Jump to content

GDE IMA!?1

Recommended Posts

mislim da za tako te 'sportske stvari' nije losh potez preko puta arene odmah uz autoput .. ima jedno 2-3 prilichno velike radnje, nema guzhve, a i chini mi se (al se mozhda varam) da je lomatitj fejtinije.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Treba mi sportska torba,dakle da mogu da stavim u nju patike,trenerku,majicu,dva sejkera,flasicu i jos nesto jako malo...Da nije prevelika ali da je kvalitet! Znaci da moze da izdrzi omanji nuklearni udar.

SAMO NIKE!

Imash ga na pochetku Knez Mihajlove, mozh svratish i kod mene na fax tu sam blizu.

Delta...Usce...

poz voz 2011

Nego sta nego sam previse tr00!

Imam vojnu torbu,tj tri vrste. U onu malu ne moze sve da mi stane,a kad nosim ostale dve uvek me salece murija i onda ide ono klasicno objasnjavanje panduru sta su ove plave tablete (ne nisu ekstazi,vec amino kiseline,a sta su to amo..kisele?) itd... Da ne pricam kad imam kreatin u bocici i sl...

Da da najk ili ribok mi i treba,vidjao sam po gradu (u uscu sam bio) neka torba,ok je ali je oko 5000 sto automatski istu eliminise.

Svenevideći

taj drugi autlet ti je odma pored one sportske radnje sto ti je kruko preporucio :D tu imas tri velike sportske ranje :D jena na cosku starog merkatora outlet i ta krukova preko puta :D a tu ti staje 73 pa idi tamo prvo :D

Нема  будућности без истине.

ako imas nekog ko ce da ti donese iz amerike, tamo je to dzabe :)

ja sam pre par meseci uzeo za treniing jednu Everlast, fantasticna je, a platio sam je 9 dolara :)

mozes i da narucis,

ako imas karticu, ako te ne mrzi da cekas cirka 2-3 nedelje :)

ali ce tada da te izadje malo skuplje...

zz

radim iskljucivo po preporuci

Ne jeftina ali 5000 za obicnu torbu je mnogo zar ne?

Shodno da su obichne majice 2500 RSD, nike charpae 2300 RSD - 6 komada, a armani majica 5580 RSD...onda za dobru vetju dobru 5000 je realna cifra...ipak vishe i jacheg materijala od ovog za majice...ne?

poz voz 2011