Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, da, ili tako nesto!!!

dobio sam alergiju :o

ne znam sta kako samo se pojavljuje crvenilo na kozi!!! i ne, nije ono moje poznato rumenilo :D

dobio neku terapiju, pa u ponedeljak na kontrolu i moguce testiranje, tj bockanje u ruku, na sta sam alergican..

sada vikend izlezavanje i pracenje tekmi \o/

OSELI SE NA MIROGOJ I SMIRICE TI SE KOŽA!!!!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

daj igore, prestani vise, umrecu:))

E, stvarno katastrofa...kreveljim se u kancelariji, uvek me cudno gledaju sekretarice...:D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ne znam zasto,ali je meni Dakijev poslednji trol bas do jaja :)))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Vracam se iz grada kutji i prolazim centrom i pored mene prolazi neka nafurana riba i dere se u telefon ko da je upravo sishla sa traktora i kazhe: "Otjesh da ti dodjem u Vrbas da se nadjemo pa da vidim ko tje da dobije batina?!"

Spolja sam fejspalmovao, iznutra roflovao.

joj joj bas lep dan...

uradio lepo kolokvijum,posle se video sa nekim ortakom iz srednje,pa zapalio sa ortacima na Adu,suncao se tri sata,posle dosli kod mene igrali pes,a sad sa devojcicom u pozoriste... \o/ \o/ \o/

Kako bih ja voleo da zivim tvoj zivot Djole :D

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

joj joj bas lep dan...

uradio lepo kolokvijum,posle se video sa nekim ortakom iz srednje,pa zapalio sa ortacima na Adu,suncao se tri sata,posle dosli kod mene igrali pes,a sad sa devojcicom u pozoriste... \o/ \o/ \o/

Lesko teach me plox! :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...