Malatrolapunakontrolora Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 3h bleje na adi , sada na qnt a onda opet na adu \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 kako mrzim kad me drugi istripuju i uspanice... :| imam kolokvijum danas,ne znam o cemu se radi,nadam se da cu prepisati...ajde bre! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 jbt koji skenj...sada me zvala keva, kaze da je pala i polomila ruku :| ... ne znam josh ni kako konkretno, verovatno neshto radila po kuci ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zCATb3NmeOI&NR=1 da da. da da !!! Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 stigle karte za exit :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ^sto se ljudi toliko uzbudjuju oko toga? Mislim,narucio si ih,platio si ih,i onda je to toliko odusevljenje kad stignu...KAO NENADANO STIGLE! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Sigle karte za Depeche :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Jeste li pili Grolsch, možda najbolje pivo koje sam okusio Brate,popio sam dva kartona :))) Zaista do jaja pivo.Elem,prica je takva da je bio karton zelenog i karton zhutog kojima je isticao rok,pa smo ga lepo ohladili i izuli:)Zhuto je tako prejebeno dobro,jedino sto ima 3% alkohola mater mu:> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Na lekarskom za vojsku mi je doktorica 2 puta oslusnula pluca i ko iz topa: "Pusac si?" (preskocite penal). Ja reko "da". "Koliko dugo?" - "7 godina". I danas sam seo da razmisljam, to je puno i skontao da necu vise. Ostavio sam pljuge, jea \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 \o/ gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Na lekarskom za vojsku mi je doktorica 2 puta oslusnula pluca i ko iz topa: "Pusac si?" (preskocite penal). Ja reko "da". "Koliko dugo?" - "7 godina". I danas sam seo da razmisljam, to je puno i skontao da necu vise. Ostavio sam pljuge, jea \o/ Jao ludice mislila je da pusis kiteeeeeeeeeee You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Eh kad bi svi matorci bili ko ovaj Igor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 A ko ce da napravi tu decu ako po ceo dan fapujemo na klinke i gole zene? ^^ Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 bio vishe zbog drugarice nego zbog sebe do onog sajma karijera u Areni, smorio se jer nije ni bilo svrhe ici ako ne studirash fon, ekonomiju ili prava. Ali sam barem otvorio ovogodisnju sezonu (outdoor) sladoleda sa jednim Kingom sa jagodom i malo se prosetao zemunskim kejom. to uvek podize raspolozenje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Ceo jebeni dan sam van kuce, ustanem u 8 spremaj se i da se nadjem na Zelenjaku sa drustvom, zatim pravac groblje Orlovaca na sahranu onog drugara sto je poginuo na motoru. Orlovaca na drugom kraju grada od mene dok sam dosao po vrucini i prepunom autobusu sam umro, dok sam se vratio odande sam dehidrirao i pritom nista od sinoc jeo nisam, odande pravac skola i evo sad konacno kuci da odmorim noge malo konacno. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zCATb3NmeOI&NR=1 da da. da da !!! ahahahahaha, samo sam chekao da neko ovde postuje :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ^dobro me podseti, bolje da sredim bajs sto pre inace mogu da ga bacim a nije ni 10km presao -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Hoho, bio u bg-u, nisam otishao na tekmu. :( I koja jebena stoka su ovi navijachi. Neki likovi iz subotice ishli u kombiju ispred mene, i cirkali pivo od subotice i taman ispred mosta po najvetjoj guzhvi oni staju da pishtaju na bukvalno svakih 150 metara. A marica iza njih i bole ih dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Hoho, bio u bg-u, nisam otishao na tekmu. :( I koja jebena stoka su ovi navijachi. Neki likovi iz subotice ishli u kombiju ispred mene, i cirkali pivo od subotice i taman ispred mosta po najvetjoj guzhvi oni staju da pishtaju na bukvalno svakih 150 metara. A marica iza njih i bole ih dupe. Siso sto se nisi javio da izblejkamo malo :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 sad sam cuo da je jedan "drugar" pao...napio se i naduvao bolid i toliko se odvalio da je dimnu koju je hteo da unese stavio mrtav ladan u dzep nije ni sakrio...debilcina...zbog takvih idiota me blam sto idem na utakmice... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 mislim da je dobro prosao kolokvijum,nadam se... gledao derbi drugo poluvreme,strasno koji smor... sad gajbi,mrzi me da ucim,tako da cu malo se baciti na cs ili gta4 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Mrzim kad ribe ne znaju sta hoce. Sve su iste. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ti onda nadji neke starije gospodje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Siso sto se nisi javio da izblejkamo malo :( Ma bio kod doktora. Krenuo u 3, doshao u vma u 15 do 5. U 5 imao pregled, u 5 i 10 bio gotov, u 5 i 20 bio pored jna u kolima, u 7 kutji. Drage volje, al jbg. Sad tje roshtilj pa tjemo da se diramo, xixi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (gigling like a li'l girl) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts