cali Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ja cu biti hejter pa cu reci da ne lichish - za razliku od proshlog cosplaya koji si sjajno odradila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ja ću biti hejter pa ću reći ono što je i lag rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ja ću biti igrać COD-a pa ću reći da to nije uzi nego škorpion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 A ja cu biti HitCrit pa cu reci /care :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Super su slike; \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 I ko je na kraju ona zechica? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Poceo sam da gledam Ergo Proxy. Vidim da se obradjuje filozofija 20. veka. To je inace moj najveci problem sa Animom, sve sto je japansko je ili vizuelno ili na marginama u anime uopste, da me prosto izludjuje. Cak i kada su price iz njihove istorije sve je prozeto zapadnom filozofijom. Pa dobro bre ljudi, dajte malo japanskog, dosta mi je sto sam rodjen blizu Grcke. Eto, morao sam to da kazem. Inace, odlicno vizuelno izgleda Ergo Proxy, odgledacu do kraja. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 jebiga ja da sam uspela da odradim shto sam planirala bila bi vrh vrh maska ali jbg nisam imala preko 100 jura da pljunem za to - mada moram da odradim kad-tad tako da vam necu reci shta :))) @bole jeste da se uglavnom hvataju na e filozofiju 20. veka ali onim delom i kako je u animi odradjeno otprilike dotiche svakog pojedinca bilo gde na svetu da se nalazi, zato mi se i dopada. uglavnom odgledaj do kraja pa reci shta mislish drugo, kritika data ne vazi jer ne znachi da sad ako japanci rade anime da moraju da sprovode priche iz svoje istorije/filozofije (iako mislim da to chesto rade) jer su se anime takodje proshirile - svuda :D inache mislim da su japanci upravo kroz anime/mange proshirili svoju kulturu vishe nego bilo koja zemlja sa bilo chim u poslednje vreme, a ako bi samo furali svoju prichu jbg. onda bi to otishlo u drugu krajnost, tako da to suptilno mora da se odradi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 pa kako ne kapirate zashto je to tako u animama. oni su izgubili ww2 i to josh na kakav nachin, ovi su jachi, znachi preuzetjemo sve od njih i to traje i traje u svim porama :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Vise je "Zapadna kultura degradira nasu, uzrocnik svih zjala." Sto je apsolutna istina. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 jeste, jeste. a mali japanac se iseche ako nema iPod i najke, a o emo bendovima da ne pricham. nije zlo u kulturi nego u choveku koji ne mozhe isto da kontrolishe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 gledao sam josh neke slike, ona zehica ljubichasta je grob, hvala, dovidjenja. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Vazno je da si ti gledao, nas ko sisa a ? Nisi neki drug, samo da znas. :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 pa verovatno je video na fejsu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 pa taj rad:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts