Jump to content

Koliko puta treba devojka da svrsi, za jedno vece, po vasem misljenju

Recommended Posts

Ma nisam to hteo da kažem, naravno da dužina nije bitan dok god je u granicama normale, nego sam hteo da izvučem analogiju sa ovim pisanjem o multiplim orgazmima... Pošto su svi tako dobri jebači, sigurno imaju i velike kurčine. Hoću da pokažem na proseku kuraca da je i priča o orgazmima na klimavim nogama.

Uzgred, zna li neko od vas kako se na srpskom zvao taj vrhunac pre dolaska te odvratne reči "orgazam"?

This post has been edited by Klinac Balavac

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Takodje, to shto od zenskog sveta na forumu samo Dz komentarishe/manje-vishe aktivno uchestvuje u diskusiji uopshte ne pomaze topiku jer uglavnom imamo pogled iz mushke perspektive na ovu dosta pipljivu temu.

a kako to ja ne pomazem topicu? nisam dala nijedan koristan info :((

Potpuno je razumljivo sto zene foliraju. Mi muskarci smo daleko vise nezasiti seksa nego zene, i kad navalis na zenu i oces jos i oces jos i oces jos i traje vec 30-45 minuta, a njoj se mozda spava, mozda je boli, mozda joj nije do seksa te veceri, normalno da ce da isfolira, da se okrene i da spava...

to da su muskarci nezasitiji nema veze s mozgom, a ni foliranje nema veze s mozgom i te bi trebalo da se upucaju

Ja mislim da je red da postrojimo miru, dz, i ovo malo vaginaliteta sto dolazi ovde i da organizujemo takmicenje ko bolje jebe.

ja mislim da je red da ti neko zachepi usta ili polomi prste pa da vishe ne budesh u stanju da postujesh

oO

a kako to ja ne pomazem topicu? nisam dala nijedan koristan info :(

Loshe si skapirala moj post, prochitaj opet. Mislio sam u fazonu "ti si jedina pored XXX mushkih na celoj temi pa je konverzacija realno iz mushkog ugla a to donekle ne spada u kvalitetnu raspravu".

ja mislim da je red da ti neko zachepi usta ili polomi prste pa da vishe ne budesh u stanju da postujesh

Hah! Chuvaj se Pesmo! [:D]

Jel vi kapirate koliko to "stvaranje poverenja, osluskivanje partenovih potreba, uzajamno razumevanje, trud" izaziva potajne netrpeljivosti :)

Jebes to kad i za prcanje covek mora da se pati ko da je na intervjuu za posao :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

A znate kako je tek kad se smoriš kad ti žena kaže da je u više od pola enkauntera mogla da kuva ručak ili čita knjigu za to vreme, a ti davao sve od sebe? :)

zapravo to je superzena!! maltene kole!!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

A znate kako je tek kad se smoriš kad ti žena kaže da je u više od pola enkauntera mogla da kuva ručak ili čita knjigu za to vreme, a ti davao sve od sebe? :)

koja kurva

Jel vi kapirate koliko to "stvaranje poverenja, osluskivanje partenovih potreba, uzajamno razumevanje, trud" izaziva potajne netrpeljivosti :)

AHAHAHAHAHAHA odlichan si matori :D

tu postoji ona fenomenalna-uzhasna pricha, mislim da je zola prichao:

tip

riba

krenu u pravcu prcanja

ne mozhe da mu se digne

on krene da je shamara

riba u shoku?!

- "da pamtish kako jebe bulaja"

[roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter