VoOdoO_MaN Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) Ovo mi je najbolji dan, like ever. - odradio sam esej za faks i dobio maks bodova. \o/ - sestra mi je nešto prsla i kupila mi je patike, bermude i neku silnu adidas "kozmetiku". \o/ - došla mi je devojka nenadano i otišli smo kod ortaka u "Zlatno Brdo" i oždrali se za dž + smo pili neku vrh dunjevaču. \o/ - otišao sa ortacima na pivo posle do Obilićevog venca i dobili smo 4 karte za Sharam-a u Expo Centru sutra uveče. (Malboro žurka) \o/ - posle toga otišao kod najbolje ortakinje na rođendan koja je proslavila samo sa mnom i proveli se vrh u gradu. \o/ - i kao highlight dana, bivša devojka o kojom sa već toliko se israo je raskinula sa onim kretenom pre 2 nedelje i njene sestre su me danas zvale da me pitaju je l' sam još sa mojom mačkom. :D Jebote kako je život do jaja. :D :D :D Edited May 8, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Kao što neko reče: "Dobro" jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Ovo mi je najbolji dan, like ever. - odradio sam esej za faks i dobio maks bodova. \o/ - sestra mi je nešto prsla i kupila mi je patike, bermude i neku silnu adidas "kozmetiku". \o/ - došla mi je devojka nenadano i otišli smo kod ortaka u "Zlatno Brdo" i oždrali se za dž + smo pili neku vrh dunjevaču. \o/ - otišao sa ortacima na pivo posle do Obilićevog venca i dobili smo 4 karte za Sharam-a u Expo Centru sutra uveče. (Malboro žurka) \o/ - posle toga otišao kod najbolje ortakinje na rođendan koja je proslavila samo sa mnom i proveli se vrh u gradu. \o/ - i kao highlight dana, bivša devojka o kojom sa već toliko se israo je raskinula sa onim kretenom pre 2 nedelje i njene sestre su me danas zvale da me pitaju je l' sam još sa mojom mačkom. :D Jebote kako je život do jaja. :D :D :D U prevodu hotjesh da nam kazesh da imash devojku, najbolju *kres* ortakinju i bivshu devojku koja te juri? Triple win! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Kao što neko reče: "Dobro" jutro. NEKO!!!1 meni je za divno cudo Dobro jutro! dobro jutro!! \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Pa nisi udario copyright pa da ti navodim ime!!!413 OLOL :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 i meni je dobro jutro, samo da nemam ovu upalu od juche sa tenisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 U prevodu hotjesh da nam kazesh da imash devojku, najbolju *kres* ortakinju i bivshu devojku koja te juri? Triple win! Ne samo sto ima bivshu koja ga juri, nego ista ima i sestre \o/.... Male zivotne pobede koje shire optimizam...danas zaista Beograd izgleda lepo...sve zeleno, nema guzve, suncano....:D Valjda nece neko sranje da ugovna ceo dozivljaj :) I, da, dobro jutro...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Danas 26, sutra 28, prekosutra 30 stepeni... kada tje vishe ta zima? :(((( MRZIM LETO! :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 tjiro, dolazis na adu u nedelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 tjiro, dolazis na adu u nedelju? Videtju sa De1-em, on zna gde je Ada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 dobio do jaja ponudu za nov posao </shameless self-promotion> 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 dobio do jaja ponudu za nov posao </shameless self-promotion> Gratz Hajli. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 To Pero, kralju poteza Knez Mihajlova - Cara Dušana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 dobro jutro , zakuntao i vise nego sto sam trebao \o/ poprilicno happy bez razloga (sto je poprilicno retko) tako da moram da iskoristim ovaj dan sto je vise moguce :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 dobro jutro , zakuntao i vise nego sto sam trebao \o/ poprilicno happy bez razloga (sto je poprilicno retko) tako da moram da iskoristim ovaj dan sto je vise moguce :D Suicide is the answer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Samoubistvo nije rešenje! Sa studentskih servisa ETF-a: Важно обавештење - 07.05.2009. Због учесталих крађа моле се студенти да поведу рачуна о својим личним стварима и да их не остављају током паузе у учионицама и амфитеатрима. To je to, age of peace is over :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 kakvo vreme, a ja ceo dan u nekoj frci .. blah • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 bio na bilijaru posle 100 godina :D mada na kraju smo vishe visili zbog piva nego zbog bilijara :) bash lepo veche odoh u sava centar na one dane vina sta vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Zasto niko nije komentarisao MOJU ponudu za posao! Budite ljubomorni! Bicu asistent na katedri za primenjene racunarske nauke (ako budem to hteo!)! Danas 26, sutra 28, prekosutra 30 stepeni... kada tje vishe ta zima? :(((( MRZIM LETO! :(((( Gari, jedva sam cekao leto. Suknjice haljinice, sorcici, zene su gole!... Samo ce biti zajebano voziti i gledati ispred sebe, a ne okolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Cestitke, Pero! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Gari, jedva sam cekao leto. Suknjice haljinice, sorcici, zene su gole!... Samo ce biti zajebano voziti i gledati ispred sebe, a ne okolo. To sve mogu da vidim i zimi, na intrawebzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 odoh u sava centar na one dane vina sta vec u, ne seri da je to sada... to the boozemobile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Popio ribu,pojeo belanca i idem u teretanu. A sinoc sam popio iskusnu korpu,tj dve :) od jebaca do luzera hahahaah Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 To ti je zbog tog avatara, bad luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Awwwww... :) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts