Cartman_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Sinoc se prebih kao bulja, napih se kao smuk! :P Pravac panchevO! Edited May 23, 2009 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Braooootoooriii... ne mogu da zamislim zivot bez klime! Ja i zimi ponekad pustim da radi klima ako se stan zagreje previshe (preko 20c xD). Ma, daj, kakve su ovo burzujske price...otvori prozor da se proluftiras...a, ne, cekaj, jel si ti bese u Pancevu! :( Dobro jutro, jos jedna subota kao stvorena da se provede na poslu... Idemo, punom parom....choooo...chooooo.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 KOJI OVERDOSE OD SPAVANJA \0/ nema boljeg spavanja nego kada pada kiša i grmi, legao sam zbog toga u 23:30 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 odoh i ja u Pancevo,malo digram cs,malo vidim neku porodicu ovo ono...kul ce biti :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 zakasnio sam sata vremena na posao :O ... probudio me kolega, srecom, sa 'aj dodji evo pristavio sam kafu'...Ladno sam ustao, iskljuchio fon kada je pocheo da zvoni, a ne secam se toga :/ idem uveche u podrum vina sa nekom ekipom da se napijem i najedem kao chovek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Blejim ja tako juce na zurci gledam svoja posla kada ono nicim izazvano nadjem se lice u lice sa bivsom dakle nema sanse da se izbegne.... El sam spomenuo da mrzim bivsu ? To je teklo ovako ja: E desi Marija, sta se radi? » Click to show Spoiler - click again to hide... «Kurvo odvratna sisa ti se osusila Ona: E evo super sta ima kod tebe? » Click to show Spoiler - click again to hide... «Pederu uzasni da bog da ti se kita nikada ne digla! ja: Evo nista blejim malo sve je ok » Click to show Spoiler - click again to hide... «Lol sto ti novi decko mogu da mu jedam burek sa glave i pored ovih gay patika koje imaju gay platforme sto je obuko ona: pa cool » Click to show Spoiler - click again to hide... «Budalo matora, bazdis na alkohol. ja: nego moram da palim sada aj vidimo se kasnije » Click to show Spoiler - click again to hide... «Znas sta, ja sam tebe jebo a ti vidi sta ces! ona: vazi caos » Click to show Spoiler - click again to hide... «... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Slike statori, slike, jebe nam se za tvoju interpretaciju :) Jos ce biti da je na zurku sleteo zmaj, ti ga ubio a potom odbranio gradic od jewbota :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 ona: vazi caos » Click to show Spoiler - click again to hide... «uu al' si me jeboooooo...lol, pa i pingvini imaju veci od tebe fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 jednom ću i ja imati bivšu koja još uvek priča sa mnom, pa ću i ja moći ovako kao stator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Omg ja vidim last post by ivan, onda otvorim i gledam gde je ivan, kad je vudu zadni postovao! 3 refresha i dalje ne kapiram, i ocistim kes opere. I pise ivan, al mozak cita vudu :))))))))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja pričam sa mojim ribama, fala na pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 ja: nego moram da palim sada aj vidimo se kasnije » Click to show Spoiler - click again to hide... «Znas sta, ja sam tebe jebo a ti vidi sta ces! tako je matori! samo tvrdo! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Statore ja bih te pitao jedno pitanje od esencijalne vaznosti sada!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja pričam sa mojim ribama, fala na pitanju. You are doing it wrong... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Vidim vama je super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Vidim vama je super :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Izvini, nisam hteo da ti diram u ranu, mislio sam na ove dečake što su se popičkali s ribama jer nisu mogli da se dogovore oko boje patika i šta će da cirkaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 sanjala sam dzovanu, i tek onda sam mogla lepo da ustanem, posle 15 sati provedenih u krevetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ma dal si normalan...:D zajebavam se...jos pola sata na poslu, pa mi dosadno...:D gledam neke Anime motivationale, pa sam naleto i na taj...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 mmm, lezbo dreams... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Koji overdose od spavanja, legao sam u 5, sad sam ustao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 odoh i ja u Pancevo,malo digram cs,malo vidim neku porodicu ovo ono...kul ce biti :). Ladno sam video fLeshka kako prosi na semaforu? a spominjao je da ce da igra cs... kapiram da zhicka za vreme u igraonici :))))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 nije on ta vrsta cigana :) u stvari, nije on nijedna vrsta cigana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 ON JE CIGANSHTURA!!!! :))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 djole, javi se!1 izd'o si jkra torima. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts