gruja Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 zasto onda dajete za obucu 50 jura minimum kad znate da ga neki mali Indonezhanin sashije za 10centi? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Meni i dalje mama kupuje odetju! Jadan sam. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 zasto onda dajete za obucu 50 jura minimum kad znate da ga neki mali Indonezhanin sashije za 10centi? Najbolje da dajemo 50 jura za obuću :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 HAHAHAHAHA :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 pa i ja redovno jedem pljeke i pijem vops u klubovima samo tako.... al to je jedno plochice su drugo i eto To je sve 'bad-carbs' hrana! Od tog' plocica nema! Najbolje da dajemo 50 jura za obuću :))) Govorio je za zene, kada je rekao "vi", barem mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ne misliš dobro. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Najbolje da dajemo 50 jura za obuću :))) Jos sam hteo da napisem 100 jura,ali rek'o ovo je rur :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 da si napisao 100e dobio bi titulu rokfelera ovde :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 meni jedino nije zao dati pare za obucu! al ni u tome ne preterujem :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 O tome ja dulio i govorim. Ako lik oce plocicu, nek pljune pare, cak i ako zna da ona vredi cca 20 dinara. pa dobro, teo je dok nije video kolko kosta. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) ~800 dinara, ja imam jednu takvu Edited April 14, 2009 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ja sam juche to video u Merkatoru(ovde u Chachku) i bilo je nekih 500kinti chini mi se, bash sam se pitao da li vredi chemu to i kakav je kvalitet zvuka... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 reprodukuje taman dovoljno kvalitetno za kola, provereno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Ja sam uzeo bio u tempu, al nije radila na mom kasu u kolima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Jel ima da se uzme vrlo kratak produžni jack za sluške od ipoda do samih bubica ? Tipa max 20cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) da ne otvaram novi topic, gde mogu da kupim onu mp3 kaseticu za kola (kas dek), i koliko je kesha. Bolje pazari onaj adapter koji se šteka u upaljač,a u njega uštekaš fleš,pa ga namestiš na neku random frekvenciju,a na radiju gistro nađeš tu stanicu i slušaš to što ti je na flešu :D Malo sam loše objasnio,tek sam ustao,ali si skontao valjda. Poenta je da je mnogo bolji kvalitet zvuka nego sa tom kasetom. Edited April 15, 2009 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 portabl usb emiter radio talasa naravno kakvo glupo pitanje! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 http://www.kupujemprodajem.com/mp3-modulat...-6448-oglas.htm Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 imam i ja tu kasetu (kao što znaš) i zvuk je govno (kao što znaš). doduše, kupio sam je na buvljaku, sa nekom kvalitetnijom je valjda i zvuk bolji. http://www.google.com/products?client=oper...=1&ct=title ovakvo nešto bi bilo najbolje rešenje, al ne znam da l ima kod nas da se kupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Ja imam OVO i savrsena je stvar, doduse malo skuplja, ali jeb`ga. Simulira originalni CS sanzer, znaci radi kao fabricka muzika, ako imas komande na volanu, sve fercera Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) imam i ja tu kasetu (kao što znaš) i zvuk je govno (kao što znaš). doduše, kupio sam je na buvljaku, sa nekom kvalitetnijom je valjda i zvuk bolji. http://www.google.com/products?client=oper...=1&ct=title ovakvo nešto bi bilo najbolje rešenje, al ne znam da l ima kod nas da se kupi. Chek, nije mi jasno ovo bash. Samo se utakne u iPod, namesti se neka random adresa i na radiu i na ovoj spravici i ona radio emituje muziku sa iPoda? Ako je tako, nikada vishe necu slushati narodnjake u autobusu! \o/ Edited April 15, 2009 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 upravo tako. ne znam da li će raditi u autobusu, pošto generalno ti emiteri imaju mali domet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Ima da sednem iza vozacha, da pustim neku metalchugu i da se pravim lud. :)))) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Haha :-))) Ima da mu doakaš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts