Jump to content

Devojke 16 godina :)

Recommended Posts

I ja 21, pa mi opet ne bi blo frka da mecem u nesto mnogo mladje, ali recimo da mi je 93. granica :D

Ali definitivno ne vidim tu mogucnost nekog "setanja", jednostavno bili bi nekompatabilni u svakom pogledu. Ja stoka alkoholicar, ona mamina princeza, ja bi palamudio o besmislenosti zivota posle dvadesete, ona bi cutala i tako... :D

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bas sinoc u grad sednem i gledam nova kucista sto prolaze kroz grad, ovo sto je skoro izaslo iz proizvodnje, zanima me vase misljenje da li bi ste setali devojcice 16 godina koje izgledaju kao da imaju 20 ili ne ? :O

Ili bi ste ih hejtovali ssto tako izgledaju i sto na sebi imaju 3 kile pudera etc, i ne bi ste nista radili cak i da vam se skinu gole ispred vas :O

a shta, smorio te onaj tvoj forum, pa ovde pishesh svashta? [:D]

ja bih, to je meni ionako tu negde [8D]

He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man!

izvini sto zelimo da jebemo klinke..

ti nastavi sa profi manekenkama od 23-28 god..;)

a mi cemo se vec nekako snaci i sa ovom `decom`..

izvini shto si se prepoznao :)

nije mi bila namera, nego sam chisto izneo generalno moj stav o temi u shto mogutje kratjoj formi, jer smatram da je tema suvishe glupa (kao shto sam i rekao odmah), pa takav i odgovor.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

zvini shto si se prepoznao :)

nije mi bila namera, nego sam chisto izneo generalno moj stav o temi u shto mogutje kratjoj formi, jer smatram da je tema suvishe glupa (kao shto sam i rekao odmah), pa takav i odgovor.

ok, nisam te mozda ni ja lepo skapiro, pa sam kreno sa nepotrebnim hejtom..

kolko vidim ti imash 23 godine

sredi se tako da mozesh i ti da nabacish neku svojih godina

ahahahah..a zasto bih realno:)

ribe od 17-19 jure likove od 23-25..mi smo im zanimljivi..to se uklapa taman..neobaveznost i zajebancija..

s druge strane, ribe od 23 gotive likove od 27-30..zele ozbiljnost, dugu vezu, neretko i brak..veruj mi iznenadila bi se..sad sam bio na 5 godina mature i dosta riba moje godiste je u fazonu da bi se i udale za godinu dve..i onda kako covek da se uklopi s njima..

a da ne pricam sto se vecina uopste ne trudi da izgledaju tako dobro kao ove klinke od 17-20..ne kazem da Moraju samo kazem da ta razlicitost i evolucija generacija ne ide njima u korist :)

tako da mladje ribe rulz [:D]..a sredicu se sa 30

Edited by GibanicA

To sve zavisi od tvoje okoline i od toga gde se osecash bolje. Uvek sam bio bolji sa ribama koje su bile starije od mene ili sa svojim vrshnjakinjama (koja rech jebote!). Verovatno zbog toga shto nikada nisam bio neobuzdani tinejdzer i nisam ziveo u vreme poslednjeg talasa sponzorusha...

А в чем сила, брат?