :] došlo pedesetak volonterki na univerzijadu da probaju haljine. dali su im da se presvlače iza nekih paravana, a plafon je popločan ogledalima. jaoj, deco. dobro jutro, odo da nosim gajbice. iza paravana potom me vodi vezuje za stolicu i skida se u bodi samo atleticharke i gimnasticharke se rachunaju puni poeni! BRATE BIVSA MI VOLONTIRA NA UNIVERZIJADI NEMOJ DA TE UPUCAM!1 HE HE MATORI • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Cekaj kod tebe na gajbi su se presvlacile? jaoj he he he BRATE BIVSA MI VOLONTIRA NA UNIVERZIJADI NEMOJ DA TE UPUCAM!1 koja? samo atleticharke i gimnasticharke se rachunaju puni poeni! bile su neke (sportske) gimnastičarke danas, al samo iz srbije. sranje su. najviše očekujem od ruskih ritmičkih gimnastičarki. :) a te volonterke su neki mix, ima baš male dece, ima klinki iz šahta, a ima i nekih za koje se pitaš ko ih je pustio da nose haljine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 posle onoliko piva uglavnom bi ochekivao da se probudim sa nekom uzasnom glavoboljom, al squntao sam kao beba, i jutros nishta:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ja bih voleo da mogu bar jednom ponovo da osetim taj mamurluk/glavobolju, to bi znachilo da ima nade :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 došlo pedesetak volonterki na univerzijadu da probaju haljine. dali su im da se presvlače iza nekih paravana, a plafon je popločan ogledalima. jaoj, deco. dobro jutro, odo da nosim gajbice. sto ti je lose brda drugarica mi volontira, mozda si i njih snimio :| skapirala sam posle sinocne (meni fenomenalne) zurke da mi zapravo nije od presudnog znacaja koja je ekipa, muzika i atmosfera, dok god ima alkohola. ono, mogu da igram uz bilo sta, sa maltene bilo kojim ljudima, sve dok ima pive vratila sam se pre par sati kuci, bilo mi je extra vece i fina noc... :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 samo pjano, raspade =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 sto ti je lose brda drugarica mi volontira, mozda si i njih snimio :| skapirala sam posle sinocne (meni fenomenalne) zurke da mi zapravo nije od presudnog znacaja koja je ekipa, muzika i atmosfera, dok god ima alkohola. ono, mogu da igram uz bilo sta, sa maltene bilo kojim ljudima, sve dok ima pive Znaci priznajes da se ekstra provodis uz grand narodnjacinu? Nije to lose :D I nije vise IN biti alkos! To su decije fore :/ vratila sam se pre par sati kuci, bilo mi je extra vece i fina noc... :) Prespavala si kod nekog ;-)))))))))) HE HE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Nisam spavao, 20h gledam VODove i live streamove SCa. FML došlo pedesetak volonterki na univerzijadu da probaju haljine. dali su im da se presvlače iza nekih paravana, a plafon je popločan ogledalima. jaoj, deco. Moments, sometimes life has them, and sometimes they are beautiful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 vratila sam se pre par sati kuci, bilo mi je extra vece i fina noc... :) Sprcana? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Sprcana? to je to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Nista od fife, ali zato pive i ortakinje i neka chillah muzika. Bice bice vidim ja... Sve u svemu, bez prcanja i sveg tog tripa oko vagine. Bilo kul. Napio sam se kao prasence. I trip, nikakav mamurluk me ne drma, ustao sam kao nov. Sad ce neke slike da se nabace, np. :) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 \o You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 on mora da ju pripravnosti i na raspolaganju 24/7, ne mozesh ga rachunati da je fejlovao;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ima li neko link od onog rickrolla sa gej dedama? Link na PM. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 wait, wat? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ima li neko link od onog rickrolla sa gej dedama? Link na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 bile su neke (sportske) gimnastičarke danas, al samo iz srbije. sranje su. najviše očekujem od ruskih ritmičkih gimnastičarki. :) Upravo se vrnuh sa surchinskog aerodroma, gde je bash u vreme kad sam ja bio stigla ruska ekipa. Majko mila ono SAMO RIBE i to kakve :D Ruskinje su omg jebote. Josh nisu bile nashminkane, nego sasvim normalne, u trenerkama, preslatke su. ekipa ih je bila oko 100 ljudi, i to oko 90 devojaka samo :)) Shvedjanke su bljak :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 volim ruskinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 i aj znam ruski:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 svratite da pomognete sa gajbicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts