svinja Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 upali msn, kojote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ali "aw" nije isto sto i "av", nisam htela da lajem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 vrhunska : )))) ĆIRAFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 krule, katjemo da napravimo hq :))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Josip Broz Bonaparte nisam sprco Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 keti peri :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 hahaha odlichna fotka • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 jesi jesi,vidi se kako si krenuo za sisu kroz unutrasnji dzep! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Vrhunski kaput! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 lol in progress brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 matori, pošto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ^nc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (poshto moram malo da proserem ) chini mi se malo, samo malo neshto oko proporcije visina glave shirina ramena inache je odlichna :) 5+ prsluk i svetlo si odradio maestralno :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ramena treba malo sira, a na vugli treba da se drnda frizura:) zato je in progress, sve ce to da se tripuje usput, ovo je posle tipa tri-cetri sata, a planiram da je radim tipa desetak... ajvan: cima me vec ortak za ovo, al videcu sta ce biti od svega toga, u principu: +veliki format (100x70) -slika je na papiru -nije nesto preterano full, ono, motiv je prilicno prost, nema proseravanja tipa pozadina, milion likova, necu da idem u ekstra detalje... +u ulju je 100, 120 jura, desetak iljada... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Idi bre Dulio u kurac! Mnogo dobro! Svaka chast! Rad za fax ili neshto bzvz? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 odlichno! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Fakin grejt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 e fala ljudi:) nije tolko dobro kolko su efekti u pitanju, mnogo teze je uraditi recimo manje kontrastnu sliku sa smirenijim bojama, ali bilo je tipa 'uradi studiju za sutra ili leti vugla', pa sam pribego holivudskoj taktici:) pa kao sam ubedio profesorku da odradim 'slobodnu studiju' za faks, pa sam radio kuci, sad je na faksu trenutno, pa vracam u nedelju da doradim:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 jao dule nije valjda i da svatanju umetnosti imash podelu na "tr00 i untr00" iz metala :))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « lol in progress kad budes prodavo javi mi se!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 jao dule nije valjda i da svatanju umetnosti imash podelu na "tr00 i untr00" iz metala :))) haha:) nemam nego prosto, ovaj moj dzoker mu dodje nesto kao fast and furious, a naravno da je cenjenije nesto tipa let iznad kukavicjeg gnezda:) koma: drago mi je da ima interesenata:) u svakom slucaju, videcu sa ortakom, ako on nece, onda se ivan prvi raspitao, pa onda ti:) ali svejedno, ako stvarno oces nesto, mos da narucis slobodno, pa se dogovnorimo sta i kako... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 imash, o svashta :))) al shtatjesh zato si ti umetnik, a ja nisam! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « lol in progress bolesno izgleda,svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 imash, o svashta :))) al shtatjesh zato si ti umetnik, a ja nisam! pa da!:) fazon je sto postoji objektivna analiza kvaliteta u umetnosti, a postoji i generalna dopadljivost nekog dela koja ne mora ama bas nikakve veze da ima sa kvalitetom istog. tako imamo vermera sa svojim sitnim, neuglednim, obicnim, 'nesarenim' slicicama koji je objektivno jedan od najzajebanijih likova, a imamo i lika u knezu koji prodaje krajnje dekorativne, dopadljive, povece, sarene, bombasticne slike koje vrede otprilike koliko i ulozeni materijal:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dulio, aj mi samo reci, koliko bi otprilike kostala onakva slika? da znam orijentaciono inace, alal ti vera, pravi talenat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts