Crno-Sunce Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) S'obzirom da su mi pre dva dana ukrali fon sad konacno imam izgovor da si ga kupim novi :) i evo dosao sam da trazim pomoc od rur saveta mudraca e sad dva mi se mnogo svidjaju, i bitno mi je da bude nokia ili ako imate bolji predlog say now or forever be silent :) takodje necu slajder Edited May 24, 2009 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Pazi, izabrao si 2 totalno razlicita telefona da poredis. Ako su ti muzika, video i internet najbitniji, onda kupi 5800. Ako su ti bitniji kvalitet izrade i mnogo bolja poslovna primena, uzmi E71. Licno imam 5800 i prezadovoljan sam. Zvuk predobar, kvalitet slike takodje, jedina mana je sto se pri malom osvetljenju ekrana na suncu malo losije vidi. Baterija mi u proseku traje po 4 dana, uz dosta muzike, radija, malo wi-fi (radi perfektno). E71 nemam, tako da ne mogu da poredim, ali najbitnije da znas za sta ti treba telefon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Bez diskusije 5800 Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 apple! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Kao sto neko rece telefoni su potpuno razliciti pa ih je malo tesko porediti. Trenutno ovo kucam sa e71 i mogu reci samo da je meni ovaj telefon odlican: surf, mail, kucanje, sve radi perfektno i izuzetno brzo sto je meni najbitnije. Sa druge strane 5800 je mnogo vise fensi i kapiram da je mnogo zgodniji za zabavu. Od drugih modela bi preporucio da posgledas i novi e75 za koji kazu da je super, ali je on pre uporediv sa e71 nego sa 5800. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Uzmi ovaj ili deluje jako kul :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ^ HAEHAEHAEHAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 E sta bi na kraju, si uzeo 5800 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Rukovao sam sa oba telefona i moj glas ide E seriji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 E71. Mozes sacekati mesec ili dva i uzeti E72, imace bolju kameru i jos par sitnica nabudzenijih Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ili ako ti ne treba GPS, kupiš lepo E63 i uštediš sebi jedno 150 evra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ruzan je, nekako veliki i debeo, e63 mislim:)) da je istih dimenzija kao i skuplji rodjak ne bi bilo problema:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Mene e71 brutalno sluzi ali ne mogu biti objektivan u poredjenu jer nisam koristio xPress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts