47@mission Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 ja c' uzmem ovaj postpaid, pa kad idem na odmor, d' odjavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Fora shto su napisali duplo brzhi net bez promene cene a moju kitu - brzhi je za 33% za postpaid, isti za prepaid, a za ugovor na 12 meseci je 266% Fala bogu da su digli i upload za tih 33%. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 O bozhe, dakle neverovatni su. Znachi ja, ako potpishem ugovor, treba da platjam i mesec kada nisam u zemlji, nego negde na moru. Znachi govorimo o mesecu, kada mi kompjuter apsolutno netje biti upaljen, kamoli da tje da ide na internet. Ja ne znam jel su ovakve nebuloze ukljuchene u ugovore sa Telekomom i ostalim ADSL providerima, ali ako je to nachin rada u Srbiji, bolje neka svi odma pocrkavamo, koliko smo odvratni sami prema svojima. Tako je i u Telekomu. tako je i svuda u belom svetu. Plaćaš i grejanje 12 meseci i to ne samo kada nisi tu nego i kada grejanje ne radi uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Isprazniš hard, baciš par velikih torrenta koje će da seeduje dok nisi tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 truperu grejanje placas 12 meseci jer je tako lakse :) kao kad kupis televizor :) pa ga otplacujes na 46 rata :D a koliko ja znam kod telekoma ne moras da placas net stalno :) barem je pre tako bilo sestra ga nije placala po mesec dva :) mene zanima sta ima znaci ovo postpaid na 12 meseci i ovaj drugi postpaid ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 zar kod telekoma nija ugovor na dve godinu bio u pocetku kad je tek krenulo, pa onda na godinu dana a za to vreme moras da uplacujes :) onace sjajne vesti, sad telekom da odgovori pa za godinu dana opet bas kao i pre godinu dana i tako u krug :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Naravno, prirodan napredak. Samo shto tje sada verovatno dotji neki tretji strani konkurent kao i u svetu mobilne telefonije, a onda tje stvar poprimiti komichne razmere, i konachno tjemo imati internet blizhi svetskim standardima. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Svi se tome nadamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 gde je niger da se oglasi ovde kao predstavnik telekoma :D ?! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Na rendaljci kod sefa, ispituje ga kako je mogao da dozvoli ovo i gde mu je spremljen plan za kontra udar. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 jok brate, upravo se vratio sa pauze za burek, eno pika neku igricu u kancelariji... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Odlichno, pravi razlog da potpishem ugovor. Krecem! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 truperu grejanje placas 12 meseci jer je tako lakse :) kao kad kupis televizor :) pa ga otplacujes na 46 rata :D e nije nego :) ako tako gledaš, onda i "efektivni" internet otplaćuješ na 12 rata :) tj 12 meseci otplaćuješ ono što koristiš 11 meseci (ili 10, 9, sve zavisi kolko ti traju godišnji odmori :))... Osim toga nikog ne primoravaju na ugovor, jednostavno nude opciju i za nju daju velike pogodnosti, ne znam šta je tu toliko strašno. Sad ispada da treba da tražim da mi refundiraju svaki dan kad nisam bio kući, jbti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 ma ponuda je skroz fer :) nagradjuju clanove ako se obavezu na duz period :) normalna stvar Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Ja sam potpisao, rekli su mi da sachekam dan do dva da se promeni paket jer je sad prelazak na nov sistem bla bla bla. Sa 8mbit-a ne moram uopshte da izlazim iz kuce vishe, skinucu sve shto mi treba sa neta. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 download life ! :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 MRZIMMM VASSS, jebeno prelazim na sbb. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Sa 8mbit-a ne moram uopshte da izlazim iz kuce vishe, skinucu sve shto mi treba sa neta. da nije ovih 12mbita u mom domu, ovo slatko ne bi bilo danas na mom stolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 kakav imbalans a ja nemam sbb kablovsku vec total tv :| valjda ce i telekom nesto uraditi ... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 potpisao i ja, onaj najjeftiniji 4mbit-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Kako radi sad taj novi net? Jel se nije zagusilo sve? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) hahahah ma bezhi bre ping skochi na 100-150 posle 8 sati poserem im se na internet Edited November 9, 2009 by biohazard Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr1ver Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 nisam nigde video da je neko otkucao ako jeste jbg ... ali jel vi izvaljujete da vise ne mora da se placa kablovska telvizija ? Pozoves ih ako nemate ugovor, ako imate ne znam proceduru :) Kazete dobar dan dobar dan ja bi da ugradim D3 digitalnu televiziju, jel mozete da mi napravite nalog da dodju serviseri da ga ugrade. Hvala lepo. I posle ugovor na 12 ili 24 meseca i posle toga dobijate free "digitalnu" cable TV a placate samo net ja ne znam ko od vas ima taj D3 posto sam ja ko majmun placao do nedavno 750 dindzi mesecno za normalnu kablovsku :( ... e da dolaze mi sutra da namontiraju dekoder za D3 i prelazim sa 1.5 MB na 8 MB, znam upload je djubre ali o5 kad svlachim neshto sa rapida :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 a kako ti znas da posle ne placas ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 ja mislim da osnovnih 750 dinara moraš da plaćaš svejedno, a da uz taj ugovor nema doplate za digitalnu televiziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts