Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Instalacija i manage nije isto.

No naucices, opusteno, samo smesno izgleda kada potcenjujes jedan industrijski sertifikat od minimum 5 ispita, koji su, mogu ti kasti kao neko ko je zavrsio faks, u rangu sa najtezim ispitima na nekom tehnickom faksu.

Mislim kapiram da oces da kazes da je Stator dzabalebaros :) , ali ono pruzi se prema guberu.

Moram malo da potprcavam. To mi je u krvi. Znas kako zajebavam kevu sto je zavrsila mikrobiologiju.

Mogli su da budu bar toliko iskreni i umesto "Trazish ribu?" da stave to shto Kruko kaze "A hteo bi da prcash?". Havarija! =)

Stalno mi izletje ta reklama na Fejsu, i bode mi ochi, nervira me strashno.

Voleo bih da znam shta devojke, koje imaju nalog na tom sajtu, kazu na reklamu kada je vide. Mada opet, mozda i ne bih voleo da znam... :/

Stig'o mi poziv za vojsq oko 12h da se pojavim danas u 10! lol!

Mene su do sada zvali jedno 6 puta u fazonu "dodji juche". Idioti.

Aha, znaci nisi hteo da me zoves picko! :) Zato si se ispalio, kaznio te isus koji mene voli. I JA SAM BIO U SUBOTU NA KRUKO-U, FUFUFUFUFU!

Zvao bih te, drugu, al' dosta kasno sam i stigao, pa morao do Dijane, pa do Sonje, tek posle banuh do Anarha.

A znam da radis za slovenacke skotove i varas zoru svakog dana, pa ne htedoh da te budim.

Volim te vise nego Isus!

zavrsio je CCNA, a CCNP nije nimalo lagan :) moj ortak koji inache radi networking i ima pristup gomili rutera na kijevskom ETFu je to polagao godinu dana :)

Ah, jel? Ja sve vreme mislim sprema se za CCNA, rek'o, šta ima toliko da se sprema :) CCNP znam da je hevi.

Ovi moji mrežaroši urnisaše taj ccnp. Evo i drugar kajgana koga znaju neki forumaši postade ccnp nakon >1 godine, i još neki momci. Ali to zato što imaju baje koji im pomažu, plus sede blizu mene pa upijaju pamet. Plus rmbaju to ko konji pa imaju i praksu.

No opet nas je navukao Daki, svaka mu čast.

Inače da se pohvalim...nemam čime u stvari moj život je jedna žabokrečina :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sto dan ne traje barem josh 2 sata, pa da sve mogu da postignem kao covek.

btw igore, nemoj tako, imash koleta a uskoro cesh i naslednika

Kole je na redukovanoj ishrani :(

To znači da više nije in for hot jedi sex

Inace gledam sad oglas paunkralja na sekciji oglas, jelte. Dajem dukat za dozvolu da prolijem litricu žuči i kiseline po autoru :)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

baš i ja sad gledam taj oglas i ne mogu da verujem da s takvim... sposobnostima možeš da postojiš u 21. veku. tipa, nije te još zgazio tramvaj jer ne znaš kako radi semafor...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...