Trans-Lucky Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Treba mi sportska torba,dakle da mogu da stavim u nju patike,trenerku,majicu,dva sejkera,flasicu i jos nesto jako malo...Da nije prevelika ali da je kvalitet! Znaci da moze da izdrzi omanji nuklearni udar. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 U prodavnicama sportske opreme oO ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 IMA DOBRIH U NAJKU I ADIDASU E ! :) ja sam video dobrih u najkovom outletu kod ustanicke,po povoljnim cenama,a to je jbga najk tako da je izdrzljiva Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 gde ima svez hleb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 mislim da za tako te 'sportske stvari' nije losh potez preko puta arene odmah uz autoput .. ima jedno 2-3 prilichno velike radnje, nema guzhve, a i chini mi se (al se mozhda varam) da je lomatitj fejtinije. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Vojni otpad na kalemegdanu (ako to jos postoji) kupis onu valjkastu torbu, neunistiva je i ide ti uz imidz Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Treba mi sportska torba,dakle da mogu da stavim u nju patike,trenerku,majicu,dva sejkera,flasicu i jos nesto jako malo...Da nije prevelika ali da je kvalitet! Znaci da moze da izdrzi omanji nuklearni udar. SAMO NIKE! Imash ga na pochetku Knez Mihajlove, mozh svratish i kod mene na fax tu sam blizu. Delta...Usce... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Vojni otpad na kalemegdanu (ako to jos postoji) kupis onu valjkastu torbu, neunistiva je i ide ti uz imidz koliko znam u begeu su zatvorili sve sem otpada u zemunu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 NE ZNAM PRESTAO SAM DA ROVIM PO DZUBRETU!! VIDIM TI NISI AHAhA PWN! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Satan je previše tr00 da bi znao gde se kupuju torbe, pa je bio primoran da otvori ovu temu, to je to ! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Nego sta nego sam previse tr00! Imam vojnu torbu,tj tri vrste. U onu malu ne moze sve da mi stane,a kad nosim ostale dve uvek me salece murija i onda ide ono klasicno objasnjavanje panduru sta su ove plave tablete (ne nisu ekstazi,vec amino kiseline,a sta su to amo..kisele?) itd... Da ne pricam kad imam kreatin u bocici i sl... Da da najk ili ribok mi i treba,vidjao sam po gradu (u uscu sam bio) neka torba,ok je ali je oko 5000 sto automatski istu eliminise. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Oces da bude kvalitetna i prezivi nuklearni udar i pritom da bude jeftina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 hahaha znachi od sada tju morati da nosim nike torbu sa patikama i treshom unutra good tip! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kazem ti,otidji u najkov outlet,na kraju bulevara,blizu ustanicke(ima jos negde al ne znam gde) ima dobrih torbi,i povoljne su cene Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Oces da bude kvalitetna i prezivi nuklearni udar i pritom da bude jeftina? Ne jeftina ali 5000 za obicnu torbu je mnogo zar ne? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 taj drugi autlet ti je odma pored one sportske radnje sto ti je kruko preporucio :D tu imas tri velike sportske ranje :D jena na cosku starog merkatora outlet i ta krukova preko puta :D a tu ti staje 73 pa idi tamo prvo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ako imas nekog ko ce da ti donese iz amerike, tamo je to dzabe :) ja sam pre par meseci uzeo za treniing jednu Everlast, fantasticna je, a platio sam je 9 dolara :) mozes i da narucis, ako imas karticu, ako te ne mrzi da cekas cirka 2-3 nedelje :) ali ce tada da te izadje malo skuplje... zz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ne jeftina ali 5000 za obicnu torbu je mnogo zar ne? Shodno da su obichne majice 2500 RSD, nike charpae 2300 RSD - 6 komada, a armani majica 5580 RSD...onda za dobru vetju dobru 5000 je realna cifra...ipak vishe i jacheg materijala od ovog za majice...ne? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kako se blokuju ljudi ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kali,nisi stavio :D na kraju :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 To znaci da je dojaja izdrkan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 BICE FRKE AKO MI NEKO STANE NA PUT !!!! :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 :XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kako se blokuju ljudi ? To neshto na moj rachun? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 hahaha znachi od sada tju morati da nosim nike torbu sa patikama i treshom unutra good tip! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts