Kristian Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Nisam rekao da ne postoje razlike izmedju neandertalca i sapiensa, nego da imas ogroman missing link ako smo, prema teoriji, nastali od provog. Drugo, gde su dokazi da su ziveli u isto vreme?! Ako dokazi postoje zasto uce decu i dalje da smo nastali od neandertalca? Ne govorim ovo licno tebi, da mi ti kopas dokaze, taman posla :D nego kazem ovako, ako je neko negde nasao DOKAZE, zasto to nije prihvaceno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Nemo se svadjate jer niko od vas nema pojma. Covek je neuspeli experiment nekog zelenog sluzavog nauchnika sa planete govnotron koji je svoj promashaj dampovao u njemu najudaljeniju tacku svemira - na planetu zemlju. naravno ovo se ne odnosi na kjoota ciji su preci stigli ovamo sa planete Kashyyyk odprilike u isto vreme kada i "homo sapiensi". Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 sa chim ja da prestanem ? sa tim shto dovodim neshto u pitanje ? izvini darvine nisam te prepoznao, izvini shto ti rushim teoriju .. nigde ja nisam rekao to shto ti prichash nije tachno, nego sam rekao da ne mozhemo biti sigurni dok nije 100%, a ti penish da "MENE SU TAKO UCHILI NA MEDICI TO JE TAKO", kao i na onome drugom topicu o gripu gde se posle jasno videlo shta je i kako je. chekaj, a ti si specijalizvao prouchavanje lobanja prachoveka, majmuna, neandertalca ? zashto je toliko teshko za zamisliti da neko se interesuje o medici (ili uopshte bilo chemu) ako mu to nije struka, da pritom ima neka znanja o tome i da je zheljan da ih proveri ? gledao sam nauchno objashnjenje od profesora, kao shto si ti chitao the descent of man od darwina, gde je sve razlozheno do nivoa koga mogu da svatim, tako da to shto sam laik uopshte ne igra nikakvu ulogu u toj prichi. i prestani da stavljash rechi u usta, nigde nisam rekao lazh, nigde nisam rekao glupost, nigde nisam rekao 100% je neshto glupost, lazh. i josh uvek chekam te linkove .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 Nisam rekao da ne postoje razlike izmedju neandertalca i sapiensa, nego da imas ogroman missing link ako smo, prema teoriji, nastali od provog. Drugo, gde su dokazi da su ziveli u isto vreme?! Ako dokazi postoje zasto uce decu i dalje da smo nastali od neandertalca? Ne govorim ovo licno tebi, da mi ti kopas dokaze, taman posla :D nego kazem ovako, ako je neko negde nasao DOKAZE, zasto to nije prihvaceno? kakav missing link, nismo nastali od neandertalca, to pricam sve jebeno vreme, gledajte sta citate...neandertalac i homo sapiens su imali zajednickog pretka... sa chim ja da prestanem ? sa tim shto dovodim neshto u pitanje ? izvini darvine nisam te prepoznao, izvini shto ti rushim teoriju .. nigde ja nisam rekao to shto ti prichash nije tachno, nego sam rekao da ne mozhemo biti sigurni dok nije 100%, a ti penish da "MENE SU TAKO UCHILI NA MEDICI TO JE TAKO", kao i na onome drugom topicu o gripu gde se posle jasno videlo shta je i kako je. chekaj, a ti si specijalizvao prouchavanje lobanja prachoveka, majmuna, neandertalca ? zashto je toliko teshko za zamisliti da neko se interesuje o medici (ili uopshte bilo chemu) ako mu to nije struka, da pritom ima neka znanja o tome i da je zheljan da ih proveri ? gledao sam nauchno objashnjenje od profesora, kao shto si ti chitao the descent of man od darwina, gde je sve razlozheno do nivoa koga mogu da svatim, tako da to shto sam laik uopshte ne igra nikakvu ulogu u toj prichi. i prestani da stavljash rechi u usta, nigde nisam rekao lazh, nigde nisam rekao glupost, nigde nisam rekao 100% je neshto glupost, lazh. i josh uvek chekam te linkove .. koje bre linkove jebote...ako mislis na radove u kojima je pokazano da su sapiensi i neandertalci razlicite vrste evo ti link pa plati da dobijes ceo rad ako si zaludan...a ako mislis za dokaze o naseobinama to nisam trazio, ali ne znaci da nema, verovatno treba malo vise guglati http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pi...092867408007733 http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pi...092867400803104 nisam se ja specijalizovao za "proucavanje lobanja", ali sigurno da imam bolju predstavu o tome od tebe...da tako svako preko inteneta moze da postane strucnjak za sve svi bismo bili doktori nauka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 hahaha pa ti mora da me zajebavash :)))) ili ti je rakija stvarno popila mozak .. ja NIGDE nisam rekao da su oni ista vrsta, a ti stalno tupish jedno te isto i SAD MI JOSH DAJESH I LINK hahaha carski trazhio sam link za objashnjenje (ili link o otkritju) zashto smo nashli skoro pa dvocifren broj naseobina neandertalaca, a ni jednu (ili mozhda jednu) naseobinu prachoveka, ako smo mi bili napredniji kao shto se pokazalo da jesmo. <edit> siso editorska! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 pa dobro, to sto je pronadjeno tako malo ne znaci da ih nema...a i ne vidim sto je taj broj naseobina toliko bitan, on vise govori o rasprostranjenosti neke vrste, nego o njenom trenutnom stupnju razvica, ne moraju te dve stvari nuzno da budu povezane...broj pronadjenih naseobina nije bas neki dokaz o evolutivnom poreklu vrste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ma nadji mi jebene linkove gde kazhu da su nashli jebene naseobine, ja ti kazhem ja sam trazhio i nisam nashao nigde gde se spominje ishta, sem neshto iz shpanije shto je toliko klimavo da verovatno nije. znachi NULA naseobina. evo ja sam bio vredan pa sam nashao video o kojem sam prichao: http://video.google.com/videoplay?docid=1285345463618889531 video je populistichki, znachi na nivou zeitgeista, i samo za DULETA tju dati neka upozorenja pre nego shto krenete da ga gledate: - NE UZIMAJTE NISHTA ZDRAVO ZA GOTOVO - NE VERUJTE SVEMU SHTO VAM SE KAZHE - OVAJ LIK MOZHDA SERE AL POSTAVLJA NEKA KVALITETNA PITANJA - NJEGOVA TEORIJA U NEDOSTATKU NEKIH CHINJENICA I DOKAZA JE DOBRA KOLIKO I DARWINOWA SA SVIM SVOJIM NEDOSTACIMA "question everything" je ono shto otju svo vreme da kazhem, znachi ne treba se ogranichavati nikada na neshto shto su vas uchili nego treba stalno dovoditi sve u pitanje jer time mozhda dodjete do josh tvrdjih dokaza, stalno uchiti, stalno se usavrshavati, stalno RAZMISHLJATI. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 nothing to see here gole zene je mnogo zanimljiviji topic :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ajde bolje da raspravljamo o fudbalu, tamo se bar zna shta je penal, a shta nije. Ae idi proveri ovu hipotezu na topiksu za Ligu Sampiona :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 ma nadji mi jebene linkove gde kazhu da su nashli jebene naseobine, ja ti kazhem ja sam trazhio i nisam nashao nigde gde se spominje ishta, sem neshto iz shpanije shto je toliko klimavo da verovatno nije. znachi NULA naseobina. evo ja sam bio vredan pa sam nashao video o kojem sam prichao: http://video.google.com/videoplay?docid=1285345463618889531 cek ne razumem, ti trazis dokaze o naseobinama ili samo fosilne ostatke skeleta, posto ovih drugih ima koliko hoces...a koliko ja znam i neandertalci i sapiensi su uglavnom ziveli po pecinama, nije tad bilo bas nekih fiksnih naselja u uzem smislu...a vecina onih pecinskih crteza potice od sapiensa i ima ih i pre i posle izumiranja neandertalaca...kromanjonci su isto homo sapiensi, a ziveli su pre 20-30k godina, znaci u vreme kad su neandertalci izumirali...nemam stvarno zivaca da guglam sad, ali ovako iz glave koliko se secam i altamira u spaniji i kromanjon u francuskoj su bila stanista sapiensa, tako da nije bas da nema nijednog naselja...i nas lepenski vir je tu, ta naseobina je stara oko 10k godina...a video cu pogledati neki dan kad budem stigao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 e dule, ne vredi, ne mogu da pricham vishe sa tobom na ovu temu .. ko da pricham sa vetrom, al on bar stalno duva koji je tvoj izgovor :D Ae idi proveri ovu hipotezu na topiksu za Ligu Sampiona :D doh, pa zato sam to i rekao :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 људе је створио Бог, као и све остало око вас. :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Stvorio, al indirektno :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 e dule, ne vredi, ne mogu da pricham vishe sa tobom na ovu temu .. ko da pricham sa vetrom, al on bar stalno duva koji je tvoj izgovor :D pa duvam i ja matori lol!...nista, vidim da cemo morati ovu raspravu da zavrsimo irl uz neku rakiju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 šta je pičke, neće valjda na ovome da se završi? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Nastavak ce biti na Adi, kapiram, ovo su nam bacili samo tizer. :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 da bash tjemo ovu prichu da prichamo na adi ako dodjem iskrivljen sa d.klarka :)))) mozhda dodjemo i do konachne istine "kifla"! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 back on topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) Necu da se mesham u raspravu ko je stvorio coveka ali moram da se slozim sa Duletom da moj imeno-prezimenjak Milic ide iz topica u topic i sere ko foka . Dakle dragi Milicu, strucnjace za sex/zavisnosti/genezu ljudskog roda/politiku (unutrashnju i spoljnu)/drushtvene sisteme/predvidjanje buducnosti/i generalno znanje o svemu i svacemu, daj malo odmori sa komentarima. Podsecash me malo na moju babu od 85 godina koja se razume u apsolutno sve, od toga shta je rekao predsednik do kako se prave automobili . Inace, uzimanjem genetskog materijala po celom svetu u kome je ucestvovalo hiljade i hiljade ljudi iz svih krajeva sveta i istrazivanjem tog DNK doshlo se do otkrica da svi Mushkarci imaju jednog zajednickog pretka ciji je DNK u svim danashnjim mushkarcima, i koji je ziveo pre oko 20 000 godina. To ne znaci da je on bio jedini mushkarac tada, vec samo da je njegov DNK jedini preziveo od svih njegovih suparnika, shto bi se narodski reklo : on je jebo sve picke! Isto je i za zene, ali ne znam godine tacne, ali mislim da je pre mushkarca (znaci pre 20 000 godina). Takodje ova prica o Hobitima je stara minimum 2 godine. Da ne pricam da je utvrdjeno da je na planeti zemlji postojalo vishe vrsta coveka, u koje izmedju ostalog spadaju Homo Sapiens, Homo Erectus i Neandertalci itd. Neki od njih su izumrli cistom prirodnom selekcijom. edit - a lepo sam rekao da necu da se mesham u raspravu...al' jebiga . Edited May 7, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Necu da se mesham u raspravu ko je stvorio coveka ali moram da se slozim sa Duletom da moj imeno-prezimenjak Milic ide iz topica u topic i sere ko foka . Dakle dragi Milicu, strucnjace za sex/zavisnosti/genezu ljudskog roda/politiku (unutrashnju i spoljnu)/drushtvene sisteme/predvidjanje buducnosti/i generalno znanje o svemu i svacemu, daj malo odmori sa komentarima. Podsecash me malo na moju babu od 85 godina koja se razume u apsolutno sve, od toga shta je rekao predsednik do kako se prave automobili . A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, take orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for insects. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 /emote kisses Milic :* Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Necu da se mesham u raspravu ko je stvorio coveka ali moram da se slozim sa Duletom da moj imeno-prezimenjak Milic ide iz topica u topic i sere ko foka . Dakle dragi Milicu, strucnjace za sex/zavisnosti/genezu ljudskog roda/politiku (unutrashnju i spoljnu)/drushtvene sisteme/predvidjanje buducnosti/i generalno znanje o svemu i svacemu, daj malo odmori sa komentarima. Podsecash me malo na moju babu od 85 godina koja se razume u apsolutno sve, od toga shta je rekao predsednik do kako se prave automobili . a mozhda imam mali kurac. kakve to veze uopshte ima, gde postujem, kakav sam ja lik i sve, ako prichamo o nekoj temi ti probaj da uchestvujesh u istoj bez obzira ko uchestvuje u njoj. iznesi argumente, chinjenice, ideje, pobi moje ideje al zashto spushtati diskusiju na taj nivo da bude personalno ? to mi je uvek ishlo na kurac. inache sve je toliko povezano, isprepleteno da je prosto idiotski truditi se da budesh specijalizovan jer onda si ko robot kome treba neko da unosi varijable shta ako. Inace, uzimanjem genetskog materijala po celom svetu u kome je ucestvovalo hiljade i hiljade ljudi iz svih krajeva sveta i istrazivanjem tog DNK doshlo se do otkrica da svi Mushkarci imaju jednog zajednickog pretka ciji je DNK u svim danashnjim mushkarcima, i koji je ziveo pre oko 20 000 godina. To ne znaci da je on bio jedini mushkarac tada, vec samo da je njegov DNK jedini preziveo od svih njegovih suparnika, shto bi se narodski reklo : on je jebo sve picke! Isto je i za zene, ali ne znam godine tacne, ali mislim da je pre mushkarca (znaci pre 20 000 godina). znam gledao sam istu emisiju, al mi deluje nekako ko da je crkva finansirala da bi mogla da kazhe "evo vam adam, mi smo bili upravu". verovatno je odgovor na to pitanje da je tada bilo mnogo manje ljudi na zemlji pa je promena u DNK lancu bila minimalna, malo su se meshali, znachi mozhda nije jedan chovek nego jedno pleme. inache arheologija je vetj opovrgla to time shto je nashla homosapiens lobanju staru 100.000 godina. Da ne pricam da je utvrdjeno da je na planeti zemlji postojalo vishe vrsta coveka, u koje izmedju ostalog spadaju Homo Sapiens, Homo Erectus i Neandertalci itd. Neki od njih su izumrli cistom prirodnom selekcijom. samo homosapiens je chovek, ostalo nisu ljudi. inache zasada vladajutja teorija je da su neandertalci i homosapiensi nastali od homoerectusa stim shto su oni josh uvek nastali da postoje paralelno sa sa nama, tj. nisu svi evoluirali. /emote kisses Milic :* pa zar opet [:D] ajde ovaj put bez jezika :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 evo josh jedna slika koja pokazuje jedan od principa po vazhetjoj teoriji, shto ne mora da znachi da je tako nego moramo nekako da priblizhimo da smo od majmuna, obratite pazhnju na missing link pod brojem 13 koji rofl Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) Ti si covek neunishtiv . Nije spushtanje na personalni nivo, samo sam hteo da ti ukazem onako drugarski. Siguran sam da bi i ti sam to isto rekao sebi, samo kad bi mogao da stanesh i pogledash sa strane . U svakom slucaju glupo je tvrditi da je neshto sto posto tacno. Darvinovu teoriju ce mozda neko sutra opvrgnuti cinjenicama, ali za zada ona izgleda najrealnija? Licno obozavam druge teorije (osim kreacionisticku), jako su mi zanimljive i volim da raspravljam o njima . Tako da ako neko zna za neku koja je solidno razradjena, nek nam baci link ili ukratko opishe... Edited May 8, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts