SavKe Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) I ja 21, pa mi opet ne bi blo frka da mecem u nesto mnogo mladje, ali recimo da mi je 93. granica :D Ali definitivno ne vidim tu mogucnost nekog "setanja", jednostavno bili bi nekompatabilni u svakom pogledu. Ja stoka alkoholicar, ona mamina princeza, ja bi palamudio o besmislenosti zivota posle dvadesete, ona bi cutala i tako... :D Edited June 1, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Maude javi se !! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ona bi cutala i tako... :D Zar nije to bonus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreptoman Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Bas sinoc u grad sednem i gledam nova kucista sto prolaze kroz grad, ovo sto je skoro izaslo iz proizvodnje, zanima me vase misljenje da li bi ste setali devojcice 16 godina koje izgledaju kao da imaju 20 ili ne ? :O Ili bi ste ih hejtovali ssto tako izgledaju i sto na sebi imaju 3 kile pudera etc, i ne bi ste nista radili cak i da vam se skinu gole ispred vas :O a shta, smorio te onaj tvoj forum, pa ovde pishesh svashta? ja bih, to je meni ionako tu negde Quote He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ja bih shetao dve 16godishnjakinje odjednom. Taman kad se sabere, to je to. 8D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 E vidish ima tu neshto... ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 x2! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Ne, nema shanse da uchim neku od 16 godina kako i shta... Uostalom zena bi me ubila na mestu edit: to nije taj topic, mene ovde nije bilo... Edited June 1, 2009 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ko da nekog bole dupe koje je god ako izgleda ful i izlazi i pravi se da ima 20 :) svi srecni.. granica pada na 14 realno..i to zbog one male sa golih zena sto ima 14 a svi bi je jebali redom sa ovog foruma..a i van njega Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Rrrrrrrr, sad me podseti. Dajte njene slike, opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 tj. dajte njen info Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 gledam danas sestrine slike sa drugarskog i ne mogu da verujem da one devojke imaju 14-15 godina ... TT inb4 pix plox not gonna happen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ne moras pics, daj slike. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jesi im podelio vizitke za servis računara i oporavak podataka ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Maude javi se !! i da kazhem shta ? da odredim shta je uzhasnije: bahata deca od 16 godina ili wannabe jebachi od 24 godine Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 izvini sto zelimo da jebemo klinke.. ti nastavi sa profi manekenkama od 23-28 god..;) a mi cemo se vec nekako snaci i sa ovom `decom`.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kolko vidim ti imash 23 godine sredi se tako da mozesh i ti da nabacish neku svojih godina Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa pazi lakse je smuvati klinku od 16-17godina koja super izgleda nego istu tu sa 23 jer je tada vec uveliko sponzorusa :D a ovde joj je vrhunac kad se smuva prca sa likom od 22-25god Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 izvini sto zelimo da jebemo klinke.. ti nastavi sa profi manekenkama od 23-28 god..;) a mi cemo se vec nekako snaci i sa ovom `decom`.. izvini shto si se prepoznao :) nije mi bila namera, nego sam chisto izneo generalno moj stav o temi u shto mogutje kratjoj formi, jer smatram da je tema suvishe glupa (kao shto sam i rekao odmah), pa takav i odgovor. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 jer smatram da je tema suvishe glupa (kao shto sam i rekao odmah), pa takav i odgovor. Svrha teme je da nesto citam na poslu kad mi je dosadno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa ako ti je to smeshno onda si ili ta klinkica od 16 godina ili wannabe jebach od 24 godine, ovako mozhe samo da bude za "o bozhe .." Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 http://www.blic.rs/slobodnovreme.php?id=95407 eat this! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) zvini shto si se prepoznao :) nije mi bila namera, nego sam chisto izneo generalno moj stav o temi u shto mogutje kratjoj formi, jer smatram da je tema suvishe glupa (kao shto sam i rekao odmah), pa takav i odgovor. ok, nisam te mozda ni ja lepo skapiro, pa sam kreno sa nepotrebnim hejtom.. kolko vidim ti imash 23 godine sredi se tako da mozesh i ti da nabacish neku svojih godina ahahahah..a zasto bih realno:) ribe od 17-19 jure likove od 23-25..mi smo im zanimljivi..to se uklapa taman..neobaveznost i zajebancija.. s druge strane, ribe od 23 gotive likove od 27-30..zele ozbiljnost, dugu vezu, neretko i brak..veruj mi iznenadila bi se..sad sam bio na 5 godina mature i dosta riba moje godiste je u fazonu da bi se i udale za godinu dve..i onda kako covek da se uklopi s njima.. a da ne pricam sto se vecina uopste ne trudi da izgledaju tako dobro kao ove klinke od 17-20..ne kazem da Moraju samo kazem da ta razlicitost i evolucija generacija ne ide njima u korist :) tako da mladje ribe rulz ..a sredicu se sa 30 Edited June 2, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 vrzino kolo, raspleteti ga ne mozhesh! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 To sve zavisi od tvoje okoline i od toga gde se osecash bolje. Uvek sam bio bolji sa ribama koje su bile starije od mene ili sa svojim vrshnjakinjama (koja rech jebote!). Verovatno zbog toga shto nikada nisam bio neobuzdani tinejdzer i nisam ziveo u vreme poslednjeg talasa sponzorusha... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts