Klinac Balavac Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ma nisam to hteo da kažem, naravno da dužina nije bitan dok god je u granicama normale, nego sam hteo da izvučem analogiju sa ovim pisanjem o multiplim orgazmima... Pošto su svi tako dobri jebači, sigurno imaju i velike kurčine. Hoću da pokažem na proseku kuraca da je i priča o orgazmima na klimavim nogama. Uzgred, zna li neko od vas kako se na srpskom zvao taj vrhunac pre dolaska te odvratne reči "orgazam"? Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 kraj jebanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 "kad kučka vrisne" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 "mars u kuhinju" Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Takodje, to shto od zenskog sveta na forumu samo Dz komentarishe/manje-vishe aktivno uchestvuje u diskusiji uopshte ne pomaze topiku jer uglavnom imamo pogled iz mushke perspektive na ovu dosta pipljivu temu. a kako to ja ne pomazem topicu? nisam dala nijedan koristan info :(( Potpuno je razumljivo sto zene foliraju. Mi muskarci smo daleko vise nezasiti seksa nego zene, i kad navalis na zenu i oces jos i oces jos i oces jos i traje vec 30-45 minuta, a njoj se mozda spava, mozda je boli, mozda joj nije do seksa te veceri, normalno da ce da isfolira, da se okrene i da spava... to da su muskarci nezasitiji nema veze s mozgom, a ni foliranje nema veze s mozgom i te bi trebalo da se upucaju Ja mislim da je red da postrojimo miru, dz, i ovo malo vaginaliteta sto dolazi ovde i da organizujemo takmicenje ko bolje jebe. ja mislim da je red da ti neko zachepi usta ili polomi prste pa da vishe ne budesh u stanju da postujesh Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 "slačak" Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 postoji mnogo glupih reci za mnogo glupih stvari. al ova bas jebe kevu :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 ja mislim da je red da ti neko zachepi usta ili polomi prste pa da vishe ne budesh u stanju da postujesh Steta ne znas Emila uzivo da ga znas videla bi da je dusa od coveka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 a kako to ja ne pomazem topicu? nisam dala nijedan koristan info :( Loshe si skapirala moj post, prochitaj opet. Mislio sam u fazonu "ti si jedina pored XXX mushkih na celoj temi pa je konverzacija realno iz mushkog ugla a to donekle ne spada u kvalitetnu raspravu". ja mislim da je red da ti neko zachepi usta ili polomi prste pa da vishe ne budesh u stanju da postujesh Hah! Chuvaj se Pesmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 POW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Jel vi kapirate koliko to "stvaranje poverenja, osluskivanje partenovih potreba, uzajamno razumevanje, trud" izaziva potajne netrpeljivosti :) Jebes to kad i za prcanje covek mora da se pati ko da je na intervjuu za posao :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A znate kako je tek kad se smoriš kad ti žena kaže da je u više od pola enkauntera mogla da kuva ručak ili čita knjigu za to vreme, a ti davao sve od sebe? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pa onda krenes da je bijes pa nek kuva rucak!11 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A znate kako je tek kad se smoriš kad ti žena kaže da je u više od pola enkauntera mogla da kuva ručak ili čita knjigu za to vreme, a ti davao sve od sebe? :) zapravo to je superzena!! maltene kole!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A znate kako je tek kad se smoriš kad ti žena kaže da je u više od pola enkauntera mogla da kuva ručak ili čita knjigu za to vreme, a ti davao sve od sebe? :) koja kurva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Ma nije nego ja sakujem. Bolje da mi kaže nego da tripujem kako sam mega car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Jel vi kapirate koliko to "stvaranje poverenja, osluskivanje partenovih potreba, uzajamno razumevanje, trud" izaziva potajne netrpeljivosti :) AHAHAHAHAHAHA odlichan si matori :D A znate kako je tek kad se smoriš kad ti žena kaže da je u više od pola enkauntera mogla da kuva ručak ili čita knjigu za to vreme, a ti davao sve od sebe? :) tu postoji ona fenomenalna-uzhasna pricha, mislim da je zola prichao: tip riba krenu u pravcu prcanja ne mozhe da mu se digne on krene da je shamara riba u shoku?! - "da pamtish kako jebe bulaja" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 ne, kurva je nije ništa rekla dok si je loše prcao, kad je to moglo da se protumači kao konstruktivno, nego ti je kenjala posle samo da ti sjebe ego - čist kurvizam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 To se posle kaze u svadji, da bi nekog namerno iznervirao. Ne mora biti istina. Kao sto meni riba u svadji kaze da imam mali kurac, a ja u stvari... e jbg :-(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 meni moja govori i bez svadje to :D hahahahahha Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Daj slike devojke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Jebanje nije problem kad nemas sta da jebes! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 koga bre boli kurac da li riba svrsava, vazno je da ja svrsim u pravu je covek ! Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) od F1 do F11 matori! :( Edited April 26, 2009 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts