Guest Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 togfu je bio na krukou Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Instalacija i manage nije isto. No naucices, opusteno, samo smesno izgleda kada potcenjujes jedan industrijski sertifikat od minimum 5 ispita, koji su, mogu ti kasti kao neko ko je zavrsio faks, u rangu sa najtezim ispitima na nekom tehnickom faksu. Mislim kapiram da oces da kazes da je Stator dzabalebaros :) , ali ono pruzi se prema guberu. Moram malo da potprcavam. To mi je u krvi. Znas kako zajebavam kevu sto je zavrsila mikrobiologiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 g jebi se, jebala te slika brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Stig'o mi poziv za vojsq oko 12h da se pojavim danas u 10! lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 eto, taman da uletish kao private u Gjevu jagnjecu brigadu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Kupio sam nove patike i novu podlogu pa sam sretjan. :]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 "Trazish ribu? Nemash para za kafitje, splavove, nemash kola a hteo bi devojku? Sajt sa preko 70 000 devojaka na jednom mestu, ne morash nishta da platish. Karike.com" - ahahaha koja reklama, WIN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Mogli su da budu bar toliko iskreni i umesto "Trazish ribu?" da stave to shto Kruko kaze "A hteo bi da prcash?". Havarija! =) Stalno mi izletje ta reklama na Fejsu, i bode mi ochi, nervira me strashno. Voleo bih da znam shta devojke, koje imaju nalog na tom sajtu, kazu na reklamu kada je vide. Mada opet, mozda i ne bih voleo da znam... :/ Stig'o mi poziv za vojsq oko 12h da se pojavim danas u 10! lol! Mene su do sada zvali jedno 6 puta u fazonu "dodji juche". Idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Bio u Statorijevom kraju, bas skoro ispod njegovog solitera, ima mnogo dobar teren za mali fudbal, bas sam se naigrao. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Aha, znaci nisi hteo da me zoves picko! :) Zato si se ispalio, kaznio te isus koji mene voli. I JA SAM BIO U SUBOTU NA KRUKO-U, FUFUFUFUFU! Zvao bih te, drugu, al' dosta kasno sam i stigao, pa morao do Dijane, pa do Sonje, tek posle banuh do Anarha. A znam da radis za slovenacke skotove i varas zoru svakog dana, pa ne htedoh da te budim. Volim te vise nego Isus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Isus vas u zbiru voli više nego pojedinačno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ja sam stefke mislio da si ti odavno odradio taj CCNP? Mis'im, nevezano za ovu daki vs igor vs sa1nt priču, nego ako se ne varam ima jedno dve godine kako si ti pričao da ideš na CISCO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 zavrsio je CCNA, a CCNP nije nimalo lagan :) moj ortak koji inache radi networking i ima pristup gomili rutera na kijevskom ETFu je to polagao godinu dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 uzas gde god se okrenem sta god radio neka jagnjetina jaretina i rostilji oko mene moram da ukinem i ovaj jedan dnevni obrok sto ga spremam sebi e btw bas je kul ovaj win 7 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ja stavio bratu ovaj novi RC build 7100 kao jedini OS na mašini, sve radi super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 zavrsio je CCNA, a CCNP nije nimalo lagan :) moj ortak koji inache radi networking i ima pristup gomili rutera na kijevskom ETFu je to polagao godinu dana :) Ah, jel? Ja sve vreme mislim sprema se za CCNA, rek'o, šta ima toliko da se sprema :) CCNP znam da je hevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ovi moji mrežaroši urnisaše taj ccnp. Evo i drugar kajgana koga znaju neki forumaši postade ccnp nakon >1 godine, i još neki momci. Ali to zato što imaju baje koji im pomažu, plus sede blizu mene pa upijaju pamet. Plus rmbaju to ko konji pa imaju i praksu. No opet nas je navukao Daki, svaka mu čast. Inače da se pohvalim...nemam čime u stvari moj život je jedna žabokrečina :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 sto dan ne traje barem josh 2 sata, pa da sve mogu da postignem kao covek. btw igore, nemoj tako, imash koleta a uskoro cesh i naslednika It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Bas to htedoh napisati.. Sta je sa prinovom?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) sto dan ne traje barem josh 2 sata, pa da sve mogu da postignem kao covek. btw igore, nemoj tako, imash koleta a uskoro cesh i naslednika Kole je na redukovanoj ishrani :( To znači da više nije in for hot jedi sex Inace gledam sad oglas paunkralja na sekciji oglas, jelte. Dajem dukat za dozvolu da prolijem litricu žuči i kiseline po autoru :) Edited April 27, 2009 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ja sam mislio da je to obratno. manje jedesh pa morash nekako drugachije da izazovesh luchenje seratonina i endorfina. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 @ igor - Što, ne treba ti teleron procesor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Priznaj da bi i ti bacio malo hejta, priznaj :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 baš i ja sad gledam taj oglas i ne mogu da verujem da s takvim... sposobnostima možeš da postojiš u 21. veku. tipa, nije te još zgazio tramvaj jer ne znaš kako radi semafor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ovoliko sam pijan, e..... sve su iste...bre! There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts