Doolio Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 lol, neispavan sam al ocu da pijem (dule je ukleto ime, znam), a sutra slikam spidpejntin dve slike za pet sati na onom amsteldanu u knezu od podne, koji sam car. idem sad da se odvalim, a sutra cu da zapecatim svoju slikarsku karijeru retardiranim slikama olol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 lol, neispavan sam al ocu da pijem (dule je ukleto ime, znam), a sutra slikam spidpejntin dve slike za pet sati na onom amsteldanu u knezu od podne, koji sam car. idem sad da se odvalim, a sutra cu da zapecatim svoju slikarsku karijeru retardiranim slikama olol edesi matori!:D...elem, ja kuliram danas, mora jetra malo da se oporavi...nego dule, ge je to tacno, da dodjemo da te gledamo kako slikas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ne znam ni ja tacno, jedna od poprecni_ ulica u knezu, videce se iz aviona, sve ce da bude u amstel fazonu i nas pet sljikara sa stafelajima bi trebalo da bude... djure jaksica ako se ne varam je ulica... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 O boze koliko mrzim petak, a i subotu kada smo vetj kod toga. Chujem svaki jebeni kafitj u krugu od 200 metara plus mi stalno neko prolazi pored kutje i prozora... sve neki "happy" zvuci, zezanje, ludilo petkom ono ovo. Oko 02-03h tju da slusham gomilu idiota koji mi povratjaju u okolini prozora i tako. MRZIM PETAK, MRZIM LJUDE, MRZIM IH SHTO SE ZABAVLJAJU A JA SEDIM KOD KUTJE I UMIREM OD DOSADE. Crknite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Umireš kod kuće zato što ti tako hoćeš, a ne zato što imaš neki hendikep ili nakaznost pa ne možeš da izađeš. Al bih sad išao na neku hardkor svirku, jebo mater, baš bi mi leglo do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ako imas kljuceve od redakcije rura (wink wink nudge nudge) vozim te tamo da raspalimo gh ili rb :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ne mogu večeras nikako, al ako budeš hteo sutra, ja oću, imam ključeve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 O boze koliko mrzim petak, a i subotu kada smo vetj kod toga. Chujem svaki jebeni kafitj u krugu od 200 metara plus mi stalno neko prolazi pored kutje i prozora... sve neki "happy" zvuci, zezanje, ludilo petkom ono ovo. Oko 02-03h tju da slusham gomilu idiota koji mi povratjaju u okolini prozora i tako. MRZIM PETAK, MRZIM LJUDE, MRZIM IH SHTO SE ZABAVLJAJU A JA SEDIM KOD KUTJE I UMIREM OD DOSADE. Crknite! ahhaha upravo komentarisem na ircu kako mi 7-8 klinaca bleji ispred zgrade i cirkaju jednu gajbu piva.. napila se deca... samo cekam da vidim ko ce prvi od matoraca da izleti da im se najebe keve, sa terase, ofc... eh, da imamo ivana_ u zgradi, odavno bi oni bili mirni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 pripreti im i ti slobodno, nemaju sekiru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Bio do grada sa sekom na neko ždranje i pri povratku svratimo do Lily-ja da ona kupi neki šampon i ja heksoral. Stojimo mi tu kod kase da platimo (ali one druge apotekarske, ne one na ulazu) i ulazi lik onako sav zadihan: "Izvinite je l' imate "sdjfsdjl" tablete, one za dan posle?" - Nemamo. "PU JEBEMU MU MATER KAKO SAD BAŠ DA NIGDE NEMA" Hteo sam da umrem od smeha tu na mestu. Onoj ženi smešno, oči joj igraju, moja sestra se okrenula i crkava, ja se okrećem ka polici jedva se suzdržavam... Kad na polici piše "Purenji obrok za bebe" i tek tada aaaaaaaa havarija .. Jadnik već 8 sati sve se zatvara, a ako ne kupi anti-bebi pilule u roku od 72 sata gg matori. Zato pamet u glavu! Bez durexa, nema sexa! ;) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 au,kakav ste dobar kombo napravili :D. @Marko nije brate uvek tako,kamo srece da jeste :) @unka ja sam za G!!!-a malo dete...taj covek zna kako da zivi! @Doca ti mene bas ne volis,a? :( inace,bio na toj predstavi,zove se "shoping and fucking",i prica je o nekim pederima,narkomanima,ma krajnje osrednje...ali dobro,barem se riba skine gola\o/,ali sa druge strane njih dvojica se zvalave:(...i takoooo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 e otisao sam da spavam, caoske Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 au brate al si nisko pao prvo zbog ribe na partizan a posle toga gledas pedere kako se ljube .....BOG STOBOM SINE ! :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ako imas kljuceve od redakcije rura (wink wink nudge nudge) vozim te tamo da raspalimo gh ili rb :P Rock Banda vise nema valjda tamo, bilo je prosle godine. Kamo srece da ima, prvi bih ujutru cekao pred vratima Boleta da otvori. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 lako noc prijatno. don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 bem ti posao kad najlepsi dan u nedelji provedem vljajuci se po krevetu i pustajuci gasove. Zato sutra to teh batmobile You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ahaha, de si igore, kad cemo kod boleta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Jedem shnenokle, om nom nom sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 znaš šta hoću da te pitam. reci! :) imamo neko gradiliste ispred zgrade, i neki katerpliar ili koji je kurac trese svako jutro pre 2 nedelje i budi me, i nije ga bilo 10 dana, i danas je ovde veliki petak i nisam isao na posao, ja lepo ugasio fon i sve da mogu da spavam, kad u 6 ujutru TUP TUP TUP TUP.... trese sve oko zgrade, cekam da padne mrak da polupam govno i zavrsim posao. :))))))) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 pristojno savijanjem, vetjj se otjam bolje =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 pristojno savijanjem, vetjj se otjam bolje =) Bachi buksnu 'vamo, plix plox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 da vam svima bude suncem obasjan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Da vam prija kafa i kroasan! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Kako sam se užasno psihički osećao sinoć, verovatno najgore u poslednjih godinu dana :S Šta ima da se kupi od antidepresiva po apotekama, poželjno da su prirodni i da ne traže recept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Rock Banda vise nema valjda tamo, bilo je prosle godine. Kamo srece da ima, prvi bih ujutru cekao pred vratima Boleta da otvori. Ima GH RB1 RB2... sta god ti padne na pamet. ;) Brat te lagi. Bicu u redakciji danaske oko 12, pa svratite. ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts