chegster Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 wudu dzaba ti sve to kad ako iznervirash dekija loshim healovanjem bacice te u kontejner :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 ahahaha steta sto ne postoji ta slika, kako jeca viri iz kontejnera ahahahahah a naravno da nece, deki je dobar =D a uglavnom ljudi imaju pogresno shvatanje zasto sam ja pio sve to ;) Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ako ti ne treba snaga za neki posao ili takmičenje, postoje samo dva razloga: a) lečih komplekse b) oćeš da jebeš Pick yer choice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) neki random search sa google0a Visok unos proteina oštećuje bubrege. Ova tvrdnja je zaista mnoge ljude uplašila. Razloga i ima i nema. Slučajeva i ima i nema. Misterija je rešena tek posle nekoliko dužih eksperimenata i početna tvrdnja je odbačena. Proteini ne oštećuju bubrege, u nekim slučajevima je rad bubrega malo drugačiji, u zavisnosti od intenziteta naprezanja, ali je sve u granicama dozvoljenog i normalnog. A šta je sa suprotnim primerima ? Tu je situacija malo drugačija. Već ranije oštećeni bubrezi ne tolerišu dobro previsok unos proteina, ali oštećenja nisu izazvana proteinima, već drugim faktorima, a osim problema sa proteinima, postoji čitav spisak supstanci koje prave još veće probleme. Sumnja je ipak otklonjena, ali proverite stanje vaših bubrega, za svaki slučaj. Uzgred, preporuka je da se sa proteinima ne ide preko 2,8 gr/kg. Hmm... Proteini izazivaju srčana oboljenja Ovde se pre svega misli na ugroženu koronarnu cirkulaciju, pa tek onda na druge kardiovaskularne tegobe. Ovaj mit je bio obećana zemlja za sve vegeterijance. Glavna hajka je bila na meso, zatim na druge izvore životinskih belančevina, a nikako na biljne belančevine i opet je došlo do zamene teza. Ljudi koji su jeli masna mesa i generalno se loše hranili, umirali su od zasićenih masnoća, a ne od proteina. Da bi se ipak podržala tvrdnja, izveden je eksperiment, u kome su začevi dobijali životinjske proteine ali bez holesterola. Zečevi, koji se inače hrane samo biljnom hranom, stradali su od neadekvatne hrane. To bi bilo kao da ste ljude hranili planktonima zato što kitovi jedu planktone, a oni su sisari ... Niko nije bio zainteresovan da ponovi eksperiment na svinjama ili čak ljudima, koji su svaštojedi. Da stvar bude gora, po zagrižene vegane, Harvardska medicinska škola je dala jake dokaze da zamena nerih ugljenih hidrata (uglavnom prostih) sa proteinima zapravo doprinosi zdravlju srca. Njih su kasnije pratila i srodna istraživanja, koja su konačno pobija tvrdnju da će vam od proteina stradati srce. Od nekih masti hoće, ali od proteina definitivno neće. 100 ljudi, 100 tjudi, u pm... Edited April 30, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ako ti ne treba snaga za neki posao ili takmičenje, postoje samo dva razloga: a) lečih komplekse b) oćeš da jebeš Pick yer choice :) Od celokupne upotrebe hemije verovatno vise od 90% koriste rekreativci... Ako trenira bez hemije onda je ok, a ako trenira sa onda ima komplese, ili hoce da jebe? Ne branim nista ali si ti ogranicen sto se tice hemije kao sto su neki sto se tice suplemenata. Ne kazem da je isto ali sve se moze upotrebljavati sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ma zezam se, pa ja prvi biram oba ta razloga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ma zezam se, pa ja prvi biram oba ta razloga :D Jel si prco preko bicepsa do sada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 jedva si chek'o da te neko pita, pa da ubacish taj smajli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 baumanov napitak? Izmedu obroka možete konzumirati Baumanov napitak, koji je bogat ugljenim hidratima i proteinima, a sadrži i masti. Lak je za pravljenje, možete ga piti tokom celog dana i možete ga nositi na posao. Potrebno vam je 750 ml obranog kravljeg mleka, 75 g obranog mleka u prahu i 125 g slatke pavlake sa 20% m.m. Mikserom umutite mleko i mleko u prahu i postepeno dodajete pavlaku. Mešajte dok ne dobijete jednolicnu smesu koju možete zasladiti po ukusu šecerom, medom, vocnim sirupima, kakaom. Kod osoba kod kojih postoji intolerancija na mleko, usled nedostatka enzima laktaze, koji je zadužen za varenje laktoze, kravlje mleko treba zameniti kiselomlecnim proizvodima, a može i sojinim mlekom. probao neko ovo? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 (edited) bolje je da smuckas mleko,plazmu,5-6belanca i bananu...mmmm idem da napravim jedan SEJK :D a i ovaj baumanov mi izgleda ok,smo mnogo mleka :O Edited June 27, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 Nekuvana jaja -> potencijalna salmonela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Izmedu obroka možete konzumirati Baumanov napitak, koji je bogat ugljenim hidratima i proteinima, a sadrži i masti. i to mnogo... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 pa to pijes tokom dana kolko sam skonta, sigurno se ne pije na ex :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Nekuvana jaja -> potencijalna salmonela. u pravu si,jednom cu najebati zbog toga sto sam lenj i mrzi me da kuvam jaja,jerbo jaja ne gube na "vrednosti" kad se skuvaju dok kad se prze da... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 baumanov napitak? Lol... znachi debilizam, kakva bre pavlaka sa 20% fat, kome to josh treba... A kada sklonish pavlaku u tom sranje napitku ti ostane samo mleko.. a mleko mozesh da pijesh when ever u want Plus i ako neko ovo eventualno uzima shto znachi da je debil... ne pije se ceo dan nego se pije pre treniga jer je puno sa UH i fat, a to nikako ne treba posle treninga Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 A za koju se svrhu koristi taj napitak? Mislim, vidim ja sastojke i cenim da je ukusno ^_^, al zasto bi to pili tokom celog dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 baumanov napitak? Lol... znachi debilizam, kakva bre pavlaka sa 20% fat, kome to josh treba... A kada sklonish pavlaku u tom sranje napitku ti ostane samo mleko.. a mleko mozesh da pijesh when ever u want Plus i ako neko ovo eventualno uzima shto znachi da je debil... ne pije se ceo dan nego se pije pre treniga jer je puno sa UH i fat, a to nikako ne treba posle treninga ok. jel imas onda predlog, ili bilo ko od vas, za neki home made shake, za pre ili posle treninga, ako je moguce bez wheya ? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Imam ja ako volish shejkove sa belancima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 ^^ 200ml surtutke (koju mos da kupis na pijaci) il mleka + mlevena plazma min 3 supene kasike + jaja u prahu min 3 supene kasike (malo sam vise citao o salmoneli i necu vise piti sa zivim jajima) i mos da stavis jos med ili bananu al sve je to <<<<<<<<<<<od whey proteina Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 ^^ 200ml surtutke (koju mos da kupis na pijaci) il mleka + mlevena plazma min 3 supene kasike + jaja u prahu min 3 supene kasike (malo sam vise citao o salmoneli i necu vise piti sa zivim jajima) i mos da stavis jos med ili bananu al sve je to <<<<<<<<<<<od whey proteina I pijes ovo 3-4 dana i upropastis stomak. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Al nabudzis biceps!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Jel jaja u prahu imaju u prodavnicama zdrave hrane? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) ja sam to pio 4-5 meseci,vise puta na dan i sa stomakom mi nje nista nije bilo,al zato biceps matore! da za jaja,trumanova jaja :D Edited June 28, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Citao sam negde da ta jaj u prahu nisu bash pogodna za pwm, valjda nemaju dovoljno proteina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts