Jump to content

telefonche :)

Crno-Sunce

Recommended Posts

S'obzirom da su mi pre dva dana ukrali fon sad konacno imam izgovor da si ga kupim novi :)

i evo dosao sam da trazim pomoc od rur saveta mudraca

e sad dva mi se mnogo svidjaju, i bitno mi je da bude nokia

e71_08_lowres.jpg

ili

nokia5800xpressmusic_11.jpg

ako imate bolji predlog say now or forever be silent :)

takodje necu slajder

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Pazi, izabrao si 2 totalno razlicita telefona da poredis. Ako su ti muzika, video i internet najbitniji, onda kupi 5800. Ako su ti bitniji kvalitet izrade i mnogo bolja poslovna primena, uzmi E71.

Licno imam 5800 i prezadovoljan sam. Zvuk predobar, kvalitet slike takodje, jedina mana je sto se pri malom osvetljenju ekrana na suncu malo losije vidi. Baterija mi u proseku traje po 4 dana, uz dosta muzike, radija, malo wi-fi (radi perfektno). E71 nemam, tako da ne mogu da poredim, ali najbitnije da znas za sta ti treba telefon :)

Kao sto neko rece telefoni su potpuno razliciti pa ih je malo tesko porediti. Trenutno ovo kucam sa e71 i mogu reci samo da je meni ovaj telefon odlican: surf, mail, kucanje, sve radi perfektno i izuzetno brzo sto je meni najbitnije. Sa druge strane 5800 je mnogo vise fensi i kapiram da je mnogo zgodniji za zabavu.

Od drugih modela bi preporucio da posgledas i novi e75 za koji kazu da je super, ali je on pre uporediv sa e71 nego sa 5800.

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 2 weeks later...