dvnityCker Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 :((( blame the shirt :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Shta bi sa majicama? Jel' se Lucky vratio sa odmora? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Vratio se Lucky sa odmora, trenutno skupljamo ponude od štamparija. Kad sam već tu, mogu vas i priupitati, da li vam je bio ok kvalitet ovih prošlogodišnjih majica? Ja nosim ove svoje i nijedna nije "zakazala" po pitanju kroja tj. šivenja, održavanja boja i kvaliteta štampe, tako da sam ja sa te strane zadovoljan. Ne znam da li vi imate neke komentare? A inače, od trenutka kad krenemo u produkciju verujem da ćete za nedelju dana od tad već moći da preuzimate maje na dobro poznate načine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 meni moja xl nekako mi je knap :D mogli bi da produzite malo za 5 cm recimo :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 zupcanik i 1998 su skroz dojaja \o/ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Meni se ona iz 2007. pocepala :( Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 samo da pitam...el tje npr. xl iz 2008 biti isti kao i sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 meni moja xl nekako mi je knap :D mogli bi da produzite malo za 5 cm recimo :D:D Bezhi bre. Uzmi xxl. Moja xl mi je prevelika, a ja josh kao nosim malo vetje maje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Ja imam zamerke na veličinu majica samo (kao i dosta ljudi izgleda), nekako su prekratke. Inače ok je kvalitet, nije se nijedna pocepala, aplikacija se ne ljušti. Edited June 17, 2009 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kvalitet ovih od prosle godine je odlican niti se skupila, niti se boja izgubila i dalje je ko nova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Bezhi bre. Uzmi xxl. Moja xl mi je prevelika, a ja josh kao nosim malo vetje maje. pa ona ide u sirinu :D ne treba mi u sirinu nego duzinu :D JEDI NESTO OTROVE MALI !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Vratio se Lucky sa odmora, trenutno skupljamo ponude od štamparija. Kad sam već tu, mogu vas i priupitati, da li vam je bio ok kvalitet ovih prošlogodišnjih majica? Ja nosim ove svoje i nijedna nije "zakazala" po pitanju kroja tj. šivenja, održavanja boja i kvaliteta štampe, tako da sam ja sa te strane zadovoljan. Ne znam da li vi imate neke komentare? A inače, od trenutka kad krenemo u produkciju verujem da ćete za nedelju dana od tad već moći da preuzimate maje na dobro poznate načine :) Veoma sam zadovoljan kvalitetom i krojem. Print se nije ostetio ni malo, ali je jos prvog dana, iskljucivo na crnim majicama, bilo milion koncica ili ne znam ni ja cega, koji vire kroz aplikaciju. Vide se tek na metar i ne smeta mi to, ali majice bi u svakom slucaju izgledale lepse sa cistim printom. Znam da je jako tesko postici to sa crnim majicama, ali da li postoji neka bolja tehnologija od ove? Takodje, zeleo bih da znam koji su modeli majica u opticaju (siri/uzi okovratnik, kraci/duzi rukav...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 bas je ful sto su kratke, mrzim dugacke majice xP taj fazon... neka ostane kratke plz :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 One proshlogodishnje su sasvim korektne, mada bi mogle biti malo duze, poshto mi nekako nesrazmerno deluje odnos shirine/visine ovako. Kvalitet shtampe je ok iako moju majicu i nisam neshto preterano nosio... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kvalitet ovih od prosle godine je odlican niti se skupila, niti se boja izgubila i dalje je ko nova... Pokushaj da je nosish i operesh s vremena na vreme. @topic: HOTJEMO MAJEEEEEEEEEEEEEEEE! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 e stvarno, prekratke su i zenske majice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 no theyre not. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 meni su cak bile bolje i one prve majice,nekako su bile kako treba uz telo. ova od prosle godine,crna (samo rejv) mi je nekako cudna. onaj natpis mi ''visi'' sa majice,nervira me bas,kad sednem npr pa bleji onako,ne savije se lepo ako me razumete :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 meni se npr ne svidja kvalitet majici. print je ok, al kvalitet... :/ dajte nek budu one fruti lum, il kako vec, kolko to moze skuplje da izadje? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 majce od proslog puta su mi savrsene u svakom pogledu osim jednom. malo su se smanjile posle prvog pranja. kontam da ovo nije problem liku prosecne visine. ali ja sam 208 cm i uzo sam najvecu velicinu, srecom bile su mi knap pa nije tolko strasno. da skratim pricu, imam molbu da stavite mozda jos jednu velicinu (3XL ?) za nas visoke. inace su super i kvalitet i kroj i sve. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 I na kraju koliko bi koshtala majica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 400-500 verovatno. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 3xl smo i radili, a 4xl ne verujem da imaju :) A cena je tu negde što pominje kreator, ali stvarno zavisi od ponude štamparija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 uuuu lepo, lepo.. bash je pristupachna cena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Pokushaj da je nosish i operesh s vremena na vreme. Ma gde bre da je perem jes lood moram da je u perfect condition print Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts